- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!1.generációs touch-om van,fent van rajta a 2.1+jailbreakelés,szóval fel van törve,van installer.Keresgettem interneten source-okat,és találtam kétfélét:Installer féle és Cydia féle.Melyiket vegyem fel?Vagy innentől már csak Cydiával töltsek?
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
1.generációs touch-om van,restore után fel akarom törni.Feltettem az 1.1.1-et,aztán nem engedi a jailbreakme.com oldalról a törést.Régen sokszor feltörtem már,és akkor semmi gond nem volt.Valakinek esetleg megoldás? -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #2105 üzenetére
Senki??
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Ahogy belépek az Itunesba ezt a hibaüzenetet kapom:[link]
Leokézom,és bejön ez:[link]
Gondolom leakarja formatálni.Jelenleg semmi zene\videó nincs rajta,de a noteszbe rengeteg mindig van írva.Szóval ha ott megnyomom a Restore-t,akkor a Noteszből nem távolítja el az írásaimat?Mert nem szeretném újra írni,belekerült egy kis időbe.
Előre is köszi a válaszotokat! -
manutdzoli
senior tag
Újraraktam az op.rendszert,értelemszerűen újra fel kellett raknom az itunes-t.A touch-on most van kb.700db.zene,videó stb.,hogy tudok itunesból újjakat rárakni,úgy hogy a régiek ne törlődjenek?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
(Darkwood) #928 üzenetére
Képekkel tényleg jobban nézne ki
iTunes-t én is gyűlölöm.Dehát ez van
RollahSzép
-
manutdzoli
senior tag
Újratettem az op.rendszert,és ennek megfelelően az itunes-t is.Az ipodomon kb 5gb adat van,ahányszor csatlakoztatom az géphez,az itunes mindig kiírja hogy erase and sync,gondolom le akarja formatálni.Hogy lehet azt megcsinálni hogy a cuccok amit most rajta vannak ne törlődjenek le ha rakni akarok rá mást is?Nem akarom azt a 600-700 zenét újra kiválogatni
-
manutdzoli
senior tag
Lehet a touch-ra olyan progit tenni amivel word,powerpoint anyagokat lehet megnézni?Nem akarom a Notes-be beleírni mert az egy hét lenne
-
manutdzoli
senior tag
Érdemes felrakni az 1.1.4-es firmware-t?Sokan panaszkodnak hogy francia lesz a nyelvezet,meg mindig fagy.Ha igazak ezek akkor maradok az 1.1.3-asnál.
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3-as jailbreak van a touch-omon,az apollo nevű program semmiféleképpen nem akar felmenni.1.1.2-re tudtam feltenni.Valakinek megy?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #565 üzenetére
Megoldottam
-
manutdzoli
senior tag
Lécci segítsetek
satlakoztatom a Touch-omat a géphez,itunes és nem akarja mutatni az ipodomat,ahol van a restore,check hofy updates stb.A Store és a Playlist között kellene lennie.Elnyomtam valamit?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #280 üzenetére
Újraraktam,most bekapcsol,de nincs installer
-
manutdzoli
senior tag
1.1.2-es jailbreak után nem akar indulni az ipod.Úgy csináltam ahogy levan írva.Alma logó kint van,és semmi tovább.5percenként olyan hang van mint amikor a gép felismeri az usb-s eszközöket.Itunes is felismeri.Miért nem akar bekapcsolódni?
-
manutdzoli
senior tag
Most nézem hogy kijött az 1.1.4-es frissítés.Jailbreak mikorra várható?
-
manutdzoli
senior tag
Érdekes,próbáltam tegnap letölteni az "OLD" verziót és nem engedte,most meg simán lejött,fel is rakta,töltöttem le témákat hozzá,benne is vannak a programban.Beállítom az egyiket és semmi változás
Ha jól tudom az egész külsejét meg kéne változtatnia.Frissít egyet,visszalépek és semmi.Nem tudom milyen trükk kell hogy működjön de ha tudsz valamit leírhatod
Ja és ha könyveket akarok letölteni azt hova rakja?Vagy van könyvnézegető program?
-
manutdzoli
senior tag
Ti minden source-t felszoktatok rakni az ipodra?Mert nálam nincs SMBPrefs az installernél
-
manutdzoli
senior tag
Installerbe vannak temak(pl.glass theme,m-boss theme),letoltottem egy parat,de nem talalom.Tudjatok hova menti?
-
manutdzoli
senior tag
Láttam neten hogy az egyik csávónak teljesen máshogy néznek ki az ikonok meg a háttér az ipodján.Milyen néven tudom azokat leszedni az installer-ben?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #223 üzenetére
????????
-
manutdzoli
senior tag
Java-t hogy kell feltelepíteni az ipodra?Mert az install-ban nem találtam
-
manutdzoli
senior tag
Miért van az hogy 1.1.3-as jailbreak alatt alig lehet letölteni cuccokat,1.1.2 alatt pedig rengeteget?
-
manutdzoli
senior tag
Megcsináltam
1.1.3-as jailbreak van a touch-on.Ezazzzzzz!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #216 üzenetére
Látam van hivatalos jailbreak,az megoldotta a problémám.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #215 üzenetére
SZóval,beírtam ezt a source-t:http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml.El is mentette,nem baj hogy uncategorized-be tette?Ezután rámegyek az Install fülre és keresném a Jailbreak1.1.3+iPhone kategóriát,de nem találom.Valami rosszul csináltam?
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3-as jailbreak-elésnél tartok:
1. Nyisd meg az installert!
2. Válsazd ki alul a Sources fült, majd a jobbfelső sarokban lévő Edit-et, és végül a balfelső sarokban megjelenő Add gombot!
3. Írd be az alábbi source-t: http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml
4. Okézd le és várd meg, amég frissít!Megnyitottam installert,beírtam az alábbi source-t,és nem akarja elfogadni,hibát ír ki.Mi lehet a probléma?
-
manutdzoli
senior tag
1.1.2-es jailbreak-elésnél tartok,ott hogy indítsamel a windows.bat fájt,rákattintok kettőt,hirtelen előugrik egy fekete ablak de el is tűnik azon nyomban.Mit csináljak tovább?
Megvan,csak egy java kellett.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #211 üzenetére
HELP!
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3-as verzió van a Touch-omon,a leírás alapján raknám fel az 1.1.1-et,de kiír egy hibát:The iPod "iPod"could not be updated.An unknown error occurred(1).Mit csináljak?Levan törölve minden az ipodról.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #199 üzenetére
Még egy kérdés,nekem 2 op.rendszer van a gépemen,és a zenéket itunes-on keresztül xp alatt raktam fel az ipodra.Most vistával dolgozok,és nem akarok mindig átmászkálni xp-re csakhogy zenéket rakjak az ipodra.Meg lehet úgy oldani hogy felrakom vistára is az itunes-ot,de ne törlődjenek le azok a cuccok amit xp alől raktam fel.Nem szeretném újra válogatni azt a rengeteg zenét.
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3 van a Touch-omon,gyárilag 1.1.2 volt,de frissítettem.Szeretnék rá cuccokat rakni,de a múltkorában mondtátok hogy az 1.1.3 nem a legbiztonságosabb és érdemes visszarakni az 1.1.2-őt.Van aki feltörte már az 1.1.3-at?Nem volt semmi gáz utána?
-
manutdzoli
senior tag
A touch töltéséről.Itt nincs olyan hogy ki kell sütni az aksit?
-
manutdzoli
senior tag
Olvasgattam az előző hsz-eket,és gondolkodtam hogy én is akarok valami extra progikat meg játékokat felrakni a touch-omra.1.1.3-as frissítés van fent,így is lehet rá bármilyen progit tölteni?Ha igen,hogy?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
speedbump #87 üzenetére
Hát elég sz@rul van megcsinálva ez a képfeltöltés.Mondjuk úgy akartam hogy egyes képeket feltölteni,mert ha egy mappában van 100kép és abból nekem csak 20kell,akkor feltölti mind a 100-at,és még törölni se lehet az ipoddal.Meg ha átmegyek egy másik könyvtár mappáiba az előző feltöltötteket letörli
Na mind1
-
manutdzoli
senior tag
A képfeltöltésnél elakadtam.Töltöttem fel képet,de ha még tölteni akarok rá,mindig letörli az előzöt.És csak egy mappát tudok feltölteni.Nekem úgy kéne hogy több mappát tudják feltölteni amibe képek vannak.Ha valaki tudja segítsen!
-
manutdzoli
senior tag
Tettem fel videókat az ipod touch-omra,de a hangminőség nagyon szar.Valamikor nem is hallatszik semmi.iTunes\Library\Movies-ide áthúztam a videókat a mappából,utána jobb gomb,convert ipod,átkonvertálta,és feltöltötte az ipodra.Lehet nem jól csináltam,nem tudom,de nekem máshogy nem akarja felrakni.Aki tud segíteni megköszönöm.
-
manutdzoli
senior tag
Ma vettem meg az ipod touch-omat,és segítene valaki hogy kell beüzemelni,vagy mit kell letölteni a netről.Nemvolt még ipodom,így nem tudom mik a lépések.Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest