Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dariusz

csendes tag

Sziasztok!
    Én már több mint egy éve ipod touch tulaj vagyok (2G 16gb), és érdekes problémába ütköztem. Tegnap óta, ha rá akarom dugni a gépre a cuccot, a windows két rövid hanggal válaszol, majd nem történik semmi. Tehát az ipod meg sem mozdul, és a gépen sem történik semmi. Magában tökéletesen üzemel a gépezet, de tegnap akartam rárakni pár számot, erre ez történt. Nézelődtem neten, de nem találtam semmit használhatót, pár dolgot kipróbáltam, de nem javult semmi. Az érdekesség az, hogy másik géppel megy a touch, és másik ipoddal is jó a gépem, tehát vmi speckó dolog csesződhetett el. Gondolom vmi szoftveres téma lehet.

Ja igen, még annyi h mikor legutoljára (elcsesződés előtt) rádugtam gépre, reagált minden úgy ahogy kell, de kihozott egy ablakot, h van vmi tiltás, feloldom e v sem, aztán rájöttem közben, hogy mégsem akarok még zenét pakolni, ezért csak simán lehuztam, lehet vmi itt állítódott el....kerestem neten ilyenekre h hátha vmit letiltott, de nem találtam semmi értelmeset.

Remélem tudtok nekem segíteni, mert így eléggé meg vagyok lőve! Előre is köszi!!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák