Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Ma végre elérkezett amiért lassan 1,5 hónapja küzdök, sikerült egy jó kávét húzni. Éppen egy kicsit lett csak keserű, de "egyensúlyban" volt benne minden, őszintén meglepett, hogy végre összejött.
Köszönöm a tippeket, fazékkal produkáltam 18-19g körüli őrleménnyel (még nem jött meg a precíz mérőeszköz).Félig elkortyoltam, aztán kíváncsiságból tettem bele egy kis cukrot...vállalom a bitófát, de még jobban bejött úgy.
Choco Madness az alany egyébként. Szegeden a Hét Kávézóban az újhullámos kávé felé húzott a szívem, de ez így jöhet bármikor. Még egy kicsit alacsonyabb hőfokkal próbálkozom, de már boldogság van. Hétvégén nyílik a Spicy Italy is...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Google Home/Nest
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Jövedelem
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a tippeket, fazékkal produkáltam 18-19g körüli őrleménnyel (még nem jött meg a precíz mérőeszköz).
Choco Madness az alany egyébként. Szegeden a Hét Kávézóban az újhullámos kávé felé húzott a szívem, de ez így jöhet bármikor. Még egy kicsit alacsonyabb hőfokkal próbálkozom, de már boldogság van. Hétvégén nyílik a Spicy Italy is...