Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Lenne egy buta kérdésem. A közeljövőben kellene egy mp3 player, mivel a mostani eldobta a kanalat. Megfordult a fejemben, h nem lenne rossz egy 4 gigás nano (3.G).
Bár az itthoni ára egy cseppet elborzasztott. Kérdésem, hogy megoldható-e vagy próbálte már valaki az USA-ból rendelni ipodot, mert az ottani ára 150 dolcsi, ami jelenlegi árfolyamon durván 25.000 forint, szemben az itthoni kb 40 rugóval. Nyilván van szállítási költség, ami nem 10 forint, de talán megérné.
Két kérdés maradt:
1.: Az apple vajon engedi, hogy az amerikai anyacégtől rendeljek ide, Mo.-ra, vagy azt mondja, hogy ácsibácsi, ott a magyar apple képviselet, tessék ott megvenni 50%-al drágábban?
2.: Fent olvastam, h világgarancia van rá, viszont én itthon valóban tudom érvényesíttetni?
És ha tudom, akkor ezért fel kell másznom pestre? (vidéki vagyok)Boccs, most látom, h van miskolcon is üzletük

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest