- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maross
nagyúr
válasz
nyisziati #1904 üzenetére
Kapszulasat iszom hetente egy-kettot a valtozatossag kedveert (dolce gusto) Nemreg vettem egy instantot a karantenmenoseg dalgonahoz (bellarom gold, allitolag ihato). Katasztrofa az ize, eg es fold még a kapszulashoz kepest is. Iszom is mindjart egyet, legalabb egy honapja nem mertem ujrakostolni
. For the record: 8g egy kapszula, 80ft-ert szinte mindig megkapod, turelmesebbek 65 korul is. Ez 8-10ezer/kg, nem 20. Kenyelmi felár, ahogy mondták.
-
maross
nagyúr
válasz
nyisziati #1697 üzenetére
Koszi, ereztem hogy ilyesmi lesz. Kozben turtam egy kicsit en is a tejhabosito-valtason (nincs hossu cso amibe beragad a tej), es a +2 fele kaven kivul nem sok kulonbseg van. Pontosan 7.2kg mindketto, ugy erzem nem sikerult komolyabb thermoblockot beletenni a valtaskor.
-
törölt tag
válasz
nyisziati #1617 üzenetére
Nálunk igazi aranysárga a húsleves.
Igaz kapargálós fajtából van.
De metróban kapható tyúkból is jó volt, szép színe van.
Szerintem a szakáccsal van a baj nem a tyúkkal!
Anyósom sem tud arany színű levest készíteni.
Szerencsére a lánya nem tőle tanult.A Frei kávéval nem az a baj hogy drága.
Az a baj a szemetet adja arany árban. -
-
válasz
nyisziati #1613 üzenetére
Fahéj igen markáns és elnyomja a kávé aromáit. Szó sem lehet róla.
Ha kis nyugira vágyom, akkor a valódi vanília jó indok egy kis kényeztetésre. (Az nem uralkodik rajta speciel.)
A kurkumát nem értem. Szerintem nem való bele... (oké, hogy szép sárga, de a levesbe eredetileg sáfrány kell.)
Mint ahogy a kardamom sem a penészes török kávéba.De már bocs, pont azért tették bele, hogy elnyomja a szar ízt. Igyák csak ők boldogan, megérdemlik! Mehet a romlott húsos dönner mellé.
-
válasz
nyisziati #1607 üzenetére
Frei az más! Oda eleve azért jár az ember, hogy ne koszold össze a dolgaidat otthon és ténylegesen jól megkonstruált ízeket kapj.
Nekem is nagy kedvencem a dohány kávé. Régen lehet, hogy ez valóban dohányleveles érlelés volt, most már aromás a kiegészítés. Annyira nem bánom, hogy nikotin mentes a dolog. -
maross
nagyúr
válasz
nyisziati #1604 üzenetére
Fahej, neha kurkumaszoras. Szirupbol sokat vegigprobaltam, sima mogyoro jott be a legjobban. Vadabb izek kedveloinek az eper is erdekes lehet (lassan itt a nyar, az eperfagyis kave is remek). Izesitett tejjel valo kiserletezgetesek soran a mizo(?) kokusz-pisztacias tejjel jott be a legjobban. Tudom, az ilyenek mind a kavepokolba kerulnek, ez van
.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest