Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helytarto
újonc
Szia!
Igen; amikor lekértem a számokat (*#06#); kétszer ugyanaz a 15 jegyű szám szerepel; ami egyezik az akkumlátor alatt találttal.
---
Közben ezek a fejlemények: este visszaraktam az először próbált ROM-ot, mert még az volt a legmegbízhatóbb. (MINIMAL ROM by frakk (14.04.11)
)
Aztán; mintha csoda történt volna; volt jel, le sem csatlakozott.
Youtube videókat nézegettünk az este a TV-n, erről irányítottam (szóval nem hagytam sokáig elaludni/magára)
Már megkönnyenbbült szívvel tértem nyugovóra, hogy na tessék, végre észhez tértAztán reggel veszem elő ... és a szokásos kép fogad.
Arra gyanakszom, hogy a "deep sleep" vághatta taccsra; mert aztán kiszedtem az aksit, hogy megnézzem az IMEI számot; vissza - és rövid magához térés után - ismét "normálisan" működik.
(Erről egy angol fórumon ír egy tag; nála szinte ugyanez a probléma állt fent ( http://www.modaco.com/topic/363126-jiayu-g3-network-issue/ ); de a végülis leírt megoldása egyelőre olyan kínai, hogy még nem állnék neki..
)
Azóta nem nagyon hagytam órákra magára, időnként megcsörgetem/hívok róla; most megint OK-nak tűnik.
Most még várok egy kicsit, hátha újra eltűnik így a kapcsolat, akkor biztos az a probléma; és talán megpróbálkozom a MIUI-val. Vagy szerintetek?
-----
P.S. TIBORE_! : Eddig nekem sem működött normálisan a GPS; kb egy kilométerre helyezett el; de volt nagyobb problémám is; ma azonban reggel végigmentem ezen a leíráson ( http://g3jiayu.blogspot.hu/2013/05/jiayu-g3-jb-412-mod-gps-beallitasi.html ) ; azóta a GPS tesztben talált 12 műholdat (mondjuk "In Use"-ban 0-van, ez nem tudom jelent-e valamit) és teljesen jól, szinte a székemre mutat a GPS
Remélem Neked is segít ez a leírás!?
-
törölt tag
Voltam egy szervizben, azt mondták megoldható a dolog.
Jövő héten megjön a kamera üveg berakom és viszem forrasztatni
Igen így volt az egyik vége felső részhez csatlakozik a másik az alaplaphoz.Ahogy nyitod szét a két részt, mivel semmi sem védi, elég könnyen lehúzható a lapról.
No meg hát ki tudja milyen volt a gyári forrasztás minősége.Nagyon könnyen lejött
Ahogy Andy is említette már szétszerelésnél nagyon figyeljetek a power és volume gombokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BMW topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest