- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maross
nagyúr
válasz
nyisziati #1904 üzenetére
Kapszulasat iszom hetente egy-kettot a valtozatossag kedveert (dolce gusto) Nemreg vettem egy instantot a karantenmenoseg dalgonahoz (bellarom gold, allitolag ihato). Katasztrofa az ize, eg es fold még a kapszulashoz kepest is. Iszom is mindjart egyet, legalabb egy honapja nem mertem ujrakostolni
. For the record: 8g egy kapszula, 80ft-ert szinte mindig megkapod, turelmesebbek 65 korul is. Ez 8-10ezer/kg, nem 20. Kenyelmi felár, ahogy mondták.
-
maross
nagyúr
válasz
nyisziati #1697 üzenetére
Koszi, ereztem hogy ilyesmi lesz. Kozben turtam egy kicsit en is a tejhabosito-valtason (nincs hossu cso amibe beragad a tej), es a +2 fele kaven kivul nem sok kulonbseg van. Pontosan 7.2kg mindketto, ugy erzem nem sikerult komolyabb thermoblockot beletenni a valtaskor.
-
törölt tag
válasz
nyisziati #1617 üzenetére
Nálunk igazi aranysárga a húsleves.
Igaz kapargálós fajtából van.
De metróban kapható tyúkból is jó volt, szép színe van.
Szerintem a szakáccsal van a baj nem a tyúkkal!
Anyósom sem tud arany színű levest készíteni.
Szerencsére a lánya nem tőle tanult.A Frei kávéval nem az a baj hogy drága.
Az a baj a szemetet adja arany árban. -
-
válasz
nyisziati #1613 üzenetére
Fahéj igen markáns és elnyomja a kávé aromáit. Szó sem lehet róla.
Ha kis nyugira vágyom, akkor a valódi vanília jó indok egy kis kényeztetésre. (Az nem uralkodik rajta speciel.)
A kurkumát nem értem. Szerintem nem való bele... (oké, hogy szép sárga, de a levesbe eredetileg sáfrány kell.)
Mint ahogy a kardamom sem a penészes török kávéba.De már bocs, pont azért tették bele, hogy elnyomja a szar ízt. Igyák csak ők boldogan, megérdemlik! Mehet a romlott húsos dönner mellé.
-
válasz
nyisziati #1607 üzenetére
Frei az más! Oda eleve azért jár az ember, hogy ne koszold össze a dolgaidat otthon és ténylegesen jól megkonstruált ízeket kapj.
Nekem is nagy kedvencem a dohány kávé. Régen lehet, hogy ez valóban dohányleveles érlelés volt, most már aromás a kiegészítés. Annyira nem bánom, hogy nikotin mentes a dolog. -
maross
nagyúr
válasz
nyisziati #1604 üzenetére
Fahej, neha kurkumaszoras. Szirupbol sokat vegigprobaltam, sima mogyoro jott be a legjobban. Vadabb izek kedveloinek az eper is erdekes lehet (lassan itt a nyar, az eperfagyis kave is remek). Izesitett tejjel valo kiserletezgetesek soran a mizo(?) kokusz-pisztacias tejjel jott be a legjobban. Tudom, az ilyenek mind a kavepokolba kerulnek, ez van
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest