Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery0505

aktív tag

válasz sz.zs. #115162 üzenetére

Hogy érted, hogy visszadolgozik? A bojlerbe esetleg bekerülne a KV?
    Van egy jó kis videó, amely bemutatja egy grafikán hogy működik ez a dugattyús fej. Én csak Bosco fejnek hívom, de valójában nem az, Gábor már hetvenszer elmondta, hogy ki gyártja a Profitecnek, de még mindig nem tudtam megjegyezni. :D Valami olasz gyártó rémlik, tán a Condor csoport, de nem biztos. :) A Bosco is tőlük veszi ezeket a fejeket.
    Profitec Pro800 működése
    A hengerben van négy pici furat, amin beáramlik a víz a hengerbe, ha lehúzom a kart, ez a felső holtpontnál van. (Ez látszik is a videón, időnként meg kell állítani, hogy jól szemügyre tudd venni.) Majd visszaengedéskor ez a négy furat lezár. A dugattyú előtt nincs vízterítő, csak a felsőszűrő hálója van a dugattyú előtt. Én arra nem jöttem még rá, hogy a hengerben maradó levegő hogy tud eltávozni, illetve eltávozik-e. Egyébként kiszámoltam a dugattyú lökettérfogatát, és pont 60ml víz fér bele.

Szerintem akkor holnap felregisztrálok arra az oldalra, amit mutattatok, és akkor összeállítjuk a VST rendelést. Csak kérlek segítsetek majd nekem, hogy a múltkor hogy csináltátok, és hogy zökkenőmentes legyen a rendelés. :)

Új hozzászólás Aktív témák