Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalatokat lcd csere ügyben:
A g3s lcdje jó a g3t-hez.
De!
Az lcdje nagyobb,hosszabb!
Szóval max faragcsálva tudjátok berakni,mert különben behajlik!Remélem olvassa vki,mielőtt még elrontja véletlenül.
-
GrandS
senior tag
Használja valaki a ishunny-t? Hogy lehet a szoftverét angolosítani, vagy angolt letölteni?
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #7491 üzenetére
Áfát, vámot, garanciát ők intézik.
Az LG G Flex-en gondolkodtam, de ahogy olvasom még vannak gondok a hajlított kijelzővel(szellemkép,Stb)
1 évet ez is kibír, hogy azután mi lesz, az a jövő zenéje -
törölt tag
válasz
Brain75 #7489 üzenetére
Az szerintem kicsit vastag használt készülékért.
Nem akarok reklámot csinálni a hirdetőnek, ezért nem is írok nicket(prohardveres)
"Jiayu G3T (G3S Turbo) (fekete v. ezüst) 42.000 Ft 1 év gar - 4,5” IPS GG2 kijelző HD, 4.2 JB Android, magyar nyelv, 3000 mAh akksi, ajándék tok, fólia
INGYENPOSTA! 10-15 nap szállítás" -
Terentius
őstag
válasz
#18193920 #7485 üzenetére
Kár,mert most rendeltem hozzá egy új akksit. Anteliferól 4.55 $-ért. Ez lesz a 3. akksi hozzá, biztos ami biztos.Ennyit szerintem megért.Kíváncsi leszek milyen lesz. Utódnak majd egy MTK 6595 lesz az ősszel vagy télen. Remélem addig kihúzza.
Mennyiért lehet mostanában egy G3T-t eladni? A mostani 4 hónapos. -
Brain75
senior tag
Hát emberek fájó szívvel de megváltam a telefonomtól.
Nagyon szerettem de az előző szerelmem (Samsung galaxy S3) megjelent 2 kártyás verzióban és átnyergeltem arra.A fórumot természetesen olvasom tovább, de sajnos ROM-olgatni már nincs lehetőségem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget aki segített (különösen Frakk kollégának)
Mindenkinek jó G3 használatos a továbbiakban.
Üdv
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok MIUI romhoz
megjelent a sta-s2z féle utolsó 4.4.20 után most egy újabb fejlesztői OTA frissítés: 4.6.2 !Ha nem tévedek (a sta-s2z-féle fórum 72-ik lapja szerint)
"Finally email App is translated and Exchange account works"és talán a g3s superkernel került még bele...
Van aki már használja? (Én most hétvégéig nem OTA-zok inkább elodázom!)
-
DinkaDanka
tag
Sziasztok!
A Deep Sleep fagyásra van már valami megoldás? Feltettem az Advanced Wifi Lock nevü progit amit ti ajánlottatok, jobb lett a helyzet, de sokszor kifagy így is. Jellemzően akkor ha a wifi vagy 3G bekapcsolva marad és úgy zárom le a képernyőt. 10 perc mulva meg csak reset segit mert hulla. Jelenleg Lewa Os van fent.
Ajánlották még a Captivate Keep Alive nevü progit de nem találok linket hozzá
-
törölt tag
Íme a két xperia z keyboard, cwm-ből telepíthető, wipe nem kell, csak simán felrakod és kész:
-
Miksa1
csendes tag
Sziasztok!
1) Nemrèg MIUIròl áttèrtem mrfrakk fèle v2-re mert sokkal stabilabb. Viszont naaaaaagyon hiányzik az xperia jellegü billentyüzet a MIUIbòl. Azt vhogy át lehet esetleg aplikálni?
2) Használja vki kocsiban/bicajon GPSnek? Milyen tartòt javasoltok? jiayu.es- en nèztem, de nem találtam. Van egyáltalán vmi "hivatalos" tartòja?
elöre is köszi, üdv,
M -
GAbre
veterán
válasz
alphamooncam #7472 üzenetére
Hello!
Ha lcd-je jó a g3t-hez akkor érdekel.
Vki esetleg tudja,h kompatibilis-e a két lcd?Még annyit,hogy most elkezdte azt csinálni a g3t-m,h töltőre csatlakoztatva az érintője nem érzékel mindenhol.
Pl,ha törölni akarok értesítést a beállítások ugrik be.
És mintha rázna is a hangszóró fele. -
alphamooncam
őstag
Üdv Topic-lakók !
Mióta nem jelentkeztem...
Nyóc hónapos G3S-em megadta magát. Leveleztem kínával - minideal - meg megjárta az egyik szervízt is a telefonom.
Kína: A sérült zárjegy - jack csatlakozó javítás - miatt garanciában nem vállalta a javítást. Azt írták küldjem el, és akkor megjavítják, meghogy küldjek videót a hiba - tégla - jelenségről
.
Alaplapot, alkatrészt nem küldenek.
Szervíz: Megállapította, hogy tégla, alaplapcsere szükséges.
Én: Na ne mááá...
Alkatrésznek eladó lett lett egy Jiayu G3S. Mondhatni karcmentes. Ára 10 rugó. Akit érdekel írjon privit.
P.S.: Az esetleges reklamáció elkerülése végett személyes átvétel javasolt - Bp.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #7456 üzenetére
Na ma is ki kellett venni a SIM-et, hogy menjen majd kitalálok rá valamit.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség G3S és G3T között?
Vagy ha venni szeretnék akkor érdemesebb lenne G4-ek közt körülnézni? -
CippyO
tag
válasz
Terentius #7465 üzenetére
ez a poén, hogy nem volt bekapcsolva semmi! sem a wifi, sem a mobilnet, sem gps, még a szinkronizálást is kikapcsoltam, és a kijelző tájolás is ki van kapcsolva. amióta megvan a készülék, 2 simmel használom, és kb 3-4 hónapja ilyen a teló. mindegy, hogy melyik, és hány sim van benne(3 simmel próbáltam ebből 2 db T, és 1 voda). a teló egész nap egy helyben volt, hozzá sem piszkáltam, csak amikor hívtak, ez kb 5 perc volt összesen.
több romot is kipróbáltam, de mindegyikkel csinálta. arra gyanakodtam, hogy valamelyik titaniummal lementett progi akadt be, ezért csináltam most egy teljesen szűz rommal a mai "próbát"...
-
dyj
csendes tag
-
CippyO
tag
Üdv, ismét volt "időm" foglalkozni a telóm abnormális merülésével. lementettem az aktuális berakott romot, Mr.Frakk féle Minimal Rom. wipeok megvoltak, újrahúztam a rendszert, SEMMIT nem telepítettem, még a frissítéseket sem. reggel, töltőről frissen lehúzva csináltam az újratelepítést. estére magától eddig merült a teló, úgy, hogy egyáltalán nem használtam, egyedül 5 percet telefonáltam(bekapcsolt képernyő).
van valakinek ötlete, hogy mitől lehet? kb még nincs 1 éves a készülék, eleinte nem volt ilyen.
szerk: ha a teló repcsi módban van, akkor nem merül, csak 1-2%-ot egy éjszaka alatt.. -
Terentius
őstag
válasz
#18193920 #7462 üzenetére
Gyors a rendszer és most lefutott mégegy teszt.Abban 15900 lett.Runtime lett szerintem kevesebb,bár nem tudom az mit takar.Akksi most megint fasza.MIUI szívta rendesen.Egy dolgot hiányolok a MIUI-ból:Az Xperia billentyűzetet meg a home gomb nyomásra bejövő Cleanmastert.Más: Van egy tök jó felhőszolgáltatás MIUI-ban amit átmentettem
uaipan(518 Gb tárhely INGYEN
).A GPS-t most kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
Terentius #7461 üzenetére
Az a legfontosabb ezek a programok csak arra jók, hogy a nagy cégek tudjanak villantani.
Ha leesik a pontszám mondjuk 10000 alá akkor biztosan baj van
De pl egy jó SD kártya is sokat tud hozni a konyhára, az is meglátszik a pontokon.
Esetleg azt nézd meg a részletes tesztben, hogy melyik rész ért el kevesebbet az előző teszthez képest.
2D, 3D esetleg IO műveletek.
Bár ha gyors a rendszer és jól megy akkor ez is majdhogynem felesleges. -
törölt tag
válasz
Terentius #7457 üzenetére
Miért fontos az antutu eredmény?
Főképpen, hogy sok cég hamisítja az eredményeket(lásd Samsung)
Az spanyol fórumon írták, hogy mivel lehet több eredmény kicsikarni az antutu-ból, de az csak szemfényvesztés.
Ha esetleg stabil a Rom és még lassabban is merül akkor elértem a célomat.
Soha nem adtam sz.gépen sem a 3DMark pontszámokra. -
dyj
csendes tag
Kedves G3S Használók!
Közel egy éve van nekem is Jiayu G3S-em, és most történt vele egy kis galiba: a memóriakártyát nem tudja kezelni. Először elrontott egy 32Gb-osat, ezt beleteszem akkor néhány másodpercig megpróbálja felfedezni, aztán azt írja, hogy nincs bent memóriakártya. Most egy 2 Gb-os van benne, ezt látja, leformázta, de ha megpróbál adatot ráírni, akkor az vagy nem sikerül, vagy nem lehet visszaolvasni (tehát nem sikerül). Számítógépen jól működik az sd kártya, szóval jó valószínűség szerint nem azzal van a gond. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Esetleg a megoldásával?Előre is köszi!
-
Terentius
őstag
Feltettem Frakk minimal V1 ROMját.Èrezhetően lassabban merül mint a MIUI.De Antutuban csak 15200 szemben előbbi 16857 pontjával.
-
grizlisandor
veterán
válasz
#18193920 #7448 üzenetére
Szerintem is.
Tegnap délelőtt megint elment mindenem, hiába volt térerő hívni nem tudtam, se net nem volt. Kiszedtem visszaraktam a kártyát és az óta megy minden pöcre bízunk benne, hogy ez így marad.A hamar lemerülésre meg lehet rájöttem mi volt. Gyári Samsung töltővel töltöm a telefont. Tegnapelőtt megy a % gyorsan, de 99% megállt, és fél óra után meguntam a hogy 99% áll. Ma 8 körül feldugtam tölteni a telefont és csak dél körül volt 100% a töltöttség. Az akku töltöttségének a kijelzésével van a baj...
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #7447 üzenetére
Akkumulátorhasználatnál nézd meg milyen fogyasztok vannak. Illetve rakd fel a wakelock detectort és/vagy a hsam battery monitorr.
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #7447 üzenetére
valami nagyon nem oké azzal a készülékkel, úgy érzem
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #7444 üzenetére
De most valami gebasz van, mert 4kor húztam le tegnap a töltőről a melóhelyen, és most reggel 15% ébresztett... Pedig adatkapcsolat arra a fél órára volt, míg nyomogattam meg minden program mindig be van zárva task manager-rel...
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Szerintetek ehez hasonló lcd hibát lehet gariztatni?
Fekete a bal széle a képernyőnek utána van 1 kis sáv ilyen,és bele van égbe 1-2 ikon a kijelzőbe.
Ha jól tudom leesés után történt,de ez nem lcd törésnek tűnik nekem. -
JeffDebr
tag
hello!
egy kis segítség kellene.
G3T-m van a CWMG3QC-20140322 -es ROMmal. nem használok képernyőzárat.
szeretném a kijelzőre tenni az órát, ahogy az ÁLMODOZÁS progival lehet,
ami a romban van. csakhogy az alvó mód lejártakor eltűnik az óra a kijelzőről.
sajnos az alvó mód max 30perc lehet. kár, h nincs SOHA mód
hiába állítom az álmodozás idejét mindegy-módba! van valami módszer
vagy vmi program amivel a CSAK az óra látható marad?
előre is köszi -
Vicu21
tag
Van valakinek müködö Magyar leva5-öse?
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #7441 üzenetére
Régi a kártya?
Volt már rá példa, hogy egy régi(mondjuk 4-5 éves kártya) okozta a galibákat.
Itt is írnak róla, de nem egyedi az eset.
[link] -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #7426 üzenetére
Reggel buszon kipróbáltam a netet ment, de utána eltűnt. Szétszedtem cseréltem slotot és megint nem jó.
Melóhelyen szétkaptam megtöröltem a kártyát, hátha segít rajta, de semmilyen szennyeződés nem volt rajta. Azóta megy a net is meg minden. Bár őrült módon merül a telefon. -
törölt tag
Új TEAM FORCE ROM tölthető
ROM AMOI
Magyar nyelv van benne. -
törölt tag
válasz
grizlisandor #7424 üzenetére
A vodás kártya előfizetéses vagy kártyás?
Előfizetésesnél volt olyan hiba, hogy A "Vodafone Elofizetes" nevű apn vitamax.internet.vodafone.net-ként van megadva .
Belépsz a mobilhálózatok - Hozzáférési pontok nevei menübe és törlöd a vitamax. részt. csak az internet.vodafone.net maradjon.
De aha eldobálja a jelet és hívni sem tudsz vele, akkor lehet nagyobb a baj. -
grizlisandor
veterán
válasz
De hívni se tudok vele, ez így tök jó...
Magyarul, ha kiszedetem a sim-et és átraktam a másik Slotba, akkor egy darabig van net meg tudok telefonálni, de utána egy idő után semmit se, hiába van térerő...
-
Brain75
senior tag
válasz
Nekem 2 hete az utolsó MIUI van fent.
2 napot elmegy 1 töltéssel, pedig napi 2-3 órát telefonálok, wifi, mobilnet stb.Idáig minden gond nélkül fut a MIUi és van mobilnet is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #7423 üzenetére
Ennyi volt ez a technika.
Mikor írtam a hsz-t volt net még, most meg eltűnt...Lehet egy rom cserével kezdem vagy nem tudom.
Tavaly nyáron-ősszel szépen vitte a 2 sim-et. Bár akkor a jelenlegi vodás kártyám mellett egy Telenoros kártya volt. Valamit a kijelzőcsere során rontottak el vagy mi? Nincs valami aplikáció, hogy hol a genyóba van a 3G-m?
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #7419 üzenetére
Nem tudom mi okozhatja ezt, elvileg mindkét slot 3G képes, de nem egyszerre.
Hátha a kettes slotban nem lesz vele gond. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #7412 üzenetére
Ma kipróbáltam, de hívni se tudtam a T-mobile-os kártyával, így kivettem belőle a vodás kártyát és csak az 1 slotban volt a T-Mobile-os kártya és ment minden, hívások is meg net is volt. De ahogy elhagytam az melóhelyet megszűnt az internetkapcsolat totál.
Most áttettem a 2slotba és van adatkapcsolat meg minden...
Majd reggel megnézzük lesz-e megint... -
törölt tag
Benne is van minden amire szükség lehet.
Tényleg olyan mint az Xperia és még hazudik is (Android verzió:4.4.2.)
PureXperia-4.1.5 Screenshot -
törölt tag
Egy nagyon szép ROM orosz barátainktól.
Nem próbáltam, de úgy látom magyar nyelv van benne.
[PURE XPERIA Z2]
A.Xperia Z2 HOME & Simple Home
B.Xperia Z2 Themes
C.13MP Rear and 8MP Front Camera
D.Xperia Z2 SystemUI
E.Xperia Z2 Framework
F.Xperia Z2 Media Apps (Album, Movies, Walkman, Movie Creator, Vid&Music Unlmtd)
G.Xperia Z2 Apps (Clock, Calculator, Notes, Sketch, Socialife, Select, Email, Calendar,Downloads, Sound Recorder)
H.Xperia Z2 Widgets (Camera, Clock, Walkman, Photo, Weather, World Clock, Top Contacts, recent, tools)
I.Latest Xperia Keyboard
J.Xperia Z2 Fonts
K.Xperia Z2 Smart Social Camera
L.Xperia Z2 Style Settings
N.Xperia C Style Camera
O.Xperia Z2 Wallpapers
P.Xperia Z2 Sounds
Q.Xperia Z2 Bootanimation
R.True Viper4Android Integration
S.Xperia Z2 build.prop
T.No network/Wifi issues
U.3G SIM Switching
V.S-Force Surround Sound 3D
W.RAM Saving
X.Battery Savings
Y.Advanced Reboot Menu
Z.No Xposed PreInsalled
Z1. No Bloatwares -
grizlisandor
veterán
Van egy kis problémám a G3S-emmel.
Pár hete érdeklődtem, most már "boldog" előfizetője vagyok mától a T-Mobile-nak.
Megkaptam a kártyámat, beletette a telefonomba. Bekapcsoltam az adatkapcsolatot és rögtön jöttek az e-mailek, mondom királyság. Ki is írta, hogy 3G meg minden. Később ránéztem nincs net, se 3G kiírás. Újraindítottam a telefont és van 3G felirat meg net is. De 10-20 sec-en múlva nincs. Utána néztem folyamatosan, hogy mi van, de a net és a 3G feliratot elvitte a cica. Hívni tudok vele, be van aktiválva a kártya.T-s topikban megkérdeztem, APN beállításra gyanakodtak, de nem az a baj.
ROM:Stanner_1.5_leWa_EDITIONv1.5_by_frakk(NTT) 14/04/27Mi lehet a baj?
-
törölt tag
válasz
Terentius #7408 üzenetére
Egy próbát megér a dolog, elmented a MIUI-t úgy ahogy van CWM-ből és ha mégsem tetszik a ROM akkor pár perc alatt visszarakod a belakott rendszeredet.
Ott folytatod ahol abbahagytad.
Szerintem a sima MINIMAL nevezetű "takarékosabb" mint az új KERNEL-es.
Én azt használom. -
ssly
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. December óta van G3T készülékem, Antelife-ról rendeltem. Az első naptól kezdve CWM recovery és Stanner (Stanner_mod_20130813_V1.5_myversion_translate_hu) rom van rajta, számomra tökéletes. Viszont sajnos elért a baj, [link] a videón látható jelenséget produkálja a telefon. Írtam a kínaiaknak, azt javasolják küldjem vissza. Kérdezném, hogy szerintetek haragosak lesznek, ha ezzel a rommal küldöm vissza? Van más lehetőségem a hiba kijavítására? A válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
Terentius #7400 üzenetére
a v1-et és a v2-t "csak" a kernel verzió különbözteti meg
az első custom vagy ahogy ők nevezik SuperKernel ezeket a javításokat tartalmazza, az original kernelhez képest:
[superkernel]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest