Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

nééé, a gép a képen még épp fűtött. egyébként nem tudom hány fok kellene neki. holnap 90-en próbálom. az első főzet jónak tűnt, de később esett le, hogy nem takaritottam ki a yirgát és lehet azért éreztem egy kicsit hasonló izűnek. ma délután már rendes kv izű kávé volt. teljesen el vagyok keseredve, mert már nincs finom kávém.
    esetleg valamit ajánlanátok amit a nagy üzletláncokban érdemes venni. lavazza, segafredo ilyesmire gondoltam. tudom, a segafredo az nem jó, csak /rossz/példának irtam. :K

egyébként az őrlőt hülyesség tartály nélkül használni. csak az összehasonlitás miatt szedtem le a fénykép miatt.
    a tartállyal is lehet 1-1 adagokat őrölni, viszont nem szórja szana-szét és nem kell a biztonsági kapcsolóval pöcsölni. beleboritasz x grammot amennyi éppen kell, leőrlöd és kávézol. majd legközelebb megint igy jársz el.
    egyébként én most feltöltöttem, mert sejtettem, hogy hulladék lesz a kávé, aminek mindegy, hogy a babtartályban van vagy a szelepes zacsiban, vagy esetleg a fagyóban.
    különben illatra egész jónak tűnik ez a müller féle etiópiai. a következő hétre végigpróbálom több hőfokon aztán meglátom.de az biztos, hogy muterral hozatok paljóc kvt. :K

Új hozzászólás Aktív témák