Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz Parci #123317 üzenetére

mennyire érdekes, nekem ezzel minden tapasztalatom szembe megy.
    szerk.: na elolvastam még egyszer, sry, úgyhogy az első mondatom csere és korrigálok: szinte az összes barátom vagy csodálva vagy röhögve nézi mit vuduzok nekik ha kávét kérnek, de aztán fanyalog a legtöbb. viszont nálam a rutinosak már mondják, hogy nem kérnek ha savanyú, a legelső, amit jóízűen megisznak, az paljoc getupja.

asszonykám szép lassan rászoktattam egy alap GC folyamatra, neki van itthon mindig fél kiló alzakoffi, naponta darálom neki, de most jutok el oda, hogy francba a kávés polcommal, meg a rengeteg energiával, ezzel egyszerűen csak magamnak okozok örömet. ami nem gáz. csak három éve eladtam a(z amúgy szerintem gyönyörű) alap Krups nespresso-t, hát most megveszem újra. pattint bele egy Roma-t és a vendégsereg is boldogabb lesz, marad nekem a szpesölti örök gyakorlása.

#123315, RetepNyaraB
    James Hoffmannak volt pár éve erről egy gondolata, miszerint is ő rendre rápróbál valami vacakra, így folyamatosan kontextust kap az igazán jó. nekem is ez jön be, én pont hogy ezért iszom a mosgatólé automatát a cégnél, ami tényleg rossz, meg az éttermit is, ha úgy van. minden reggeli kávém öröm ezek után, még a rosszabb húzások is.

#123314, vendingo
    Én 1-3 főre mikrózott tejből klszítek propelleres kézi habosítóval.
    ugyanez nálam is, valami növényi tej, ami épp itthon van, kis ikeás 250ft-os habosító és mindenki boldog. ennek örömére pont holnap veszek át egy új v1 Nanofoamert, ha nem jön be, akkor szabad préda lesz :DDD

Új hozzászólás Aktív témák