- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
varga.balazs #49840 üzenetére
Nem mivel alaplapcsere kéne, ha jól tudom.
-
válasz
varga.balazs #49806 üzenetére
Restore, stb? Minden megvolt? Melyik szoft? T-s, vagy gyári független?
-
SyntaxeError
tag
válasz
varga.balazs #40249 üzenetére
Nekem sw újratelepítése meg szokta oldani a dolgot 3.1.2nél de 4.1et nem ismerem.
-
máyköl
veterán
válasz
varga.balazs #40272 üzenetére
Na, ez jó hír.
Én is most keresgélek a 3G -k között, csak nehéz függetlent találnom, mert általában mindenki frissítette 4.1-re. -
M@te
senior tag
válasz
varga.balazs #40267 üzenetére
Ja értem. Persze ha hibás meg lassú lesz akkor egyértelmű, hogy nem fog tetszeni és negatív tapasztalataid lesznek, de pl a 4-ről már egészen mást mondanál
Jó tesztelgetést -
M@te
senior tag
válasz
varga.balazs #40265 üzenetére
na örülök
de 3g-n a 4.1 lassú lesz.
szerintem a 3.1.3al jobban jársz, de döntsd el te. jutyubon találsz összehasonlító videókat.
ha 3.1.3 at fel akarod rakni utána akkor szólj, segítek, mert az sem egyszerű. -
válasz
varga.balazs #40259 üzenetére
Próbálkozz bőszen, otthon is megoldható, olvass utána, tele a net ilyenekkel, viszont hivatalos szervízbe JB-s telefont be ne vigyél, mert meglincselnek
-
Landon
addikt
válasz
varga.balazs #40257 üzenetére
Próbálkozz mert nekem se ment azonnal vmit én is rosszul csináltam először de aztán találtam egy jó tutort ehhez és azzal megoldottam. Elvileg ez nem egy komoly probléma, legalább is itouchnál nem volt az.
-
Landon
addikt
válasz
Nekem uez volt az itouch-al! Én simán vissza tudtam hozni! Nem volt vele semmi baj csak restore-olni kellett! Google-ba rákeresel h jb utáni gyári viszaállítás után mi a teendő hamar ráakadsz a megoldásra.
Nekem is 4.1-el esett meg.
-
válasz
Töltsd le a tinyumbrella-t, majd telefont csatlakoztatva nyomj a kick out of..... gombra. Talán ez segít, de nem tuti. Sajnos, akaratodon kívül megsz*pattad magadat, meg az eladó is szépen megvezetett, kihasználva a tudatlanságodat, hogy nem tudod, milyen következményei vannak egy függetlenített iPhone vásárlásának.
Részemről ennyi, nem akarom pihenni menni, ilyenről itt bővebben nem beszélünk. Próbáld meg itt feltenni a ilyen jellegű kérdéseidet: [link] -
máyköl
veterán
válasz
nem, még mindig van iphonod, csak már nem működik.
én annyira nem vágom a dolgot, de ahogy a többiek mondták, valószínű meghalt a cucc. én azt hittem, hogy függetleníteni akartad, és azért akartál régebbi sw-t visszarakni, ezért nem értettem, mert tudtommal akkor meg azért nem sikerült volna, mert a baseband maradt volna a régi. de egy ilyenért én nem cseréltem volna sw-t...
-
máyköl
veterán
válasz
varga.balazs #40247 üzenetére
Inkább törölted volna azokat a telefonszámokat...
-
válasz
varga.balazs #40243 üzenetére
A lehető legnagyobb hibát követted el, mikor JB-el telefonon nyomtál egy gyári visszaállítást. Sok sikert, hogy ebből még telefont csinálj.... (főleg olyat, ami független is lesz újra, lévén, hogy 4.1 van rajta, csak régebbi baseband-el).
-
máyköl
veterán
válasz
varga.balazs #40243 üzenetére
Miért akartad visszaállítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest