- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Aktív témák
-
cilo9
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #20936 üzenetére
Próbáld az Arena Plaza-ba. 3G-s, GPS-es nokiát kaptam cserébe, de csodát ne várj. iPhone szintű készüléket nem hiszem hogy adnak.
Más: tudtok ajánlani a PS3-as wipeout-hoz hasonló játékot? Egyszer találtam valamit a Store-ban, de akkor nem volt keret, most meg nem találom.
Amùgy, aki nem akar warezolni, de kevés a játék kerete, annak is van megoldás. Pl: http://freeappaday.com/ vagy ünnepek alatt kell nézelődni. Így vettem 0,79eurorért a Gameloft-os Real Tennis 2009-et és a Real Football-t is.
-
válasz
rolcsibácsi #20944 üzenetére
Azért annyira nem vastag az a lepedő...
Mozgásérzékelő hogyne lenne, csak a neve nem jut eszembe (vagy hogy irányítanád döntögetéssel az NFS Shiftet pl...).
Mindegy, nekem megérte az a 79 centet, csak azért vettem meg, mert csikorgatom a fogaim álmomban, kíváncsi vagyok, milyen időszakokra esik ez (általában, az álmodás szakaszra tehető a dolog). -
válasz
rolcsibácsi #20942 üzenetére
Megfordulsz, azt végülis tudja érzékelni (melletted a telefon), akár mikrofonon a hangokat, akár a mozgásérzékelő, valami biztos. Ha melletted van valaki, azzal nem tudom a helyzet, attól függ mennyire érzékeny. Van 2 nap kalibráció, addig összevissza mutatott mindent, utána már jól mutatta...
Persze, úgy van mellettem a telefon, hogy egy lepedő rajta van (csakhogy ne tudjam álmomban leverni), valamint "airplane on", mert nem akarok sugárzó tekintettel ébrednia, ébresztésnél fél órás eltérés van, előre is és hátrafelé is, tehát valószínűleg abba az egy órába belefér,hogy épp ne legyél mélyálomban.
-
válasz
rolcsibácsi #20938 üzenetére
Ok, szerintem ezt nem folytassuk, nincs értelme.
Mint régebben írtam, pár napja tesztelem a "sleep cycle alarm clock" nevű programot. Működik, bár nem tudom hogyan. Valószínűleg, azt érzékeli, ahogy forgolódsz, stb. Általában akkor ébreszt, amikor be van állítva, de ha később fekszem, vagy korábban, és épp mély álomban vagyok, akkor eltérő időben ébreszt, akár előbb, akár kicsit később, gyk. m"megvárna" amíg kijövök a mély álom fázisból.
-
válasz
rolcsibácsi #20936 üzenetére
Ja, mivel én megveszem az appokat, én vagyok a "kívülálló". Értem!
Okosat szóltál. Játékfejlesztő grafikus vagyok, érdekem, hogy az emberek megvegyék a játékokat, abból van fizetésem ugyanis. Hozzáteszem, az lenne a normális, hogy megveszik, fizetnek érte, mint bármi másért...érdekes, a TV-t, dvd-t, kenyeret alapból kifizeti mindenki, a játékoknál meg már az a meglepő, ha valaki megveszi...Ha Te bolti eladó lennél úgy, hogy tiéd a bolt, és nem fizetnének a vásárlók, hanem mindenki ellopná, biztos akkor is ezt mondanád ugye?u.i.: Ettől még mindenki azt csinál, amit akar, még mindig.
-
tikshow
addikt
válasz
rolcsibácsi #20912 üzenetére
na itt a gebasz valszeg a tieden mar uj szoft van(3.1.2) a tobbin regi, alltitolag a regieken megy az ujakon nem, majd a kov szofttal talan jo lesz
-
Birki
tag
válasz
rolcsibácsi #20910 üzenetére
Sajnos a Sugárban lévő üzlet nincsen túl jól ellátva cserekészülékkel. Annyit tehetsz, hogy másik, nagyobb T-mobile-ba adod le cserére, ahol a kategóriának megfelelő készülékek is vannak.
-
tikshow
addikt
válasz
rolcsibácsi #20910 üzenetére
mi szart be rajta, hogy nem tudsz léptetni(ez pl nálam alapból nem megy, de olyan szar a headset hogy nem is használom), vagy hangerőt nem tudsz állítani?
-
Coyote2000
őstag
válasz
rolcsibácsi #6646 üzenetére
csak a keyvib segitsegevel lehet rezgo visszajelzest beallitani, ha megerintem a kepernyot? 3GS alapbol nem tudja?
-
Ulkesh
őstag
válasz
rolcsibácsi #11456 üzenetére
"nem lehet vhogy videót streamelni a telóval?"
De lehet, csak jailbreak kell hozzá és már telepítheted is az yxflash-t Cydiából, ami tud streamelni.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #11456 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Meg valami olyan megoldás is hogy a Pc monitorján lévő képet streamelni wifin keresztül iphonra, létezik-e valami ilyesmi vagy ne álmodozzak
#11424 Ace
beállítottam így, és az eddigi max 13 órás élettartam helyett most jelenleg 14:00 tol még mindig 100% on van az aksi
ha ez így marad akkor az megváltás
kösz!
-
BloodyEddie
őstag
válasz
rolcsibácsi #10694 üzenetére
Küldtem pm-et, írsz választ?
Boltban hol lehet ilyen távirányítós-hosszabbítós részt venni? (a távirányítós rész a lényeg, nem kell hogy hosszú legyen)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #10697 üzenetére
ok, nem szóltam,
át volt állítva az h ha beteszek egy cd-t akkor mire konvertálja és mp3-n volt.. -
hanee
senior tag
válasz
rolcsibácsi #10695 üzenetére
Nekem van ilyen menüpont
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #10694 üzenetére
lol hova lett itunesből a create aac version?
frissítés miatt gondolom, de ez azt jelenti h nem lehet csengőhangot gyrtani vele?
pff
és ha nekem aac kell?
na keresek vmi progit... -
hanee
senior tag
válasz
rolcsibácsi #10527 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Rákerestem és tényleg leírtátok, elnézést
Most már menni fog.Hanee
-
majom2
senior tag
válasz
rolcsibácsi #10461 üzenetére
igen, teljesen jól használható. sok tapaszatalatom még nincs vele, de amikor rádugom kb olyan gyorsan tudja tölteni mintha rendes töltőn lenne.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #10005 üzenetére
CongifureMe.js fájlban kell megkeresni a város kódját és azt kell átírni. A weather.yahoo.com oldalon fennvan minden kód.
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #9976 üzenetére
Tehát ha jól értem, a trémobil ad egy voip azonosítót, hogy nehogymár túl magas legyen a havi számlám...
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #9965 üzenetére
Értem, hogy megy fring es nimbuzz alatt a voip, de milyen koltsege van?
-
[Ace]
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #9966 üzenetére
-
válasz
rolcsibácsi #9966 üzenetére
Ha ez jó, milyen a rossz?
Ha ez az igényes, milyen az igénytelen?
Gányolt ikonok, rossz színek és betűtípus (nem látszik semmi az ikonok alatt, az óra is necces), a dokk is nagyon ömlesztett és gáz.
Persze hogy sikerült, ez elég alap információ
De azért köszi.
-
Atlantis
veterán
válasz
rolcsibácsi #9962 üzenetére
Hja vagy úgy...tehát a mail-eket a sima GMail-es kezeli, az Exchange-es meg csak a kontaktokat és a naptárat? Akkor viszont minek bele a Mail kapcsoló?
-
Atlantis
veterán
válasz
rolcsibácsi #9959 üzenetére
Értem. Sajnos ezzel az Exchange-es accounttal nem akarja letölteni a mail-eket. Küldeni sem tudok. Ha sima Gmail-ként állítom be, akkor megy.
Ahogy látom az ottani hozzászólások közt, ott is voltak problémák...
-
Atlantis
veterán
válasz
rolcsibácsi #9954 üzenetére
Nem, hanem arról, hogy nem kell kézzel vagy időközönként automatice megnézned a maileket, hanem ha jön, akkor azonnal pittyeg a telefon. Ahogy Yahoo esetén pl.: működik, de azt a címemet nem szeretem annyira...
-
Atlantis
veterán
válasz
rolcsibácsi #9952 üzenetére
Úgy, hogy az iPhone alap mail-alkalmazása nem támogatja GMail esetén a push-t.
Értem, akkor először nem engedem neki a kontaktokat és npatárat szinkronizálni, csak a mail-t. Amúgy már be is állítottam az Exchange-t, simán ment, ahogy írtad. Viszont így lett egy új mail-account ugye, de a régi is megvan és oda tölti le a maileket. Ez jó így?
Adatbiztonság: s ha valaki feltöri a Google rendszerét? Bár gondolom védik erősen, de pont az iléyenekkel szoktak próbálkozni.
-
Atlantis
veterán
válasz
rolcsibácsi #9949 üzenetére
Hűha...ez így tömör. Próbálkozni kelle vele, bár nem értem, hogy működik a push, ha simán meg nem megy. S nem ír felül semmit kezdetben(amíg üres a Google-n a naptár és a kontaktok is)? A másik meg: ez így adatbiztonságot tekintve mennyire megbízható?
-
xedamin
tag
válasz
rolcsibácsi #8499 üzenetére
Bocs, nem írtam sehol, hogy nekem 2G-s a telóm
Szóval gari nuku.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #8348 üzenetére
mar csak azt a kocsog kabelt hagytam otthon
ha vki jar a moszkva fele egy kabellel akkor ugorjon be a buro panzioba es segitsen ki mer lemerulok reggelig... Koszi -
Ulkesh
őstag
válasz
rolcsibácsi #8334 üzenetére
"nekem hiányzik a 2.2.1 a jailbreakkal."
Pár Cydiás alkalmazás kivételével minden megy 3.0 alatt is, nem sok értelme van visszatérned 2.2.1-re.
-
robi0604
őstag
válasz
rolcsibácsi #8202 üzenetére
Nem!
Eddig volt a "kényszerítés" funkció, mellyel totálisan kilépett.
Nem futott tovább semmilyen szinten és alaphezetbe állt a progi.
Ezt a home gomb x másodpercnyi nyomvatartásával tudtad elérni.
Ez nagy sajnálatomra eltünt. -
robi0604
őstag
válasz
rolcsibácsi #8199 üzenetére
De ez a funkció mindíg is volt, használtam is.
Most hiányolom...
-
macikos
addikt
válasz
rolcsibácsi #8196 üzenetére
Na és a 2.x-es Backupot raktátok fel 3.0-ra?
Én lustaságból azt szeretném visszarakni, csak nem tudom, hogy nem lenne-e jobb Backup nélkül tisztán szinkronizálni mindent. Nekem a Backup egészen 1.1.4-től van, azóta rakosgatom. Bár ki tudja.
Régebben volt még egy ilyen mendemonda, hogy a Backup belassítja a telefont
-
Ceko
senior tag
válasz
rolcsibácsi #8182 üzenetére
[link] Ez sztem nagyon jó és van benne elég sok magyar is.Ráadásul van egy csomó plusz opció.Bár 30 vagy 40 borító után már
fizetős
.De sztem még,úgyis megéri aki szereti rendbe tudni iTunes-ban a zenéket.
-
Jhonny06
veterán
válasz
rolcsibácsi #8141 üzenetére
A legtöbb App-nak (nem csak játékoknak) egyébként van Lite változata is, direkt kipróbálási célra. Bár gondolom ez téged különösebben nem hat meg.
Egyébként a vásárolt app-oknak az a nagy előnye, hogy útközben is bármikor megveheted amit akarsz, lejönnek a frissítések, nem kell gép meg iTunes, nálam ez sokat számít. Én már elég sok app-ot megvettem és kb. 2-3000.- Ft-nál tartok, szerintem nem vágna a földhöz. Megvan ennek a maga varázsa.
-
GuguGuru
tag
válasz
rolcsibácsi #8130 üzenetére
Félre ne érts, nekem sem szoftver licence-ekkel van kitapétázva a szobám, de egy dolog, amikor úgy érzem, hogy meglopnak, és egy dolog, amikor úgy érzem, hogy megérdemlik a pénzt, mert az tükrözi a bele fektetett munkát.
Példa: felháboritó, hogy 3dS Max-nak a diák verziójáért, ami csak gyakorlásra lehet használni, elkérnek fél milliót (mintha ennyie lenne gond nélkül minden diáknak) vagy hogy egy office, ami semmivel nem tud többet a 8 évvel ezelöttinél, 100 ezer Forintba kerül.
Ugyanakkor megnézném a te iPhone-odon lévő programokat, hogy hogyan lehet hogy azok közül te még egyet se találtál méltónak arra, hogy kifizess 5-10 $ érte. Egy mozi, fél szinház, egy kicsit jobb ingnek a harmada (normálisnak inkább 1/4ede). És még ha spúr is vagy, hát várj a szoftverek megjelenése után 1 hónapot, rendszerint további 2-3 $-al csökken az áruk. És ha meg ki akarod próbálni, ott a Lite verzió, az esetek 90 %-ában egyértelmű képet ad a program minőségéről. Amióta megvan a telefon, (tavaly megjelenéskor azonnal vettem) mindent lehuztam, ami free, és mindent megvettem amire szükségem volt, összesen költöttem talán 120 $-t, cserébe kaptam vagy 30 fizetős alkalmazást. Egyiket se bántam meg. 120$ az 25 ezer Forint, a telefon árának fele se. (valós értéken 8ada). Cserébe a játékok nagyrészéhez még mindig jönnek ujabb pályák, még több ujjitás, stb, és azok már ingyen.
Ennyi. Szerintem ők megérdemlik, mert nem tolvajok, hanem pont annyit kérnek, amennyit megér a munkájuk.
Az meg már más szociológiai kérdés, hogy ha vki albérletben lakik, és annyira cérnán függ
az anyagi helyzete (hogyha egy szoftvert is venne, felborulna a havi büdzsé), akkor minek vesz olyan telefont, ami 200.000et ér, és havonta 10 rongyos számla jár mellé.... -
Csapi007
veterán
válasz
Hobbi meg garázsfejlesztők szvsz szerintem nem a pénzért csinálják.
És az ilyen forrásból jövő appok nekem se jönnek be igazán.
A nagy fejlesztések mint pl. Sims, Real Racing mind kipróbálom és ha megfog mindig megveszem. Max 10$ az semmi ha azt nézed hogy pl. PSP egy alap játék 6k egy jobb meg 10k.Btw JB szerintem még Apple is kedvez egy kicsit, hiszen emiatt is többen veszik a cuccost.
-
Ceko
senior tag
válasz
Te mit szólnál ahhoz, ha munkát amit elvégeztél nem fizetnék ki?
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #8112 üzenetére
Ilyen alapon akár a készüléket magát is lophattad volna, hisz attól, hogy pénzügyi gondjaid vannak, még kell az iPhone, sőt, az előfizetést is feketén kellene hozzá megoldanod, hogy a szolgáltatóknak se kelljen fizetni, mert ugye van elég bajod pénzügyileg anélkül is...
-
Andreas
tag
válasz
rolcsibácsi #8112 üzenetére
Ha mindenki így gondolkodna, akkor senki nem fizetne az alkalmazásokért, és végül nem fejlesztenének rá semmit.
-
P00By
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #8101 üzenetére
Nem mindenki jailbreak-el, ha már megvették/tük hivatalosan...
-
GuguGuru
tag
válasz
rolcsibácsi #8101 üzenetére
jah, kérem, aki gangster módon él...
Viccen kívül volt nekem sokáig WIN Mo-s gépem, és épp ebből az ügyeskedésből, telepitések, fagyásokból lett elegem. Persze a JB telok nagy része szintén gondtalan, de kb. azok hiányoztak, amiket most megkapok, ergo, kár lenne a legkisebb erőfeszítést tenni. És mondom, ennyi pénzt, amibe a szoftverek kerülnek, én szivesen adok a fejlesztőknek, mert tényleg sok a zseniális cucc.
Hiába nyomkodom, még 2.2.1Miért érzem úgy, hogy hátrányos helyzetben vagyunk, és várnom kell az USA-sokhoz képest ?
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #8087 üzenetére
Ugyanigy vagyok en is. A szifon elott volt tobb mint 50 telefonom. Allandoan cserelgettem oket valamiert. Miota ez van, kizart.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #8087 üzenetére
ha frissitek 3.0 ra es felteszem a cuccaimat backupbol ill az appokat itunesbol akkor jegyzetek, beallitasok, jatekmentesk elvesznek vagy ugyanugy megmaradnak mint eddig egy restore utan?
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #8071 üzenetére
Igazi elvakult "iPhone fan" vagy!
Nekem még nincs, ezért gondolkodom az Omnia HD-ben is. Nincs viszonyítási alapom, így objektíven tudok mérlegelni.Ha pl. előbb lesz Omnia HD a T-nél nem hiszem hogy megvárom az új iPhone-t. Ha iPhone lesz előbb, akkor meg az Omnia fog kiesni.
Abban bízom, hogy így a válságban olcsóért lesz mind a kettő a T-nél. Ráadásul nyár van, amivel együtt jár a full pangás a GSM piacon...ezért bízom abban, hogy elérhető áron fogják adni. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #8017 üzenetére
Ez perfekt válasz volt! Köszönöm!
Pendrive, jó fülhallgató egyébként adott.
Wifi-t nem használnám, itthon legalább is semmiképpen.
Hát...nézegettem az új G(S)-t is. Elvileg a 3D gyorsító esett át nagyobb fejlesztésen, tehát aki játszik rajta, az fogja észrevenni a változást. Az hogy erősebb procit kap, lehet negatívum is, abból az aspektusból hogy többet fog fogyasztani. A mostani 3G verzió sem szenved sebesség problémában (úgy tudom), tehát ha gyorsabb procit fog kapni, azt játékokon kívül a mindennapokban nem hinném hogy észre lehet majd venni. Max. 1-2 helyen. Lehet ez a frissítés is olyan lesz, hogy "jó, jó de minek ennyivel drágábban". Pont mint a iPhone 2G és a 3G esetében. Jóformán semmi változás nem történt, csak a 3G-t pakolták bele, mégis kiadták a új verziót, holott az lett volna a korrekt ha egyből a 3G verziót startoltatják el. Lehet ez a G(S) verzió is egy felesleges bőr lenyúzása lesz.
Arra is gondoltam, ha tényleg nyár vége lehet hogy megérkezzen a T-hez, addig nem akarok várni, mert ugye nincs telcsim. Ha meg annyira jó lenne, gondolom el fogom tudni cserélni a 3G-s verziót ráfizetéssel. Láttam képeken hogy szebb grafikája lesz a játékoknak, de megmondom őszintén, nekem a sima 3G-s grafikai tudása is tetszett. Nem hinném hogy egy telefonon kellene a harcore gamer képességeinket kiélni. Unalom űzőnek viszont a sima 3G-s játékai is megteszik. Szerintem.
Várok még sztem 1-1,5 hetet, addig is aktívan olvasva a topikot, hátha lesz közelebbi infó az új verzióról. Arra is kíváncsi vagyok mennyire lesztek elégedettek az új 3.0 szoftverrel. -
bmwk1200s
őstag
válasz
rolcsibácsi #8062 üzenetére
Nem hogy jailbreakom nincs, de még telóm se! UltraLOL!
Majd ha megjön a 3Gs! -
bmwk1200s
őstag
válasz
rolcsibácsi #8057 üzenetére
Nem kell a googlemaps éppen ez a lényeg!
Nekem a digitális iránytű kell a gps koordinátákkal együtt!A végén lehet látni, hogy használja a googlemaps-et, és én csak annyit akarok, hogy ha véletlen rányomnék arra hogy a térképet mutassa, ne másszon fel a netre, hanem irja ki, hogy bocs, nem mászhatok fel a netre.
Remélem igy már érthető.A probléma ott kezdődik, hogy a Tré-mobilnál normális net (3GB) 3900ft, na nekem annyit nem ér.
Lenne 2GB 2000-2500ft-ért, az mindjárt másabb lenne! -
bmwk1200s
őstag
válasz
rolcsibácsi #8055 üzenetére
"Nekem is gyári független és benne van a Cellular Data Network, nem véletlen, itt tudod beállitani a telót, hogy tudj netezni. Viszont sajnos a hír igaz. Kikapcsolt 3G-vel és kikapcsolt wifi-vel is felmegy a netre csak olyankor az EDGE-t vagy a GPRS-t használja. Ezt nem lehet kilőni." - iphone3gmobil.com fórum
Ha szeretném használni a gps, akkor sajnos a teló automatikusan a-gps-t használ, elkezdi netről leszedni a műholdak pillanatnyi helyzetét. Másik gondom, hogy netről tölti be a térképet, és az sem kis adatforgalom. Már csak abban bízom, hogy a digitális iránytű együtt működik a gps-sel, de nem kell felmenni hozzá netre a googlemapsért.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
rolcsibácsi #8028 üzenetére
Köszi! De ugye az SBSettings az egy gyári rész, és nem kell hozzá feltörni a telót?!
-
Arhel
senior tag
válasz
rolcsibácsi #8023 üzenetére
nem neked akartam, hanem csak úgy, csak mellé nyomtam..
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #7831 üzenetére
Igen. Bekapcsolom, kiválasztom, hogy bluetooth vagy usb és semmit sem kell sehol állítani. XP-m van, tökéletesen működik, a pannonoshoz képest jóval gyorsabb.
Ha pl. a gépet újraindítom sincs semmi teendő, automatikusan működik tovább a netkapcsolat. -
Endruboy007
tag
válasz
rolcsibácsi #7680 üzenetére
www.iphoneblog.atw.hu
Hasznos kis oldal;) -
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7680 üzenetére
itt tiltják az illegális tevékenységeket, nem kéne crackről beszélni....
-
[Ace]
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #7640 üzenetére
Ez nem egészen így van. Akkor okoz gondot az iTunes új verziója, ha használni akarod a quickpwn-t, ha simán custom fw-t teszel rá akkor nincs gond. Viszont a customot csak akkor tudod rátenni, ha előtte jailbrakelve volt a telefon (ehhez kell a quickpwn), különben nem megy fel rá.
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #7564 üzenetére
SSH-val azt meg lehet csinálni vagy az egész téma egy fájlban van?
Másrészről Youtube-on láttam videókat ahol videóháttér és téma is volt. iGlasssol aminek szintén saját hátere van.
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #7561 üzenetére
A téma háttere írja felül a videót.
A videóháttérnek nincs sora a Winterboardben. -
Atlantis
veterán
válasz
rolcsibácsi #7556 üzenetére
Majd írd meg, mi lett a végeredmény és persze hiteles fotókat is kérünk a tesztről.
-
xedamin
tag
válasz
rolcsibácsi #7512 üzenetére
"én meg nyomnám hangosan, ha lenne hangja"
Tulajdonképpen ez a lényege -
xedamin
tag
válasz
rolcsibácsi #7510 üzenetére
Őszintén szólva nem feltétlenül venném meg a ~7e Ft-os postaköltségű hangfalat, valami olcsóbb kiszállításúra várnék
Azonkívül meg van pont egy Logitech 2.1-es hangfalszettem
(na jó, nem forgatom ki a szavaidat
)
Sokat szoktam hallgatni hangosan is zenét, legtöbbször amikor mindenkinek le van merülve a telefonja, én meg nyomnám hangosan, ha lenne hangja. Azonkívül maximum 5e Ft-ot szánnék rá szívesen, afölött már soknak érzem. -
xedamin
tag
válasz
rolcsibácsi #7469 üzenetére
Tud valaki megoldást erre?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Amit itt ajánlgatsz, azért minimum 2 év letöltendő jár, ha elkapnak, már pedig ha befut a központba az IMEI szám......
-
válasz
Ezt a témát NE feszegessük.
Ahogy korábban, más topikban írta valaki, ez még illegálisabb, mint a függeltenítés...
-
válasz
rolcsibácsi #7439 üzenetére
Én is mondom, hogy nem tudod használni. Engedd el a Controlt, csak a Shiftet nyomd, és akkor pont így viselkedik, mint ahogy leírod
-
adise
őstag
válasz
rolcsibácsi #7434 üzenetére
nyilvan az apple és az itunes a hibás azért, mert te nemtudod használni a szamitogépedet.
-
válasz
Fura, az egérrel tényleg körülményes egyszerre többet kijelölni, de a Command+A (Windowson Ctrl+A) és a Command+Click (Ctrl+Click) és a Shift+Click működik.
A Ctrl+Shift mire is jó? Nincs kéznél Windows most.
-
majom2
senior tag
válasz
az itunes-ba explorerből ugyanúgy be tudod húzni az 500+ zenédet egy mozdulattal. a Crtl+Shift-et meg ismeri az explorer
-
válasz
rolcsibácsi #7432 üzenetére
A régi iPodokat formázhattad Mac-kel (így lett HFS+ rajta) vagy Windows-zal (így meg FAT32), előbbi esetben Windows-zal nem is piszkálhattad. A szinkronizálás meg saját protokollal történik, valószínűleg nem fájl-alapon.
Igen, ráhúzhatod, de akkor meg a zenemappát kell karbantartani (egy minimális igényességi szint felett). Lehetne firtatni, de akkor is sokkal több munka, mint az iTunes.
-
válasz
rolcsibácsi #7426 üzenetére
Nem is, azért van ott a Windows-os iTunes, ami egy-két szervezési sajátosságot leszámítva ugyanaz
De például az iPod első két generációját csak Mac-en supportálták, mégis elég sikeres lett
Apropó USB Mass Storage mód. A telefonon nem FAT32 fájlrendszer van, én HFS+-ra gyanakodnék, na azt nehezen nyomod le a Windows torkán
Az meg már a személyes véleményem, hogy én gyűlölöm az egyesével másolgatást, sokkal könnyebb iTunes-szal csinálni mindent, mint pl. a Nokiákon.
-
macikos
addikt
válasz
rolcsibácsi #7416 üzenetére
Igen, azzal ki tudod őket menteni. A másik meg, hogy amíg újrarakod a rendszert, csak nem történik semmi a telefonnal.
Mindenesetre annyit megtehet mindenki, hogy a újratelepítés előtt kiírja lemezre az említett rejtetett iTunes mappákat. Biztos ami biztos.
-
Atlantis
veterán
válasz
rolcsibácsi #7416 üzenetére
Én is a kontaktjaimat féltem legjobban, lévén nincs másik telefon, amiben megvolnának. Minek a mappáját másoltad ki?
macikos: Kösz, majd megnézem. Egyre kevésbé bánom, hogy külön oprendszeren van az iTunes, amit másra nem is használok. Bár a gépcserétől ez sem véd meg.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7410 üzenetére
Nem tudom, nekem nem szórakozott a NOD32 egyszer sem. Pedig nekem is az van fenn, egészen pontosan a 4.0-ás változat. Itt egy link, ez elvileg a legfrissebb, én is ezt használom (ha nem, akkor úgyis frissíteni fog) iPhone PC Suite Amúgy nem kell a proginak az iTunes csak a "iTunesMobileDevice.dll", de ez és a többi szükséges fájl is benne van a mappájában.
Akinek kell a Winamp-hoz a plugin, akkor ITT megtalálja. Bár elvileg az 5.2-es Winamp-ban már alapból benne van.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7407 üzenetére
Én soha a büdös életben nem fogom az iTunes-t használni többet. Ha programokat, képeket, csengőhangokat szeretnék rárakni az iPhone-ra, akkor arra ott az iPhone PC Suite, ha zenéket szeretnék rárakni, akkor arra pedig van a Winamphoz 1 nagyon egyszerű, és jól működő plugin. Annyi az egész, hogy elindítom a Winampot, jobb klikk a zenére, és "Send to iPhone." Több zenét is lehet egymás után. Ha végeztem, csak bezárom a Winamp-ot, a telefon kiírja, hogy "Szinkronizálás", és már be is rakta az IPOD-ba. Nem kell ide iTunes. És a PC suite-tal sok mást is meglehet csinálni(üzenetet írni, backup, stb.) és nem kell hozzá SSH sem.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7384 üzenetére
Az az iPhoneblog nagyon jó kis oldal, tényleg sok hasznos cucc van ott, köszi a linket rolcsibácsi.
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #7384 üzenetére
OMG, ezt úgy kéne még megcsinálni hogy két Iphone kityái is reagáljanak egymásra.
-
hehe23
tag
válasz
rolcsibácsi #7378 üzenetére
na. már tárgytalan az egész - legalábbis remélem - újraraktam a telón, most minden működik. (koppkoppkopp)
a gépen se kapok egyelőre többet, mintha kellett volna a gmail szervernek egy kis idő, hogy feldologzza, hogy nem akarom hogy a freemailt is betöltse.....most működik, thx a helpet amúgy.
-
hehe23
tag
válasz
rolcsibácsi #7373 üzenetére
"sztem csekkold hogy pc-n is kapod e a g,ailra a freemailokat és ha igen töröld mégegyszer."
értem mit mondasz, de az a baj, hogy nincs mit törölnöm, és ennek ellenére kapom a freemailes leveleket.....
-
hehe23
tag
válasz
rolcsibácsi #7352 üzenetére
helló.
szarakodok már itt egy ideje.
ugye nem működik a freemailes mail.
számítógépen beállítottam a gmailben, hogy a freemailes leveleket is gmaillel olvashassam, így iphone-on is meg tudom nézni.
de most vissza akarom állítani, mert jobb volt a régi megoldás, ki is töröltem az accountot a gépen a gmail beállításoknál, mégis még mindig kapok freemailes leveleket gépen is és telón is a gmail fiókba.remélem érthető volt amit írtam, hogy lehet visszaállítani nullára, defaultra mindent?
(adatok újrabeírása iphoneba nem segít....)
HELP ME!!! -
hehe23
tag
válasz
rolcsibácsi #7346 üzenetére
nekem se működik ugye a freemailes cucc.
biztos hogy freemail hibája.
kérdés mikorra lesz jó, ha esetleg vki tud vmit, akkor betöttyenthetné ide..... -
válasz
rolcsibácsi #7349 üzenetére
Nekem működik vele, az smtp.gmail.com mindig elérhető, ha bejelentkezel rá. Szerintem így is konfigurálja be alapból.
-
válasz
rolcsibácsi #7346 üzenetére
Ha GMail-es fiókot csinálsz (amit amúgy is erősen javaslok, mert sokkal jobb, mint a fo... akarom mondani freemail), ne felejtsd el bekapcsolni az IMAP elérést a beállításokban. Az iPhone is azt használná.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7324 üzenetére
csak azzal. legalábbis nekem működik a Gmail, c2, vip is.
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #7274 üzenetére
Nekem hol 1604, hol 1603-as hibát ad.
8.0.2 meg azt mondja hogy a library-t nem éri el mert újabb szoftverrel készült.
-
hehe23
tag
válasz
rolcsibácsi #7267 üzenetére
volt már korábban is ilyen emailes gond, de akkor egycsapásra megoldódott.
sztem a szerverrel lesz vmi bibi, hát csak megjavul akkor egyzser... -
válasz
rolcsibácsi #7221 üzenetére
Így van, Cydiából, és igen, a Youtube Mobile oldaláról szedi a videókat.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7219 üzenetére
A YouTube nem megy, de az mxTube igen. Ugyan az, csak az mxTube-bal le is tudsz tölteni videókat, szóval jobb is.
3.0 Beta 5 linkek:
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7082 üzenetére
sennheisernél elég sok a széria hibás, én tudok ajánlani egy AKG fülhallgatót aminek nagyon jóó a basszusa..
én itt vettem PH-n
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7082 üzenetére
Úh, 10k ? Most néztem vaterán, a CX 300 vadonat újan 3990.-
-
C^^
őstag
válasz
rolcsibácsi #6736 üzenetére
"az itunes tette fel a cydiát netán? csak elkerülte vna a figyelmemet?"
Pontosan, illetve előre bele volt csomagolva az ipsw-be. Részben ez a lényege a custom firmware-nek.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #6702 üzenetére
#6702: Ne azokat az alkalmazásokat szedd le, hanem a felesleges szótárnyelveket! +Szedd le Cydia-ból a BossTool-t, és rakd a nagyobb partícióra a betűtípusokat, egyből lesz elég helyed. Nem kell ehhez 1gigás root partíció.
#6708: Az gáz, ha torzít. De szerintem így sem jártál rosszul, a töltő magában 7ezer körül van itthon újonnan.
#6713: Ha custom fw-t raksz fel, minek még a QuickPWN
Az már törve van!!
#6729: Mértem én már 10megabitet is!
Linksys-szel, lehet ha az USRobotics-em ráereszteném, még több lenne. Csak az a baj, itthon nincs akkora sávszélű netem.
-
C^^
őstag
válasz
rolcsibácsi #6709 üzenetére
Ha Custom FW-t raksz fel, akkor utána semmi dolgod nincs a QuickPWN-nal, mert "előre" jailbreakelve van. (Kivéve, ha nem előre aktiváltat tettél fel, és nincs T-s kártyád. De akkor miért nem tettél fel egy előre aktiváltat?)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6713 üzenetére
nekem az nemvolt hangos!!
amugy én mikor jailbreakelek, akkor a itunesba nyomok egy shiftet és nyomva tartom, egérrel meg update, és kitallózom a 1gb-os firmwaret, és ráupdateli
utána quickpwn nél ha automatán nem ismeri fel, akkor csak kitallózom a 1gb-os firmwaret amivel updateltem.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #6709 üzenetére
itunes-szal feltettem iphonera a szifonról leszedett 1 giga root témobilos FW-t.
quicpwnnal nem tudom azt berakni mert nyivákol hogy azt nem támogatja úgyhogy hagytam azt amit eredetileg felajánlott quickpwn. de ezzel most egy normált tesz fel és nem az 1 gigásat nem? vagy csak a kellő fájlokat írja felül quickpwn és nem újrateszi az egészet?? hogy van ez?én normál fülűnek érzem magam és nekem az apple is hangos
-
válasz
rolcsibácsi #6703 üzenetére
Minek? Ha annyira kell, Cydiából felrakhatod úgyis. Én amúgy is megbízhatóbbnak tartom a Cydiát, persze cserébe meg lassú, dehát ez van.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #6702 üzenetére
nincs még véletlenül olyan quickpwn amiben icy van? nem a másik kettő?
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #6652 üzenetére
Igen az megvolt.
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #6646 üzenetére
En most masodszor tettem fel a keyvibet de egyszer sem mukodott
-
Fejo
őstag
válasz
rolcsibácsi #6638 üzenetére
Sms-t mennyire lehet vakon írni, mint a rendes bill telókon? Az 5800 mobil bill-jén egész jól lehet gépelni. Iphonon is van hagyományos mobil bill vagy csak qwerty?
Aktív témák
Hirdetés
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest