Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Lenne egy buta kérdésem. A közeljövőben kellene egy mp3 player, mivel a mostani eldobta a kanalat. Megfordult a fejemben, h nem lenne rossz egy 4 gigás nano (3.G).
Bár az itthoni ára egy cseppet elborzasztott. Kérdésem, hogy megoldható-e vagy próbálte már valaki az USA-ból rendelni ipodot, mert az ottani ára 150 dolcsi, ami jelenlegi árfolyamon durván 25.000 forint, szemben az itthoni kb 40 rugóval. Nyilván van szállítási költség, ami nem 10 forint, de talán megérné.
Két kérdés maradt:
1.: Az apple vajon engedi, hogy az amerikai anyacégtől rendeljek ide, Mo.-ra, vagy azt mondja, hogy ácsibácsi, ott a magyar apple képviselet, tessék ott megvenni 50%-al drágábban?
2.: Fent olvastam, h világgarancia van rá, viszont én itthon valóban tudom érvényesíttetni?
És ha tudom, akkor ezért fel kell másznom pestre? (vidéki vagyok)Boccs, most látom, h van miskolcon is üzletük

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- iPhone 15 zöld 128 GB független tehermentes eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest