Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
qvik27
üzenetére
Most jutott eszembe, hogy elfelejtettem válaszolni, sorry.
Értem amit mondasz, viszont a tapasztalatom az, hogy Aromaboy így működik jól és így jól működik. Nem tudom igazán levezetni, hogy miért (bár effektíve "osmotic method" amit tol), de nekem az a tapasztalatom, hogy bármit próbálok belenyúlni (más brewer, agitáció, stb.) akkor rosszabb lesz a végeredmény, mint ha nem nyúlnék bele.
Tény, hogy kifejezetten alacsony agitációval nem próbálkoztam az Aromaboy esetén, de Gabi A-val igen, és ha nincs direkt agitáció, akkor jelentősen finomabbra kell menni ahhoz, hogy működjön, célszerű wdt (még szárazon), illetve kell egy no/lowbypass brewer hozzá.
Viszont ha az a lényeg az Aromaboy-nál, hogy minél egyszerűbb legyen (illetve ugye nálam az, hogy dobozában elférjen minden), akkor borul a mutatvány szerintem.De nyilván ha valaki úgy tekint rá, mint egy budget konzisztens brewerre, akkor lehet kísérletezni ilyesmivel. De én eddig akármit próbáltam nem tudtam javítani a "durva őrlemény + nem nyúlok" hozzá kombón. De persze ez lehet ízlésbeli kérdés. Lehet érdekes lenne egy topiktalálkozó ahol mindenki lefőzné úgy a kávét ahogy neki legjobban ízlik és össze lehetne kóstolni
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest