Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
zolnagy
üzenetére
Nekem dettó, tegnap püföltem mint állat, de meg se moccant, aztán már kör lett a hatszögből a csavarfejben, és hoozáférni se lehetett. Kénytelen voltam lefúrni a csavarfejeket. De nem tudom hogy fogom kiszedni a csavarokat. Kiáll belőlük ~1 centi, és rettenetesen be vannak gyógyulva. Próbáltam az egyiket nagysatuba befogva kicsavarni, de meg de bírom mozdítani. Próbálom még esetleg itatgatni csavarlazítóval, hátha, de sajnos nem átmenő csavar mint az újakon, hanem zsákfuratos. Hogy lehet az ilyent kiszedni?
Amúgy meglepően jó állapotban van, vízkő is alig volt benne, a kazán nem is kráteres, érintésre is sima. Eddig minden járat szelelt, eltömődve nem volt semmi, csak egy kis vízkő, az meg majd kiázik.
Képek. Mondjuk este, vakuval, telefonnal készült kép nem nagyon adja ki, élőben sokkal szebben néz ki a kazán. A vízterítő cserés, a szélein már fogy az anyag. Felsőszűrő áztatás, fogkefézés után, most vékony tűvel türelemjátékozom a lukakat, már kb. a fele kész.

A pumpa még nem került sorra, igaz hogy az is nyomja a vizet, de azért egy szétszedés és alapos tisztítás még ráfér. Szép lassan össze fog állni, ha a csavarokat ki tudom bányászni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest