Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Én pl. nem tartom magam hülyének/ van kialakult zenei ízlésem, ennek ellenére olyan jó zenéket szoktam megismerni így, amiről nem is hallottam még, de eszméletlen jók, így aztán utána be is szerzem.
De ezt a "ne gyűjtsenek rólam semmit, ne is tudják, hogy élek, hagyjanak békén" felfogást nagyon nem szeretem.
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.Mint mondtam, nem ajánlom neked az ipodot. Ipod akkor jó, ha Apple felfogással gondolkozol, és hagyod magad "hülyének nézni". Van ez a think different kampány, meg az apple "más gondolkodása", ami bizonyos szempontból nem igaz, de én speciel jól érzem magam benne, szóval nem érdekel a háttere/az igazság.
Bocs, hogy kicsit elmentem ilyen Apple vs. Pc/többiek irányba, de kicsit zavar már ez a "kockaság", hogy fújj apple meg ipadba nincs usb meg milyen szar....stb.
Nekem bejön az Apple gondolkodásmódja (még ha az hülyének nézés is). Aki nem szereti, az vegyen mást.
offba teszem inkább....

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.