Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van egy ipod minim, amit tegnap levettem a töltőről, majd pár perc múlva, amikor használni szerettem volna, bekapcsolva egy szám elejénél állt világító képernyővel, és semmire nem reagált (valamint forró volt az egész)
Ma reggelre bekapcsolható volt, de teljesen lemerültnek jelezte, majd rádugtam gépre, itt már csak a töltőképernyő jelent meg rajta, de az sem mozgott, itunes nem látja, usb eszközként sem jelenik meg.
Szerintetek kuka? Pár hónapja cseréltem benne aksit, így megpróbálnám megmenteni, de ez nekem eléggé vezérlési hibának tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szemüveges topik
- Fejhallgatós találkozó
- Projektor topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest