- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Motorolának is a Bose hangol
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Spazio: 70/30 Manuel, eszpresszóként. Színre, állagra, mennyiségre jó volt, járt hozzá pohár víz is. Ízre viszont bűn rossz, életem talán egyik legrosszabb eszpresszója volt. Gyakorlatilag Algophyrin, folyékony formában. Alig tudtam leerőltetni, meg merem kockáztatni hogy egy Sega Intermezzo körbeautózza. Akivel voltam lattet kért, még azon keresztül is átérződött ez a rossz íz. Többet nem megyek, az biztos. 350 Ft egy kávé, a hely szép, igényesen be van rendezve.
My Little Melbourn: a saját kávéjukból kértem, ami nem mellesleg igen húzós, 450 Ft-os áron megy. Meg akartam várni a velem lévőt, még elkészül a kapucsínója, de 20-30 mp múlva már szinte semmi crema nem volt a kávén, így lehörpintettem. Ízre jó volt, viszont szerintem döglődött már a kávé. Dohányos citrus, nem volt rossz. A latte art gyönyörűre sikerült, az nagyon tetszett, a srác csinálta. Az én kávémat meg az aranyos fogszabályzós lányka. Maga a hely tök jól néz ki, nagyon hangulatos.
Szumma: maradok itthon kávézni, még mindig ez a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs