Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Tegnap beültünk délután a Madalba. A dupla etióp espresso nagyon finom volt, végre megéreztem, hogy mi az igazi különbség a savanyú és a savas/gyümölcsös presszó között. Egy V60-at is kértem, ott 2 etióp közül választhattam, Yirgacheffe lett végül. Ebben egy kicsit csalódtam, kicsit üresnek éreztem. Ettünk sütit is, azon érződött, hogy már késődélután voltunk, picit szikkadtak voltak. Az szimpatikus volt, hogy vizet nem kell külön rendelni/fizetni, van egy falicsap, mellette poharak, aztán ha szeretnél, akkor töltesz.
MIndent összevetve jó volt, még a környéken egy párat ki akarok próbálni, csak azok korábban zárnak (Goat Herder, Dose, Espresso Embassy).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- OLED TV topic
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest