- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Lenne egy buta kérdésem. A közeljövőben kellene egy mp3 player, mivel a mostani eldobta a kanalat. Megfordult a fejemben, h nem lenne rossz egy 4 gigás nano (3.G).
Bár az itthoni ára egy cseppet elborzasztott. Kérdésem, hogy megoldható-e vagy próbálte már valaki az USA-ból rendelni ipodot, mert az ottani ára 150 dolcsi, ami jelenlegi árfolyamon durván 25.000 forint, szemben az itthoni kb 40 rugóval. Nyilván van szállítási költség, ami nem 10 forint, de talán megérné.
Két kérdés maradt:
1.: Az apple vajon engedi, hogy az amerikai anyacégtől rendeljek ide, Mo.-ra, vagy azt mondja, hogy ácsibácsi, ott a magyar apple képviselet, tessék ott megvenni 50%-al drágábban?
2.: Fent olvastam, h világgarancia van rá, viszont én itthon valóban tudom érvényesíttetni?
És ha tudom, akkor ezért fel kell másznom pestre? (vidéki vagyok)Boccs, most látom, h van miskolcon is üzletük

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD FX
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest