Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Lenne egy buta kérdésem. A közeljövőben kellene egy mp3 player, mivel a mostani eldobta a kanalat. Megfordult a fejemben, h nem lenne rossz egy 4 gigás nano (3.G).
Bár az itthoni ára egy cseppet elborzasztott. Kérdésem, hogy megoldható-e vagy próbálte már valaki az USA-ból rendelni ipodot, mert az ottani ára 150 dolcsi, ami jelenlegi árfolyamon durván 25.000 forint, szemben az itthoni kb 40 rugóval. Nyilván van szállítási költség, ami nem 10 forint, de talán megérné.
Két kérdés maradt:
1.: Az apple vajon engedi, hogy az amerikai anyacégtől rendeljek ide, Mo.-ra, vagy azt mondja, hogy ácsibácsi, ott a magyar apple képviselet, tessék ott megvenni 50%-al drágábban?
2.: Fent olvastam, h világgarancia van rá, viszont én itthon valóban tudom érvényesíttetni?
És ha tudom, akkor ezért fel kell másznom pestre? (vidéki vagyok)Boccs, most látom, h van miskolcon is üzletük

Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android játékok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest