Új hozzászólás Aktív témák
-
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3462 üzenetére
Mintha láttam volna a Szeged Plaza kis Apple standján, de nem vagyok benne biztos. Invisible shield... nos a kijelző felőli oldalon jól tartja magát, viszont a hátlap egy idő múlva undorító módon kezdett lejönni, úgyhogy megváltam tőle. Úgyhogy a hátlappal én nem foglalkozok, az karcolódik rendesen.
Érdemes valami szövet vagy szilikon "zoknit" venni, amibe bele lehet csúsztatni, hogy zsebben se sértse fel semmi se. Én ebayről rendeltem egy ilyet, a sors iróniája, hogy előtte a régi Zune-om szövet zokniját használtam
-
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3440 üzenetére
Én azt mondom, hogy nem kell mindent elhinni.
Sűrűn magyar kereskedők írnak be, mert zavarja őket a "konkurencia" alacsonyabb ára, de ez van, ilyen adókulcsok mellett nem is csodálom - no meg a Schengeni egyezmény módosítására fittyet hányva a magyar kereskedők egy része a VÁM-ot rajtafelejtették az elektromos kütyükön.Amúgy a DPD futárcég hozza ki a Pixmániánál a készüléket, megbízható, korrekt cég. Mi (családunk) velük szoktunk csomagot küldeni az Egyesült Királyságba és eddig semmi probléma nem volt.
Úgyhogy én tényleg javaslom őket. -
cenzi
csendes tag
válasz
SweetBrother #3444 üzenetére
Biztos, hogy nem kell semmilyen papír
Tapasztalatom szerint a nagyobb méretű pdf fájlokat lassabban kezeli.
Könyvolvasáshoz én a Stanza alkalmazást használom, ez egy alkalmazás, amivel kicsit könnyebben lehet olvasni - ez letölthető az AppStore-ban és a weben rákeresve a Windows/Mac alapú kliensprogramot is le lehet tölteni (ezzel lehet áttölteni a készülékre). -
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3433 üzenetére
Tökmindegy. Én a Pixmaniatól rendeltem a 8GB-os 2G-s Touchom, igaz egy hét alatt hozta ki a futár, de megérte - már az ár miatt is.
Apple termékekre világgarancia van, ami azt jelenti, hogy a készülék hátoldalán lévő serial szám szerint mondják meg a boltban, hogy érvényes-e a garanciád. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor semmilyen papír nem kell hozzá, csak a készüléket vidd.
Amúgy nem elfelejteni, hogy keddtől él az új törvény, miszerint adathordozókra, pdakra, telefonokra, multimédiás kütyükre Artisjus adót vetettek ki, úgyhogy drágulnak ezek a készülékek is.
-
cenzi
csendes tag
válasz
Stanley-B. #2275 üzenetére
Én Pixmaniatól vettem, gyorsan megjött, ráadásul világgaranciás az iPod
Az viszont igaz, hogy nem 3 nap alatt érkezik meg a csomag, hanem kb 1 hét (és amit nemszeretnek itthon: csak átutalással vagy bankkártyával lehet fizetni).
-
cenzi
csendes tag
Igen.
Nekem semmi bajom velük, eddig minden rendben megérkezett tőlük. A DPD szállítja ki a csomagot, eddig minden okés volt, amikor velük szállíttattunk illetve kaptunk csomagot. Én örülök, hogy nem a Magyar Posta szállítja ki ezeket a csomagokat, bennük annyira nem bízok.
A garanciával szokott probléma lenni, mert a magyaroknál nem úgy működik a világgarancia, mint a világ többi részében. Mivel ez francia cég, ezért ebből szoktak bonyodalmak lenni.
A 72 óra kiszállítás az sem 100%, inkább írnám azt, hogy kb. 2 hét... -
cenzi
csendes tag
Én a 2. generáció mellett döntöttem. Ez az egyik ok, hogy tartalmaz nemhivatalosan egy bluetooth chipet, aztán ki tudja, hogy ezt mi mire lehet még használni.
Feltörni biztos, hogy fel lehet majd, csak a processzor más, ezért halad olyan lassan - a 3g-s iphone feltörése is csak most lesz aktuális.Szerintem az a pár forint nem számít, én inkább az újabb változat mellett tettem le a voksom, és pixmania-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest