Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hifis50

csendes tag

válasz noss #38788 üzenetére

Nekem volt ilyenem, és annyira rossz azért nem volt, ha ez alapján váltottam a Strietmanra.
    Belőni hozzá az őrleményt nem nehezebb, mint egy pumpáshoz. Ebből következik, hogy a rugós működés azért nem mindenki szerint hátrány, mert ha megvan a jó beállítás, nagyon egyformákat lehet stabilan húzni, és állítólag ez a rugós gép nyomásprofil nagyon jó is tud lenni.
    Ami gond, az a vízhőfok eltrafálása. Ez, mint minden hasonló puritán gépen, elég bizonytalan. De rutinnal szerintem ez is leküzdhető.
    Ha sikerül és minden stimmel, hozza a kiskarosok nagyon is szerethető ízvilágát. Nem véletlen azért, hogy az Usában népszerű, a Home Baristán tényleg sokat lehet róla olvasni.
    Ami a formáját illeti, ez egy retro múlt századi kalasszikus kávégép dizájn, tényleg csicsásnak tűnik, pedig ilyen túldíszített eleme csak egy van, a sas a sapkáján. Szerintem egy konyhában azért nem csúnya.
    Az ára, főleg ha a Pavonival vetjük össze, nagyon magas. De ha használtban sikerül jó áron kifogni, én egyenértékűnek tartom a Pavonival.

Új hozzászólás Aktív témák