Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
nééé, a gép a képen még épp fűtött. egyébként nem tudom hány fok kellene neki. holnap 90-en próbálom. az első főzet jónak tűnt, de később esett le, hogy nem takaritottam ki a yirgát és lehet azért éreztem egy kicsit hasonló izűnek. ma délután már rendes kv izű kávé volt. teljesen el vagyok keseredve, mert már nincs finom kávém.
esetleg valamit ajánlanátok amit a nagy üzletláncokban érdemes venni. lavazza, segafredo ilyesmire gondoltam. tudom, a segafredo az nem jó, csak /rossz/példának irtam.
egyébként az őrlőt hülyesség tartály nélkül használni. csak az összehasonlitás miatt szedtem le a fénykép miatt.
a tartállyal is lehet 1-1 adagokat őrölni, viszont nem szórja szana-szét és nem kell a biztonsági kapcsolóval pöcsölni. beleboritasz x grammot amennyi éppen kell, leőrlöd és kávézol. majd legközelebb megint igy jársz el.
egyébként én most feltöltöttem, mert sejtettem, hogy hulladék lesz a kávé, aminek mindegy, hogy a babtartályban van vagy a szelepes zacsiban, vagy esetleg a fagyóban.
különben illatra egész jónak tűnik ez a müller féle etiópiai. a következő hétre végigpróbálom több hőfokon aztán meglátom.de az biztos, hogy muterral hozatok paljóc kvt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Ubuntu Linux
- Assetto Corsa EVO
- Ingatlanos topic!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest