- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van egy ipod minim, amit tegnap levettem a töltőről, majd pár perc múlva, amikor használni szerettem volna, bekapcsolva egy szám elejénél állt világító képernyővel, és semmire nem reagált (valamint forró volt az egész)
Ma reggelre bekapcsolható volt, de teljesen lemerültnek jelezte, majd rádugtam gépre, itt már csak a töltőképernyő jelent meg rajta, de az sem mozgott, itunes nem látja, usb eszközként sem jelenik meg.
Szerintetek kuka? Pár hónapja cseréltem benne aksit, így megpróbálnám megmenteni, de ez nekem eléggé vezérlési hibának tűnik... -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szemben, hátha valaki már találkozott ilyennel:
Ipod mini-t használok, és van egy album amit nem tudok rárakni.
Egy teljes diszkográfiának a része, a többi albummal nincsen gond.
Winamppal használom, ott azt tapasztaltam, hogy bár bekerül a media librarybe a kérdéses album, fel is teszi a podra, de a lejátszó a kérdéses számoknál pár mp gondolkodás után a következőre ugrik. Ezután feltettem itunes-t is, az viszont még csak bele sem hajlandó rakni az albumot a media libraryba, mintha nem is létezne számára.
A vicc az egészben, hogy az album SEMMIBEN nem tér el a diszkográfia többi albumától, albumcímben, fájlnevekben semmi olyan nincs ami a többiben ne lenne, az mp3-ak belsőinfója dettó mint a többié, még a fájlok adatai is megegyeznek... sőt ugyanabból a forrásból származik, mint a többi.
Amúgy valószinűnek tartom, hogy valami apple hülyeség, mert a winamp még kezeli rendesen, de ahogy apple termék kerül a képbe, (ipod v. itunes) onnantól halott ügy.
Nincsen valakinek hasonló tapasztalata
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: hugom nekem adta az ipod mini-jét, mert ő vett egy újjat.
Semmi baja nincsen, csak nem sokat bír az aksija, ezért vennék hozzá újjat ebay-en.
De sok eladónál látok olyat, hogy: kompatibilis a következő p/n -ekkel: EC003, EC007 stb.
Az enyém hátulján az egyetlen azonosító ami a product number lehet:
Model No: A1051
Most akkor nekem olyan aksit kéne keresnem ami ezzel kompatibilis? ha mást vennék nem menne bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- 16 GB (2x8 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest