- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Lehet hogy ugyanazokból az alkatrészekből csinálják de ha bármi gáz van Apple egyből cseréli.
A másik meg a szoftver, nagy gyártók mint pl a Samsung vagy LG se tudott olyat csinálni mint az Apple, nem is beszélve a 100k alkalmazásról hozzá.
Lehet hogy az Apple cuccainál van ami jobban szól de az tuti nem a kínai lejátszók.
Csak annak néz ki úgy aki nem törődik vele... 5k egy tok vagy vmi védőfólia. -
Csapi007
veterán
Hy
Nemrég jött ki egy új generáció.
Ha fel van törve a Touch akkor van program ami lejátsza konvertálás nélkül. Szerintem felesleges HD videókat rákonvertál mert a Touchon úgyse látod a különbséget és csak nagyobb lesz a file meg hosszabb a konvertálás. Feliratot a konvertáló progik tudnak rá égetni.
Azok a kínai cuccok szerintem felejtősek. Hiába nem kell konvertálni szarul fogja lejátszani akadni fog, nem lesz meg a kellő fps. Azt meg nem is értem hogy van képük ráírni h HD-t lejátszik...
Ha egyszer lesz Touchod majd rájössz hogy ez egy másik szint, főleg a kínai vacakokhoz képest, rátalálsz majd a neked szimpatikus progikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest