Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Piszok szomorú, pedig már nagyon rágerjedtem a témára D
-
törölt tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Azzal a hibával már találkoztatok, hogy a kamerának a fókusza nem működik rendesen fényképezőgép üzemmódban? Igazából én csak emiatt akarom frissíteni

-
qad
senior tag
Mikor várható a 4.4 magyarítva? Tud valaki infót?
-
törölt tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
A feltöltött screenshot alapján mi azonosítja a telefon pontos típusát?
Mert nekem ebből nem derül ki, hogy ez G3micsoda...
-
törölt tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi szépen a segítséget!

-
KurtCobain
őstag
válasz
üzenetére
Azzal ROM-ot nem tudsz felrakni, csak letölteni. De abban meg nincs magyar.
Összefoglalóban van rengeteg ROM, válassz egyet (decemberi magyarított jiayu.es rom, az amit ebből modoltam, Stanner, MIUI, Lewa).
Előtte mindenképp ments! CWM-mel vagy TWRP-vel. Illetve ajánlott még az IMEI lementése mobileuncletools-szal. Inkább legyen több fajta mentés, mint egy sem.
CWM vagy TWRP is az összefoglalóban van, vagy keress rá. Mobileuncle tools-szal vqgy a jiayu.es progival rakható fel.
Linkelni nem nagyon tudom őket, mert telóról írtam. -
törölt tag
Hétfőn jutottam hozzá egy új Jiayu JY-G3-hoz. Én "G3S+" -nak rendeltem, de úgy látom
hogy ilyen tipus nem nagyon létezik. Szeretném frissíteni a szoftverét, mert a kamerája
foto módban nem tud rendesen fókuszálni és csak mosott képeket csinál.
Jelenleg ott tartok, hogy nem tudom egyértelműen beazonosítani a telefont, "elflash-elni" meg
nem szeretném. Tudnátok az azonosításban segíteni, esetleg tudtok valami megoldást a
kamera bajára? Előre is köszi!
Az about-ra ezt adja ki:
-
törölt tag
Itt a leWa, hol a leWa.

[link] -
ÁrPi2
senior tag
Írj be pl. egy generált VirtualBoxos virtuális hálókártya mac-address-t pl.: 080027AEE67B . szerintem annyira nemszámít..
Az első hat szjegy az csak vendor/manufacturer id így a MediaTek-nek ) 000A00 és
-
: iSiS :
tag
Tegnap,közel 3.5hónap kalandos út (oda/vissza/vám)
után kézbe vehettem új g3s telómat,csomagot a vámon felbontották,
szét is b@szták rendesen,de tréfa nélkül megusztam.
most máár 1szavam sem lehet,mert nem téglát küldtek miniék.

Ui: ha vkit érdekelne,az írjon rám..
-
törölt tag
Vagy felteheti a 4.3.8 -at is.
4.3.8 FULL ROM -
-
drr
őstag
Nem segít sajnos... Ok nélkül villog a LED, feloldom a billentyűzárat és nincs értesítés. Ha a Hangouts-ba belépek és elkezdek írni valakinek, akkor is villogni kezd teljesen feleslegesen. Van viszont a fejlesztői lehetőségekben is van egy LED menü:
Itt is be van kapcsolva a LED, lehet ez akassza össze, vagy nem tudom... Viszont ha a Light Manager-t kikapcsolom, akkor meg a fenti kép szerint beállított dolog működik, csak nem lehet testreszabni...
-
GrandS
senior tag
Vicu21 & mrfrakk
Mi van a magyarított LeWa-val? -
Vicu21
tag
a routerig már csak az átírt mc jutott el

picit utánaolvastam, van rá megoldás, ha az nvram.txt-ből kitörlöm a megfelelő sort, de akkor (ezt írták, mint tap asztal at), hogy folyamatosan új címet generál... szóval, lehet, inkább hagyom, csak az IMEI számot írom vissza.Az rajta van a dobozon
szóval, köszönöm a segítséget! (pláne, ha már nincs is ilyen telód)
amúgy, mire váltottál? -
drr
őstag
Sziasztok!
Már irtam egyszer, de nem kaptam választ... MIUI romban hogyan lehet megoldani, hogy ne villogjon a led össze-vissza? Jelez, de nincs semmi esemény. Segítsetek! -
Upo
addikt
Hát ezaz...
A routeren nem volt engedélyezve? Esetleg onnan kinézni.
Vagy ha nem volt újraindítva a router és van log akkor esetleg a logban benne lehet mint elfogadott vagy visszautasított mac (kicsi az esély). Vagy hasraütve átírod valamire a végét, az első 3 számpár maradjon, utolsó kettőnek esetleg beírsz valamit.
És ugyanez a BT mac-el is mert addig keveredni fog a 2 készülék BT-n is.Dobozra/papírra valahol nincs ráírva? Nekem már nincs G3T-m.
-
Vicu21
tag
Na skacok, most segítsetek!
Volt egy új G3T-m, amit nem akartam feldobni eladásra, mert úgysem kapnék annyit érte, amennyibe nekem került
ezért a használtat hirdettem meg, és a jól belakott romomat átpakoltam az újra...
az átpakolás twrp-s full backup volt, amibe belevettem az nvramot is...
Este ért a meglepetés, amikor hazamentem, mert otthon a hálózaton mcaddress szintű védelem van, ergo új eszköz, nem mehetett volna fel a wifire otthon... és láss csodát, felment...
szóval, sikerült az nvram (?)-mal legyűrnöm a mc adressemet is, IMEI-ről nem is beszélve, de azt vissza tudom írni...
Kérdés:
hogyan tudom visszaállítani az új telefonon a mcaddress-t és társait?
aki segít, kap egy általam portolt és magyarított LeWa5-ös romot kipróbálni
-
kispal87
senior tag
Stanner 1.5 nektek kiírja a hívásidőt a hívásnaplóban?
-
benjoe1
aktív tag
Olyan sikeresen ejtettem el a telefonom ma délután, hogy hálósra repedt az üveglap teljes felületen (a kijelző működik, érintésre reagál). Esett már sokat, magasabbról és keményebbre is probléma nélkül, de most így jártam.

Ha jól gondolom, nekem az ezen a videón itt látható üveget kellene rendelnem, ami ez vagy ez lenne.
Valaki erősítsen meg.
Köszi -
Fanatifo
csendes tag
Erről az oldalról hallottatok már? http://jiayu.de/
-
törölt tag
Finally, Android 4.4 KitKat is available for MediaTek MT6589 chipset
[link] -
Vicu21
tag
elvileg ez most jó
én beszélni madzsar, de nem teljesen ért Te mit írsz
nekem ez megoldotta -
ÁrPi2
senior tag
A linked nem él nálam, de a kép szerint a szer az YPGS.
Nem oldódott meg. Még ezelőtt a dualsimtopikkezdő írásban olvashatók szerint
(DE a sta-s2z miui-mon (amit kitkat kcin launcherrel használok) "stock toolkit" alatt van EngineerMode)
YGPS , full és cold után éjjfélkor aaaa Telihold alatt (ööö nem teli csak fél, és csak féltíz volt)
vártam kb. tizeniksz percet (de jó hűvös van még március elején..) és semmi jobbulás nem lett.
(Még pirossal sem sem jelent meg egyetlen hold sem a Satellites fül képernyőjén)Ez az YGPS viszont lehet vajon különböző? cfg fájl, vagy ilyesmi diffi...
vagy a miui-ban kell vmit még engedélyeznem neki..??
(Vagy vmit rosszul, rossz sorrendben követtem el..?)
-
Indiant
addikt
-
törölt tag
- <string name="anti_theft_hint">Szükésge van a lopásgátlóra</string>
<string name="keyboard_lights_title">Gomnok világítása</string>
- <string name="volume_music_controls_title">A telefon felébresztése neélkül lehet a hangerőt állítani</string>ezeket a többiről még nem tudtam beszélni vele, hogy javította-e a névjegyzék orosz betűit a szolgáltató ikonok bedig ha jól tudom törölve lesznek.
-
Vicu21
tag
ha nem, akkor kapd ezt le, wipe-ok nélkül rakd fel!
nekem is előjött ez a probléma, most meg fedett dohányzóba ez lett:
-
Riverboy
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Koszi
Felraktam emgedtem supersu-ba de valamieet nem mukodik.
Az aplot is ujra inditottam ahogy irja is es a telot is.
Tipp mi a baj mit baszhattam el?
(Es csak az alap harom szint valasztottam amit tud a G3T) -
GAbre
veterán
Hova tüntek a romok a leírásból,látok vagy 5öt most csak

-
KurtCobain
őstag
-
Riverboy
tag
Tudtok mondni egy jo led ertesito beallito appot?
Szabalyoznam mi milyen leddel villogjon.. -
-
törölt tag
továbbítottam a hibákat
érdekes nekem egy kártya van benne, így nem rakta ki a szolgáltató ikonokat, ahogy a screenshotokon is látszik
[link]
a zárképernyőn nem tudom mik azok a kínai cuccok nekem azok sem voltak ott(ahogy a képeken is látszik)
[link]
Az ikonok pedig törölhetőek a repóból, de akkor magadnak kell megcsinálni a magyarítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest