Hirdetés

Aktív témák

• rolcsibácsi

őstag

válasz icecave #49526 üzenetére

;) egy kis angol tudas nem artana az iphonehoz:)
    mas:

bnom i3G-je 4.2.1en itthon nem tud rakapcsolodni a wifire. regebben jo volt neki de lehet akkor meg 3.1.3 volt rajta. kapcsolodna, beirta a jelszot de megjelenik a wifi icon majd hirtelen el is tunik.. a melohelyemen ugyan nem tud felmenni a wifire szinten de sokat nem probalgattam ott- kiirja h unable to join network. a jelszot jol irtam be hisz kiirna ha nem. De ott nekem i4el is csinalta ezt parszor az elejen, parszor ujrainditottam a routert meg parszor nekem is be kellett irni a jelszot de egyszer csak rament es azota nncs vele gondom.. az ovet viszont nem sikerult raeroszakolni sehogy.. viszont van ott vkinek egy nyitott routere es arra felmegy az ove is. tudom hogy a 3g-k wifi vevoje beszarik egy ido utan, de az ove kb egy eves, es ha egyatalan nem mukodne akkor azt irna ki h no wifi es ki-bekapcsolni se lehetne- lattam mar ilyet amiben mar nem mukodott. megneztem gepen az itthoni router beallitasait, de 8csatorna van, nincs MAC address korlatozas beallitva stb.. ugyh fogalmam nincs miert nem tud rajtamaradni.. jelenleg jb-s de kiprobaltam mar anelkul is de a szerint semmi koze hozza hisz ugyanaz a szindroma. megoldast vki?

Aktív témák