-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moli.hu
őstag
ez benne van a temaosszefoglaloban. Nekem is ilyen a keszulekem, es a logfile alapjan a wifi okozza a fagyast. Ha a wifit kikapcsolod, sose fog fagyni, en ezt hetekig teszteltem meg nehany eve. A temaosszefoglaloban egy specifikusabb app van, ami a wifit nem hagyja elaludni, papiron kevesebbet is fogyaszt, mint amit irtal.
szerk: sot, arrol, hogy a wifi okozza, meg te is irtal 1 eve, es a fenti programot is ajanlottak neked es reagaltal is ra. nekem az advanced wifi lock app evek ota hibatlanul mukodik.
-
dethroner
veterán
Az hogy szar-e a mikrofon, nem tudom 100%-ra kijelenteni. A munkahelyén borzasztó rosszul hallom, de szerintem ha más helyről beszél, ott nem volt gond. Nem tudom, lehet hogy cserére szorul a mikrofon, lehet nem. De egyre inkább látom rajta hogy szeretne már egy nagyobb telefont
-
kistudású
csendes tag
Szia, köszi!
Nekem is G3C-t ír S helyett, de a lényeg, hogy nem random szám, vagy valami tök más.
Hát, akkor előkeresem a telefon papírjait, és teszek egy próbát -egy másik telenornál, mert ahol kétszer kicseréltem a sim-et ott nem tudtak semmit mondani, egy darabig forszíroztam, hogy na de mégis, eddig jó volt a régi sim-jükkel, de semmi nem jött ki a szájukon sajnos. -
carr
őstag
Írtam fentebb, hogy reggel betettem a kesztyűtartóba... kb 730kor.
Azóta...
Hazaértem, 85%ra töltöttem, most meg 26%ot mutat.
A kettő között kb 1 perc telt el újraindítottam.... 85%->26%...
Fasza telefon.Akku ki-be után 89%.
Kész... xDWifi-t nem tudom bekapcsolni...
mikor be akarom, olyan, mintha állandóan huzigálnám a "ki" állásba... szerk5.: most factory... fuck this shit. -
carr
őstag
A play akkuidőben 91%ot mutat... az lesz az.
Csak azt nem tudom mi a túrót csinál?
Fucktorit kapott, mikor tegnapelőtt megjött. Azóta csak a romolgatásokban említett mobileunlce tools, és pár app ment rá.
Azokat nem jelzi fogyasztónak...
Este amint hazaértem, megcsinálom a battery monitort, és a cpu spy telepítést.
Addig megy töltőre...
Aztán karácsonykor majd elszórakozom vele, addig úgysem lesz rá időm... mindenki flancol meg szórja a zsét iptv-re, meg VDSLnet-re.
Köszönöm! -
carr
őstag
Ilyenkor nem szerencsés sztem, de lehet csak paranoia.
Az meg, nem gépösszerakás, hogy rádugok egy 80GB-os ATA HDD-t az alaplapra, adok neki rágni egy USB pendrive-ot, feltornázza magát az XP kb 10 perc alatt. Azzt csókolom!
VmWare-t használok jelenleg is, de azon csak egy unix fut, elég így is.
Köszönöm azért! -
satel
tag
köszönöm, és mindenkinek az eddigi segítségét, de nem megy.
folyamatosan az Alcatel Single RNDIS Interface-t találja és telepíti, akárhogyan csinálom, ha a leírt folyamatnak megfelelően, ha nem. már 6 órája görcsölök
bár ez nem erény, inkább...
fogtam egy jó G3-ast és telepítettem, azzal persze egyből felment a megfelelő MTK illesztőprogram, de amikor a rossz telót dugtam fel, egyből jött az Alcatel. nem tudom rávenni, hogy az nem jó neki, nélküle meg nem tudok továbblépnia G4 angol oldalt is megcsináltam, de semmi
ha van még ötletetek, ne sajnáljátok megírni
köszönöm
-
nyestegabesz
csendes tag
Igen, az nekem is feltűnt ezért megpróbálkoztam a Root-tal, de semmi sem változott.
Az állapot amit itt látsz cirka 10 próbálkozás után volt ilyenA sor különös fintoraként ma tök véletlenül összefutottam egyik ismerősömmel, aki (többek között) egy telefonos üzletben tevékenykedik és odaadtam neki hogy hátha tud vele mit kezdeni.
Hogy erre eddig miért nem gondoltam?
Egyébként mint kiderült ő is hasonlóan járt mint én, vagyis már sejti hogy mit kell vele tenni...
Remélem sikerül meghegeszteni valahogyanEzektől függetlenül viszont jelezném hogy mindenkinek aki megpróbált segíteni nagyon hálás vagyok, mert rengeteget tanultam az itteni infókból!
Egy szó mint száz: Nagyon köszönöm a segítséget! -
nyestegabesz
csendes tag
Értettem mire gondolsz...
Ilyen későn már nekem sem fog az agyam, azért rontottam el én is a linket
Természetesen van ROOT jogosultsága a MUT-nak, ez volt az első dolgom.Nos nagyon köszönöm ezt a hasznos kis programot, de sajnos ezzel sem jutottam előrébb.
Bár a MUT már látja az ezzel készült IMEI.bak file-t (mint backup file-t) és hajlandó is vele dolgozni, újraindítás után azonban továbbra sem kezeli a SIM foglalatokat.
Momentán ez az állapot:Idő közben annyi változott, hogy találtam egy Official Jiayu 3GS ROM-ot a NeedROM-on és feltettem.
Tökéletesen fut, minden okés, de ebből piszkálva sem jut előrébb a MUT.
Az a poén a dologban, hogy most cirka ugyan az a ROM van fenn mint az elején, csak a telefon nem műxik ... No comment. -
nyestegabesz
csendes tag
Üdv megint.
Úgy tűnik sikerült valamit elszúrnom a Romolgatásnál, mert momentán nem érzékeli a SIM kártyákat (egyiket sem).
A MrFrakk féle Magyarított LeWa ROM-ot le akartam cserélni másikra, de közben valami történhetett.
Sorban a következőket tettem:
- Beléptem Recovery-be, majd miután nyomtam egy Wipe-ot, fletöltöttem a Sense5 4.2.2.-For-Jiayu-G3-MOD ROM-ot. Ennek végeztével a készülék újraindult, de nem töltött be, hanem Bootloop-ba került.
- Azt feltételeztem hogy nem jó a készülékhez, nem erőltettem hanem újra beléptem Recovery-be, újra nyomtam egy Wipe-ot, majd feltettem egy másikat, most a miui_g3s_stas2z_4.8.27_2c259707c1_4.2.zip-et. Ez elkezdte feltenni az aroma installert, majd kisvártatva újraindult de full tele volt a betöltött menü kínai írásjelekkel.
- Gondoltam ez is kilőve, megint Recovery, megint wipe, most jöhet a Jy_G3S_Minimal4.2.1 ROM 1.0 by frakk ROM, hátha az jobb lesz. Jó is lett, elindult, betöltött, működött, de sajna nem látta a SIM kártyákat.
- Elsőre azt hittem hogy a Rommal van a baj, hát visszatettem az első ROM-olás előtt készített Backupot, ami ugye még a gyári Jiayu ROM-ot tartalmazza. Nagy csalódás lett a vége, mert már ez sem látta a SIM kártyákat, sőt, a BT-t is újra párosítanom kellett és a Wifi hálózatokat is újra meg kellett etetnem vele!
- Azt feltételezve hogy a LeWa-nál még jó volt, vissza akartam tenni, de mint kiderült úgy össze volt kavarodva valami, hogy a LeWa-s ikonok alatt az eredeti ROM-ból származó hátterem virít és az ikonok egy része is abból maradtNa ilyet még nem láttam sosem...
- Visszamentem a Recoverybe, megint nyomtam egy wipe-ot, majd megint feltettem a LeWa ROM-ot és most úgy tűnik hogy jó. Működik szépen, ikonok és hátterek a helyükön, de SIM továbbra sincs.
Most pl azt írja hogy érvénytelen IMEI, de ez már önmagában gyanús nekem, mert nem emlékszem hogy piszkáltam volna.Valami történhetett a ROM-olgatások közepette, mert biztosan valamit elnyomkodtam.
Anno a HTC Polarisommal fordult elő ilyesmi, ott konkrétan az volt a gond hogy a Rádiókat (BT, GSM, stb...) tartalmazó csomag nem volt benne a feltelepített ROM-ban, de fogalmam sincs hogy ez itt most mitől lehet.
Szóval vagy az egyik ROM ette meg a SIM-eket, vagy én szúrtam el valamit, esetleg a Wipe-olás volt sok neki, nem tudom, de már az eredeti ROM sem műxik
Ha valaki tudna némi használható ötlettel szolgálni annak hálás lennék, mert most igazán tanácstalan vagyok -
Fred86
csendes tag
Sajnos a telefon bizonyos időközönként és egyre gyakrabban, továbbra sem tud felébredni a deep sleep-ből és csak az akksi ki vagy a bekapcsológomb legalább 10-15 mp-ig tartó lenyomása indítja újra.
Alapsáv verziója
MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V7.F2.P1, 2013/07/10 23:14Kernel verziója
3.4.67
jiayu@ubuntu #1
Wed Sep 17 14:47:14 PDT 2014Build-szám
SW_10_FLY_G3S(T)_LITEEgyéni build verzió
1412439015Kiegészítés:
A hiba csak bekapcsolva hagyott WI-FI esetén jelentkezik. Én valamiféle szinkronizációs problémára gyanakszom, de nem tudom, hogy mi okozhatja. -
törölt tag
Ezt próbáltad már?
NVRAM WARNING Error eltávolító
[NVRAM_WARNING_Err_0x04_Remover]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest