Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
nemethsza
üzenetére
Nekem volt ilyenem, a munkahelyen használtam. Az Usában valamiért ez népszerű típus, ezért a Home Baristán elég sokat lehet róla olvasni.
Kényes az őrlemény finomságra, mert itt nem tudsz korrigálni izomból, mint a Pavoninál, ha nem jó a lefolyás, és elég szűk tartományban jó. Úgy emlékszem, én a dupla szűrőbe raktam 12 -14g kávét.Tamperelni lehet bátran, de ha lehet, mindig ugyanúgy. Továbbá hajlamos a túlmelegedésre. Bekapcsolás után be kell állítani egy időzítő órát, hogy tudd, mikor indítsd a csapolást. Ez valahol a 10 - 15 perc környékén van. Ekkor le lehet vele nyomni 2 kávét, utána már túlmelegszik. A hőre kevésbé kényes kávékat érdemes vele készíteni. A crema elég vékony ezzel a készülékkel. Két trükkel tuningolják, ha nagyon muszály. A fej alá raknak teflon lemezt, mert ettől állítólag stabilabb lesz a fejhőmérséklet. Valamint van, aki plusz rugót tesz a fejbe, hogy nagyobb legyen a nyomás a kávékészítés közben. Minderről minden adat kinyerhető a fent említett HB honlapon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest