Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz zolnagy #35785 üzenetére

Nekem dettó, tegnap püföltem mint állat, de meg se moccant, aztán már kör lett a hatszögből a csavarfejben, és hoozáférni se lehetett. Kénytelen voltam lefúrni a csavarfejeket. De nem tudom hogy fogom kiszedni a csavarokat. Kiáll belőlük ~1 centi, és rettenetesen be vannak gyógyulva. Próbáltam az egyiket nagysatuba befogva kicsavarni, de meg de bírom mozdítani. Próbálom még esetleg itatgatni csavarlazítóval, hátha, de sajnos nem átmenő csavar mint az újakon, hanem zsákfuratos. Hogy lehet az ilyent kiszedni?
    Amúgy meglepően jó állapotban van, vízkő is alig volt benne, a kazán nem is kráteres, érintésre is sima. Eddig minden járat szelelt, eltömődve nem volt semmi, csak egy kis vízkő, az meg majd kiázik.
    Képek. Mondjuk este, vakuval, telefonnal készült kép nem nagyon adja ki, élőben sokkal szebben néz ki a kazán. A vízterítő cserés, a szélein már fogy az anyag. Felsőszűrő áztatás, fogkefézés után, most vékony tűvel türelemjátékozom a lukakat, már kb. a fele kész. :O :U
    A pumpa még nem került sorra, igaz hogy az is nyomja a vizet, de azért egy szétszedés és alapos tisztítás még ráfér. Szép lassan össze fog állni, ha a csavarokat ki tudom bányászni.

Új hozzászólás Aktív témák