- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
Mukodik amugy a cucc az itunes-t leszamitva?
Probald ki ezt:
1, kikapcs
2, dugd be a kabel usb-s veget a szamitogepe de a masik vegen ne legyen a touch
3, tarts lenyomva a home gombot
4, be fog kapcsonli a cucc, de te meg mindig tapadj lelkesen a gombra
5, multitask kovetkezik: a gomb meg mindig nyomva van de ugyesen a masik kezeddel radugod a kabeltaz itunes-nak elmeletileg fel kell ismernie az eszkozt (recovery mode). Nyomsz neki egy restore-t. Gondolom az osszes zened meg minden szar el fog szallni (nem biztos), de gondolom a jelen helyzetben ezt batran bevallalod.
-
Alvin_ti4200
félisten
nem kellene ennyire lámának és hülyének nézni...Írtam, hogy az EQ ki volt kapcsolva, amikor hangerőt teszteltem és 70%-tól felfelé már torzított, ha meg bekapcsoltam az EQ-t (ami tuti szoftveres, ennyi pénzért ez szvsz égő), akkor a 60% is éppenhogy csak megvolt. (Ipod Nano-ról és Classic-ról beszélek)
-
kareeka
csendes tag
az én oldalamon elég sok progiról van leírás, pl erről is.
http://ipod-touch.ath.cx - ajánlom figyelmedbe
-
wassermann
addikt
Igazán ez az [ADAPTER] tényleg csak multimediára van kitalálva. Adatátvitelt ez nem tud, mert a leírás szerint csak két bluetooth szolgáltatást támogat: a HiFi-sztereo hang, mikrofonnal (A2DP) és a headset-gombjaival történő távvezérlés (AVRCP) pl. felvesz, lerak, hangerő, következő szám...
Én egy az ehhez az adapterhez is ajánlott Jabra 620s headset-et használok a PC-mhez, nagyon szép hangja van.
-
-
wassermann
addikt
Én is nézegettem ezt a IP-telefon dolgot (pl. Skype -os), de más módon. A Touch-hoz lehet kapni vagy barkácsolni is lehet olyan A2DP-s Bluetooth csatolót, mint ami a legdrágább mobilokhoz van.
Ez természetesen tudja hívásvezérlést is (pl felvesz, lerak, utolsó szám hívása) ezenkívül HiFi sztereó átvitelre is képes a cucc akár a zsebedben is lehet (Play, Next stb. a headset-ről működik). Nézdd a linket itt, korábban a #167-es hozzászólásomban! Így megoldott egy a fejeden levő headset használata és akár zenét is hallgathatsz drót nélkül sztereóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged