- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
A dolog kettős. A 8 GB-os iPod Touch 3G az nem "új hardver", az a régi hardver, csak 3.1-es szoftverrel (és nehezített jailbreak lehetőséggel). A 32 GB és 64 GB-osak az újak. A nagyobb teljesítmény egyébként a gyorsabb böngészéshez, játékokhoz, emulátorokhoz kellhet - hogy mire képes az új hardver pl ezen a régi videón látható.
-
hemaka
nagyúr
"A 8GB-os 3. gen. iPod Touch eltér a 2. gen. iPod Touch-ban, hardware ügyileg, de nem úgy, mint azt hinnétek. Az igazi 3G-s iTouch-ok hardware-e megegyezik az új iPhone 3G S-sel (teljesítményben), de a 8GB-os 3G-s iTouch-ok teljesítményben megegyeznek a régi 2G-s iTouch-csal, csak már az új hardware-re épültek" - itouch.hu
ha erre voltal kivancsi -
AloeVera
tag
A "bemérés" gyakorlatilag esélytelen, mivel azokon az Access Point-okon kéne figyelni a MAC címeket, ahova az új tulajdonos csatlakozik majd. Főleg, ha az illető saját routere az.
Esetleg nagyobb forgalmú fórumokon megírod a készülék gyári számát, hátha valakinek épp felajánlják megvételre. De szerintem sok jóra ne számíts.
-
cronos
tag
mp4 et fogad el én a Xilisoft Video Converter Ultimate progit használom konvertálni elég jó minőséget csinál.
bár lejátsza a divxet is ahhoz a yxflash player progi kell azt meg cydiábol lehet megszerezni....de itt problémás lesz a felbontással inkább mp4be megéri átkonvertálni
-
cronos
tag
1. itunesal nem feltételn azokat a zenéket tudod felteni amiket megveszel hanem azt is ami a gépen van jó ezt lehet tudod de akkor rosszul fogalmaztál....
2 igen van más megoldás
van a mobile studio progi ipodra azzal csinálsz egy ftp szervert a wifi hálózaton és rárakod total comanterel... -
Úgy tűnik elfogyott a Touch-os verzió, mondjuk nem csodálom, tényleg nagyon jó
A RebelTouch-ot is ők gyártják, ha esetleg az a design is tetszik, az ajánlásom arra is áll.
A jailbreakkel nem lehet tönkretenni az egész gépet. Pont. A legrosszabb esetben is DFU módban felülírhatod a teljes firmware-t, és visszahozhatod a halálból a gépet. Ha mégse, ott már más baj van.
Nomeg a témák és a tört programok mellett egy csomó más hasznos alkalmazást is tehetsz fel (ez a fő célja az egésznek, nem a warez), mint pl. a Backgrounder (multitasking), vagy az iFile (a teljes rendszert elérő fájlböngésző), emulátorok, mxTube (letölteni is képes Youtube kliens), Quake3, satöbbi.
-
A jailbreak felold egy pár korlátozást, amit az Apple hagyott a rendszerben. Sok mindenre jó
Nem mondtam hogy tedd fel az OSX-et! Csak annyit, hogy szerintem az iTunes a legjobb megoldás, persze ha nem 200 éves géped van, mert sajnos van rajta fölös zsír.
Megspórolhatod a tokot, csak készülj fel, hogy körülbelül két és fél perc kell majd ahhoz, hogy karcok tengere lepje el az alumínium hátlapot. Én az iStyle-ban vettem a kütyüt és a tokokat is (először volt egy Griffin Nu Form, ez nem vált be annyira, most meg egy SwitchEasy Neo Touch. Na ezzel teljesen meg vagyok elégedve, adnak hozzá két fóliát is, meg minden.)
-
iTunes-t használtam (és használok OSX-en is kitartóan). Nem vagyok a híve a manuális variálásnak, nekem sokkal kényelmesebb ez.
Célszerűen ne vágd földhöz, ne tedd össze kulcscsomóval, vegyél rá tokot (ha újonnan veszed, akkor mondjuk azonnal tedd rá kivétel után, komolyan!), jailbreakelt kütyüre ne nyomj belül "minden adat törlése"-t, ne igyál mosatlan gyümölcslevet, stb.
-
Állítólag (wikipedia) az iPod Touch 2G képernyōje egy kicsit sárgásabb. Nekem nincs összehasonlítási alapom, szerintem nagyon szép így is a Touch képe.
Sok ilyen program van, ott a Handbrake, a Media Coder, Total Video Encoder, Avidemux, iPhone Video Converter..... én Handbrake-et használok.
-
"1. Csak ezek a különbségek a touch 1g és 2g között?"
A CPU sebesség nem érződik, viszont a 2G-s Touch rendelkezik Bluetooth chippel, ami szintén kimaradt az első körből. (A 3.0-ás OS-től fogják aktiválni.)"2. Milyen a videó lejátszása? Létezik, valami normálisabb szoftver ami gyárilag touch-ra vagy iphone-ra konvertálja a videókat(mind felbontásban, mind minőségben)?"
Korrekt. Igen."3. 56HUF-ért találtam a legolcsóbban. Létezik ennél még olcsóbban?
"
Remek kérdés, nem tudom, de a második generációs Touch-nál ne add alább szerintem."mikor lesz 3.generáció? illetve abban mi lesz a változtatás?"
Nem tudja senki. Nem tudja senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest