-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
Ha félted a telefont, akkor igen (én a DSP_BL-t sem jelölném be), mert ha eközben megakad a FlashTool (pl. áramszünet, kontaktos kábel, bármi ilyesmi), akkor nyugodtan keresztet vethetsz rá.
Egyébként ma nosztalgiáztam kicsit (a készülék még megvan, de már nem használom egy ideje) és láttam, hogy toshich79 ismételten alkotott, elég sok új ROM lapul a mappájában. 3db 08.17-s dátummal van, és köztük van egy frissített SW10 is.
Ezen kívül vredniiy is frissítette ROM-ját 4.5.1-re, amiben a leírása szerint már az ART is működik. -
-
moli.hu
őstag
en egy logcat-ot neznek, nekem ugy derult ki, hogy a wifi-problematol fagy a keszulekem, ami ugye hardveres(nek tunik), mert minden romnal elojott.
-
matthewKER
tag
Ahogy te is írtad, vannak olyan készülékek, ahol csak az egyik SLOT 3G-képes. Ha egy ilyen telefonról portolnak egy ROM-t például a G3S-re, akkor annál is így fog működni, hiába lenne képes a másikat is kezelni (én még nem láttam olyat, hogy akár egy patch formájában ezt orvosolták volna).
A gyári szoftveren alapuló ROM-okon biztosan megy mindkét SLOT-ban a 3G, illetve nálam működik jelenleg is a vredniiy mod 4.3.8-ban (emlékeim szerint SW10-ben is ment). -
drk88
senior tag
Visszaraktam az SW10-t, nem rossz de vannak bugjai ami beállítás után is jelen vannak, ilyen pl. nem menti el sokszor az asztal állapotát..notificationok nem mennek pedig engedélyzve lettek a security centerbe a hivatalos doksi alapján. Nagyon szép rom, de nem erre a telefonra van kitalálva az 1gb miatt (155mb ram marad inditás után 20 percre).
Hétvégén talán lesz időm az új VibeUI 2 Full-t kipróbálni.
-
nyestegabesz
csendes tag
ÚrÉg Satel ... hát ez lett a vége?
Fred sem tudta meghekkelni? ... kár érte.Más (ha már mindenki a telefoncseréről beszél
)
A Jiayu G5S-ből több félét is találtam, de nem tudom hogy ez csak a kamu "utángyártók keze munkája", vagy több verzió is létezik!?Az egyik ugye a sima "gombos" verzió...
http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Jiayu-G5S-4-5-inch-IPS-mtk6592-octa-Core-2G-16G-ROM-Android-4/32223383765.html...a másik meg az iPhone koppintás
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Jiayu-G5S-MTK6592-Octa-Core-2-0Ghz-GPS-2GB-RAM-5-0-1920x1080/32264054089.htmlMondjuk mind a kettő hajaz a szifonra, csak hát az a kör alakú gombocska az ugye elég egyértelmű...
Nem csak árban, de pl kijelző felbontásban is van különbség, csak azt nem tudom hogy mi az igaz
Melyik a Jiayu és melyik a "hamisítvány"? -
nyestegabesz
csendes tag
Szia Satel.
Hasonlóan jártam mint te:
- A Flash Tool formázás után az addigi YunOS ACB Interface eszközből MTK USB lett.
- Valahányszor rácsatlakoztattam a gépre, csak ez jelent meg és a FlashTool sem kezelte többé, bármit is tettem vele, még a driverek újratelepítése sem oldotta meg a gondomat.Lehet hogy neked nem ez lesz a jó megoldás, de nálam bevált a következő módszer és ezzel életre kelt a telefonom:
- A készüléket rácsatlakoztatod a gépre.
- Elindítod az USBDeview programot, megkeresed az MTK USB-t és kitörlöd!
- A készüléket lehúzod a gépről.
- Megkeresed a C:\Windows\system32\drivers mappában az usbser.sys file-t (Windows 7 64bit esetén!) és átnevezed (mondjuk usbser.original.sys-re). A lényeg hogy megmaradjon egy biztonsági mentés.
- Bemásolod a helyére ezt: https://www.dropbox.com/s/lutecj75gcw6ybn/usbser.sys?dl=0
- A készülékből kiveszed az akkut, majd visszarakod és rádugod a számítógépre.
- Megvárod hogy felismerje az eszközt és örülsz (persze csak ha sikerült ...)
- Ezután már elvileg a Flash Tools is látja/kezeli a készüléket, mehet a ROM-olás...Nagggyon, nagyon sokat segített Fred86, amit ezúton is köszönök neki (az érdem az övé!)
-
Fred86
csendes tag
A format részről írtam, hogy ha formázod, akkor a "Format whole flash except Bootloader" legyen kijelölve, nehogy formázd a teljeset.
A download fül alatt nekem minden ki volt jelölve a preloadertől kezdve a fat-ig. Az imei számod ugrik majd, de szerintem azt sikerül majd helyreállítani.
-
Fred86
csendes tag
Véleményem szerint nem fogja látni az eszközt, amíg a driver nem megfelelő, szóval lényegében mindegy, hogy mivel is próbálkozol.
Egy ötlet: az eszközkezelőben manuálisan távolítsd el a Alcatel Single RNIDS drivert és add meg neki a készülékhez valót. Úgy már érzékelni fogja a flashtool. Format szerintem kell de a bootloadert NEM! Keress egy gyári romot, talán az felmegy rá.
Hasonló eset egy G4S készülékkel és megoldották a problémát.
[link] -
Fred86
csendes tag
Koppant esetleg valahol a készülék? Lehet, hogy a bekapcsológomb forrasztása sérült meg? Most mondanám, hogy bontsd meg a telefont és zárd a be és kikapcsolásért felelős áramkört egy darab dróttal, de ha nem vagy biztos benne, hogy szét tudod szedni, akkor inkább ne vágj bele.
Egyébként erről van szó: -
törölt tag
-
törölt tag
Mindkettő deodex rom.
A régebbi lewa-val nem voltak gondok.
Az újabb verziónál van egy hiba, a feladatkezelőnél de csak magyarul.
De orvosolható, Vicu találta meg a megoldást
"ha a nyelvet visszaállítom angolra, akkor egyszer fel kell hozni a feladatkezelőt - utána már megy magyarul is." -
törölt tag
-
törölt tag
-
djula
aktív tag
Én már küldtem vissza telót és úgy néz ki, megint fogok.
Sima postai ajánlott levélküldeményként kell feladni. Lehetőleg legyen fél kiló alatt a csomag, mert felette drágább. Elsőbbségit nem érdemes tenni rá, mert az csak országon belül ér valamit (nem sokat).
Az ajánlott küldemény papírra rányomnak egy tracking numbert és tudod követni ugyanúgy, mint idefelé.
Amikor visszaküldtem, úgy emlékszem 1 hónap múlva ért ide a csere készülék, 2 hét oda, 2 két vissza, 1-2 napon belül küldték ahogy odaért. Minideal volt. -
törölt tag
Igen az erfae féle nem batman-es CWM
Letöltöd a play-ből a mobileuncle tools programot.
Letöltöd a CWM-et.
- Elindítod a mobileuncle tools-t lemented az IMEI számot(IMEI Backup Restore\IMEI backup to sd card)
- A mobileuncle tools/Recovery update-al felrakod az előzőleg az sd kártya gyökerébe másolt CWM-et.
-Majd ezek után újraintod a telefon CWM -módban, a mobileuncle tools/ into recovery mód használatával, vagy kikapcsolod a készüléket és a hangerő fel és power gomb( és töltő) nyomásával., persze előzőleg a letöltött romot szintén az sd kártya gyökerébe másolod.
- Lemented a fent lévő eredeti Romot a CWM backup and restore pontjával.
- Megcsinálod a wipe-okat:
Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
Wipe Cache Partition -> Wipe cache
Advanced -> Wipe Dalvik Cache
És felrakod a Rom-ot.
Telepítés Zip-ből
1. A letöltött .zip fájlt bemásolod az sd kártya gyökerébe.
2. CWM-et elindítod.
3. Wipe data/factory reset; wipe cache, majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
4. CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted!Ha gond lenne vagy csak vissza szeretnéd rakni az előző rendszert, visszarakás CWM backup-ból.
1. Belépsz a Recovery módba. Töltőre dugott telefon Hangerő fel+bekapcsológomb kombinációval.(+töltő )
2. Wipe data/factory reset; wipe cache; majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
3. backup and restore menü / restore
kiválasztod az elmentett rendszert pl. 2013-09-12.17.45.56 és restore -
törölt tag
Úgy tudom az alapfelállás, hogy az 1-es slot tudja a 2G-3G váltást, a későbbi romokban vált elérhetővé mindkét kártyán a lehetőség a váltásra.
Ezeknél a romoknál mindkét slot 3G képes, de nem egyszerre.
Lehet ebben a romban nincs benne.
Tedd az 1. slotba, ha ott jó akkor használd úgy. -
törölt tag
Nem tudom mi okozhatja ezt, elvileg mindkét slot 3G képes, de nem egyszerre.
-- Nézd meg a beállításokban, azt hiszem ki lehet választani melyik sim legyen 3G-n.
-- Vagy próbáld sim kártyát áttenni a másik slotba
-- Esetleg ha a vodafone-os előfizetéses neted van, az alap cím rosszul van beírva, tehát:
Belépsz a mobilhálózatok - Hozzáférési pontok nevei menübe és törlöd a vitamax. részt. csak az internet.vodafone.net maradjon. -
Simi-San
tag
-
Brain75
senior tag
Szia
Innen letöltheted pont azt amit én használok és tökéletesen működik.
-
törölt tag
Ez volt az utolsó, úgy tudom más verzió nem létezik G3S-re
MIUI 4.4.20 -
törölt tag
pl ebben
[ AOSP 4.2.2 V3.2]ma esti vacsora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest