Új hozzászólás Aktív témák
-
e-zoli
tag
Beleolvastam a topikba egy kicsit.
Most vettem IPod Touch-ot ami ügye mp3-videó-lejátszó böngésző
nekem bejött a cucc
DE
aki legjobb mp3 lejátszót keresi –úgy értem hangzásban- az ne ezt válassza mert:
- folyamatos alapzaja van, még a gyári fülessel is, ami mint tudjuk kis jóindulattal is csak közepes minőségűnek nevezhető
- ha teszel rá normális fülest (jelesül nekem Sennheiser CX300 am van) normálisabban szól, de az alapzaj felerősödik, és itt már nagyon zavaró, szerintemSzó volt itt IAudio meg egyéb kínai cuccokról, ezzel kapcsolatban:
- az IAudio U3 –am hangzásban messze szebben szól, mint a taccsom értsd: ÉG és FÖLD
- hetekig nem akartam elhinni, hogy ilyen kis cucc ekkorát szól, döbbenet még ma is
- zéró alapzaj bármilyen hangerőn
- plusz szerintem könnyebben kezelhető, mozgás közben, a joystick miatt : )
- és nem kell használni iTunes-t, még nem szoktam meg
Szóval, ha csak a zene van, akkor az Ipod Touch elég közepes. A többi Ipod cuccról nem tudok mit mondani másom nem volt.
Persze a kezelhetőség, kijelző, méret, internet, e-mail, Google map feledteti a közepes hifi-t.
Bár nem biztos, hogy ezekre mindenkinek szüksége van.
Olyan emberek véleményére lennék kiváncsi még, akik szintén próbáltak mind a két végletet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa Rally
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Diabetes - Cukorbetegség
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REL Tzero MKIII Black
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest