- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
SirRasor #8225 üzenetére
Androidnál nem érdemes TaskKillert használni. Az androidot úgy találták ki, hogy a memóriában tartson jó pár programot. Ezzel semmit sem befolyásoltok.
A töltő témához csak annyit, hogy én vettem egy 1A (1000mA) Belkin töltőt hozzá a gyári
foshelyett. A G3 amúgy a microUSB csatin keresztül óránként max 700-750mA töltést fogad. Ergo hiába nagyobb a töltőm, akkor is csak ~750mA folyik át rajta. Értelem szerűen ha 500mA töltővel használjátok, akkor az 500mA-t fog neki adni, mert annyi a maxja a töltőnek. PC-n USB-ről etetve a G3 azért töltődik lassabban, mert csepptöltést kap illetve az USB porton keresztül nem jön ki 700mA értékű töltés.Jóval kisebb az az érték USB-n.
-> bb71 megírta helyettem is. Max 500mA!
-
Lidl
senior tag
válasz
SirRasor #8225 üzenetére
Hello,
nálam pont fordítva van. Ha számitógépre kötöm, akkor egy egész éjszaka sem elég neki, hogy feltöltődjön, viszont külső töltőről (hozzá adott dzsunka töltő, 700 mA-es) 3-4 óra feltöltődik (kb. 25%-ról)
Én viszont azt vettem észre, hogy inkább az befolyásolja, hogy milyen programok "futnak" a háttérben. Bár tudomásom szerint ezek a programok androidon nem futnak, csak a memóriában vannak, de mintha mégis (vagy csak bizonyos programok, de ezt nem tudtam még tesztelni).
Néha azt tapasztalom, hogy nagyon lassan töltődik. Ekkor manuálisan kilövök minden programot, és utána normális lesz.Én ezt tapasztaltam. Lehet, hogy tévedek...
Lidl
-
Dominó85
addikt
válasz
SirRasor #7984 üzenetére
Szia,
1. Én Apeelme 4.1.2 JB romját tudom ajánlani. Ebben minden frankón működik. GPS gyorsan fixál, szebb képeket lő, mint a 4.0.4 stb...
2. A Chrome mióta lefrissítették azóta minden telón ezt a "bug"-ot produkálja, nem a G3 hibája és nincsen köze a GPU-hoz.
3. Ajánlom az új Firefox-ot, a napokban lett frissítve és igen sok hiányosságot pótoltak benne.üdv, Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest