Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Ez sajnos nem jó hír
! Holnap visszakapom a Philipsem, aztán majd megpróbálom megállapítani, hogy a Sennheiser vagy az ipod nem okés. Amúgy az iPod ekvalizere szerintem se ér semmit!
Meg lehetőleg majd próbáld ki full hangerőn is! (már ha bírod) És (bocs hogy ezt mondom), de remélem majd hallasz vele alapzajt!
Egyébként igaz is lehet, amit ír... Meg több helyen is írták, hogy egy jobb füles kiemeli az ilyen háttérzajokat! És ez egy iPodon is simán kijöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Holnap visszakapom a Philipsem, aztán majd megpróbálom megállapítani, hogy a Sennheiser vagy az ipod nem okés. Amúgy az iPod ekvalizere szerintem se ér semmit!