Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Nem veszem sertesnek.
En csak meg akarlak kimelni egy nem igazan jo veteltol. Sehol nem ajanjak az egybe epitett gepet. En ujat nem is vennek mert fele annyi a hasznalt es ez nem tv, hogyha elromlik a kepcso lehet kidobni mert nem eri meg javitani. Az utolagos pideles meg akar jobb is lehet mint a gyari. Foleg ha mar egyszerre rezcsoves is.
Ez tenyleg olyan, hogy jol ki kell fogni. Fragolara irj ra, multkor meg volt neki 2 vagy 3 gyonyoru felujitott tuningolt pides rezcsoves fekete sztem gyonyoru allapotu gaggia classicja. En ha most vennem tuti, hogy azt vennem mert lattam eloben is. Pid nelkulivel ne is szorakozz. En 4 honapig kinoztam magam vele. De olyan szinten, hogy raszoktam a tejes kavera mert szarok lettek a presszoim. Most meg 3 fozes alatt belottem egy kvt tutira.
Toobee arult haszbalt daralokat 50 alatt par hete
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs