- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Kicsit off a kérdésem, ezért elnézést ha rossz topikba tettem fel. Az a gondom, hogy nem olyan régen (~5hó) vásároltam egy "felújított" Saeco Odea Giro-t. Tette is a dolgát, mindaddig ameddig át nem vizsgáltam tűzetesebben a KPE-t és nem találtam rá erre a kis "hibára".
Bocsi a minőségért reggel készült telefonnal. Na az a gondom, hogy ez már egyszer javítva volt, látszott a kis alkatrészdarabon. A kérdésem a következő lenne, a háztartásban már többször javítottam sikeresen 2 komonensű ragasztóval több műanyag dolgot is, viszont itt kicsit szkeptikus vagyok. Rá van írva a ragasztóra hogy mosható mosogatógéppel az elkészült javított dolog, meg hogy hőálló egészen 150 fokig, de mennyire lenne jó ötlet egy ilyen alkatrészt azzal javítani? Vagy esetleg erre van más ésszerűbb megoldás, vagy marad a kuka? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux Mint
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest