Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
Látom elég hosszú diskurzus indult a Robot előmelegítésével kapcsolatban, miután felvetettem.
Hasznos megközelítések hangzottak el.
Egyelőre előmelegítés nélkül használom, tetszik, jó a workflow és az elkészült italok is finomak.
Próbálgatom előmelegítéssel is majd, bár nekem nincs hattyúnyakú vízforralóm
, egy hőmérséklet kijelzős Tefalt használok. Mindegy, erre van a mellékelt szilikon dugó. Gondolkodtam a puck screen és felsőszűrő használatán.
Vásároltam 2db Normcore puck screent hozzá: [link]
A gyári felsőszűrő a szilikon fogantyú alsó része miatt billeg rajta. Ez problémás lehet?
Nektek mi vált be, felsőszűrő upgrade, +puck screen upgrade vagy csak a gyári felsőszűrő?
Érdemes lenne IMS MA 200 RNT Nanotech 57.5mm felsőszűrőre váltani?
A puck screen normális kiszedése miatt veszek kis mágnest, az jó lenne a felsőszűrőhöz is.Amit megvettem és lehet nem volt sok értelme, az a Cafelat szilikon alátét, illetve a kiütő box. Általában a konyhapultra papírtörlőt teszek, a pogácsa meg könnyen ki szokott jönni.
Egy IMS 57.4mm-es tampert használok, lehet jobb lett volna szintezőt venni, de a fa markolat jobban tetszett.
, viszont nehezebb az egyenes tamp ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, egy hőmérséklet kijelzős Tefalt használok. Mindegy, erre van a mellékelt szilikon dugó.
, viszont nehezebb az egyenes tamp ezzel.