- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
MartOOn
addikt
véleményem volt. markáns. tartom.
mert lebutázni a másikat azt lehet mi? egyból hogy nem ért hozzá. hát lehet hogy egy kicsit jobban értek a telefonokhoz... márcsak a munkámból adódóan is. de ez senkit nem érdekelt. negatív véleménye van az ájfónrol ergo nem ért hozza. viccesek vagytok.
-
joey04
titán
Azzal együtt, hogy én megértem és elfogadom a jb tiltását a fórumban:
Nem a törvényeket kéne felülírni, csak ahogy más is emlegette a Windows Mobile topikokban a ROM csere, és az Android topikokban a ROM csere és root jogok megszerzése sem elfogadottabb, mint a jb hivatalosan, mégis mehet róla a beszélgetés. Ne értsd félre, én nem reklamálok, elbeszélgetek én erről máshol, csak értsd, Csigger vélhetőleg erre gondolt. Régen lehetett jb a fórumban, és más platformok esetében most is lehet ilyen-olyan törésről beszélni.
-
bmwk1200s
őstag
Bocsánat, de lemaradt, mint Winkler Robi Magdi anyus haláláról
...mi történt itt, hogy már bann is volt?
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek egy kis szívességet. Páran, ha nem nagy gond, leírnátok milyen appokat használtok leggyakrabban, mi az ami telepítve van?
Ha jól tudom a JB menete tiltott, de a cydias appok nevei nem..így ezt is írjátok le kérlek.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest