- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Egyszer, csak elfogadta, hogy induljon recoverybe, újraraktam a MIUI-val, de ugyanúgy rossz volt...
Mondom akkor jön az "öreg" mrfrakk-féle jóság, az ment sokáig. Először gondolkozott a Jiayu logóval egy 5 percet, mikor már pont mondom kiveszem az aksit és földhöz vágom, magához tért.Úgy próbáltad már, hogy bedugod a töltőt és azonnal nyomod a hangerőfel+bekapcsológombot?
Ne várd meg, míg feljön a töltési szintjelző... -
Fred86
csendes tag
Szia!
Én tudom ajánlani, hogy ha csak a recovery-t szeretnéd feltenni, hogy:
1. Indítsd el a flash tool-t.
2. A megfelelő scatter file betöltése után, a recovery-t cseréld le például az erfae_recovery-ra. A RECOVERY-re klikkelve kikeresed az IMG fájlt.
3. Minden egyéb elől eltávolítod a kijelölést.
4.DownloadÍgy csak a recovery lesz cserélve, nálam ez már működött egyszer.
Természetesen az alap dolgokat nem írtam le. A telefont vagy akkumulátorral vagy nélküle dugd rá a számítógéphez csatlakoztatott kábelre. Megfelelő drivereket telepíts stb. Ezekről már bőven találhatsz leírást.Fred
-
benjoe1
aktív tag
Nálam sincs ilyen hiba. Most visszagondolva, minideal-es rom használatánál fagyott le a telefon egy-kétszer, de nem rémlik hogy a feloldásnál jött volna elő.
Én Stanner rom-ot javaslok telepíteni, azzal még egyszer sem fagyott le + GravityBox ajánlott még a maga rengeteg beállítási lehetőségévelMÁS:
Az előbb linkelt fényképekre nézzetek rá lszi, ezek elfogadhatóak vagy ennél jobban kellene muzsikáljon a kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest