Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Attól azért nem félek, hogy nem lesz honnan rendelnem kávét
Csak sok magyar pörkölő kiesik nekem így, akiket amúgy szívesen kipróbálnék."coffeehubra"
Megnéztem, megörültem, aztán rájöttem, hogy jelenleg 2 kávéjuk van filter pörkölésre
De tudom, magyar kis piac, és nem is igazán látom hogy elterjedt érdeklődés lenne filterre. Kávézókat nyilván Covid is hazavágta, de egyre több hellyel találkozok ahol weboldal / fb oldal / menü szerint van filter, de rendeléskor a "bocs, nincs filter" fogad (eddigi kedvencem a "Hogy mit? Jaa, mi olyat nem szoktunk"
). Nyilván gondolom mert nincs rá érdeklődés, nem éri meg tartaniuk. Nem is nagyon szoktam látni (magunkon kívül) a legtöbb helyen, hogy filtert innának az emberek. Legalábbis vidéken, Budapesten azért gondolom jobb a helyzet (bár az idézet pont budapesti kávézóban hangzott el
).Szóval értek én mindent, de szívesebben raknám a pénzem magyar pörkölők zsebébe. Csak így nehéz, főleg, hogy egyre több külföldi helyről ugyanannyi postaköltségért ideér a kávé, mint ha Magyarországról rendelném...
#116670 kemcso
"Mo-n erre kicsi az esély: a piac nem túl nagy és emiatt nem pörög az áru illetve nagyon árérzékeny a vásárló, 2ft-al olcsobbóan is hajlandó máshonnan vásárolni. Szerintem."
Csehországnak nincs érdemlegesen több lakosa, mint nekünk. Árérzékenység nyilván más történet, elég alaposan elhúztak tőlünk.#116671 pető bá'
"Sötét pörkölés:
Sötétbarna, feketés színű pörkölés, melynél a pörkölés szinte a gyulladási határig folyik. Felülete olajos, a kávészemek nagyon kemények, így ez őrölhető a legfinomabbra. Íze jelentősen kesernyés, kiváló rövidkávé készíthető belőle. Sok ínyenc szerint ez az igazi kávé."
Persze ettől még lehet jó amit pörkölnek, csak aktualizálni kéne az oldalt 
#116673 RetepNyaraB
"Ez az ingyen szállítós dolog meg olyan, hogy veszel egy kiló kv-t rendszeresen 12-16k forintért, akkor egy ezres a szállításra már annyira nem kell, hogy földhöz verjen
..."
Pusztán matematikailag igazad van. De ha ugyanolyan vagy hasonló minőségű kávét meg tudok rendelni máshonnan kevesebb (vagy nulla) postaköltséggel, akkor miért ne azt válasszam?
Plusz mégegyszer, nem az a gondom, hogy 12-16k + 1300 Ft (tipikus magyar postaköltség), hanem hogy 5-6k + 1300 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak sok magyar pörkölő kiesik nekem így, akiket amúgy szívesen kipróbálnék.
). Nyilván gondolom mert nincs rá érdeklődés, nem éri meg tartaniuk. Nem is nagyon szoktam látni (magunkon kívül) a legtöbb helyen, hogy filtert innának az emberek. Legalábbis vidéken, Budapesten azért gondolom jobb a helyzet (bár az idézet pont budapesti kávézóban hangzott el
Persze ettől még lehet jó amit pörkölnek, csak aktualizálni kéne az oldalt
..."