-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
Szerintem felesleges lenne sorolni egy listát, mert minden webshopnál más az EU-ból küldhető készülékek listája.
Ha megvan a kiszemelt készülék, akkor javaslom a Googleben a "készüléktípus" + "eu warehouse" kulcsszót. Ha nincs kiszemelt, akkor a pl. a China Phone Review-n kereshetsz számodra megfelelő típust. Nagyon jó keresési szempontokkal lehet keresni (én 4G frekvencia alapján szoktam), bár a készülékek elég nagy csúszással (kb. 1 hónap) kerülnek csak fel. -
GrandS
senior tag
-
feca81
aktív tag
Fura ez a telefon. Feltettem 3 különböző kitkat-et, és mindegyikkel halk. Volt összehasonlítási alapom, mert közvetlen az official jelly bean után teszteltük. Amikor visszaraktam az officialt, megint minden rendben volt. Természetesen csak akkor, miután mobileuncle-lel felhangosítottam. A kitkat mintha immunis lenne a hangosításra, alig erősödött a hangja.
Lövésem sincs, mit lehetne kezdeni vele. -
-
Terentius
őstag
Jó nincs problémám a közösségi támogatással.Azért ez a Kitka SW10 egész jól sikerült.Csak én is jobban örülnék ha a hivatalos oldalról jönnének a frissítések.Az árazás alapján fogok következőre választani. Max 250$-ért. Lehet az Zopo,Xiaomi,Elephone vagy akármi.A Jiayu S3 szimpi,csak arra sem fognak kiadni semmi újdonságot. Az MTK vonalhoz pedig ragaszkodok.
-
satel
tag
a legfrissebb XP-n is ugyanazok a jelenségek:
MTK USB port-nak ismeri fel, akármit és akárhogyan csinálom (persze az utasításoknak megfelelően), ami kevés a flash toolnak, nem indul el vele
feldugtam egy működő S3-at, azzal az XP is felismeri az MTK 65xx-es eszközt (persze ezen nem futtattam a flash tools-t)
mi lehet az oka, hogy a téglával MTK USB port, a működővel MTK 65xx-nek látja az XP, a WIN7?
van valami javaslatotok?
ha az USB aljzat sérült, akkor lehet ilyen hibaüzenet? egyátalán akkor a gép látja, és képes telepíteni a drivert, az MTK USB-t?
a flash tool-ok (mert sokat próbáltam) az alábbi hibaüzenettel állt meg mindkét oprendszernél:
formázásnál:
BRDM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)[EMI] Enable DRAM Failed!
download-nál:
S_FT_DA_NO_RESPONSE (4001) -
satel
tag
megpróbálom, köszönöm
most MTK USB port-nak ismeri fel, és nem lehet módosítani, frissíteni...
USDBDeview szerint:
Port_#0003.Hub_#0001
MTK USB Port Communication No Yes No No COM10
2014.12.15. 22:20:54 2014.12.16. 6:51:01
0e8d 0003 1.00 02 02 01 Hub 0, Port 3
usbser USB Serial emulation modem driver usbser.sys Ports MediaTek Inc.
1.10 MTK USB Port 1.1123.0.0 USB\VID_0E8D&PID_0003\5&126709b5&0&3 -
satel
tag
egyébként sem szabad felismertetni vele, ha jól emlékszem, először telepíteni kell a drivereket, utána szabad csak csatlakoztatni az eszközt
itt pont fordítva ment, de a cél most csak az volt, hogy a szg felismeri-e?melyikkel próbálkozzak?
a ROM flashelés részletesen rész jó lehet? -
Fred86
csendes tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg ez a ROM van fent, de az a problémám vele, mint néhány korábbi ROM-mal is, hogy bekapcsolt wifi mellett bizonyos időközönként nem lehet felébreszteni, mintha ki lenne kapcsolva.
Lát egy nem létező wi-fi kapcsolatot "NVRAM WARNING: ERR=0x04", korábban ezt csak a MIUI ROM-oknál mutatta. Már több mint egy éves a telefon és csak pár hónapja kezdte el ezt a hibát produkálni még a gyári ROM-mal, azóta egyik sem oldotta ezt meg.Valakinek ötlet?
-
KurtCobain
őstag
Nincs mit.
Nem tudom hol vannak a beállításai, én nem használok gyári launchert. Kereső sávot a gyáriban nem lehet eltüntetni.
Apex-et, vagy a Nova-t ajánlom.(#8818) imisz:
Gépre dugva pittyeg a gép (usb csatlakozási hang)? Esetleg a bekapcs gombot is nyomogatni kell. Ha pittyeg, akkor nagy valószínűséggel akku.
Ismerősi körben nincs másik G3? -
satel
tag
nekem az ext2 részét piszkálja csak, ami valahol logikus is, mert a full wipe az ext2-t is törli, backup esetén meg az ext2-n lévő állományt is archiválja.
egyébként az SD-n az android secure könyvtárat minden esetben törli a full wipe
valakinek javaslata, hogy ne kelljen minden romcserénél egy halom filmet újratolni?
köszönöm
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tökéletes, de ezt írtam is "Szinte teljesen működő port CM11 v0.18"
HA jól értelmeztem az orosz kollégákat:
Nem működik az fm rádió felvétel funkciója, a kamera videófelvétel működik csak rossz minőségű és néha berángat,, de ezzel helyettesíthető:[Videocam Illusion 1.5.2] és a tárcsázóban az USSD kódok használata, de szerintem jó helyette ez: [Dialer One]
Azért ezek nem olyan nagy gondok, ha kíváncsi vagy rá.Benjoe ezt írta a CM-ről:
"A Cyanogenmod 0.15-t próbáltam korábban, nekem jónak tűnt, kivéve a jelzett hibákat. A korai verzió szám ellenére, akinek a jelzett hiányosságok nem fontosak, az szerintem nyugodtan tesztelje, mert ígéretes. A 0.19-el még probléma van!" -
törölt tag
Ha mellékelték hozzá, gondolom nincs benne, de mindjárt megnézem.
Természetesen a CM mivel még csak a 0.19 verziónál tart, nem használható napi szinten.
Legutóbb ha jól emlékszem 0.15 volt linkelve, csak azért dobtam be, hogy van változás és ha valaki gondolja vagy szeret kísérletezni megnézheti hol tart a portolás. -
törölt tag
Én mindig beleraktam anno a romjaimba, mert olyan alapnak vettem mint a mobiluncle tools-t.
Boot animációt is cserél, romot telepít, imei-t ment és visszaállít és még sok-sok dologra képes.
[Jiayu App]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest