- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
-
manchester85
veterán
válasz
Landon #39055 üzenetére
Szerintem, ha 200 körül veszed meg, már semmire nem kell előfizetned. Sőt, a reális az, hogy 140 körül elhozhatod, ha aláírsz 2 évet. Netet meg rendelsz hozzá, ha akarsz. A fix díjcsomagokban lényegesen olcsóbbnak kell lennie a telónak szerintem.
Ghosti! Nem mindenki szeret 150 ezret úgy kiadni egy telóra, hogy még csak nem is ő bontja ki a dobozt.
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Landon #38989 üzenetére
szerintem nem feltétlenül csak a reklámozott csomagokban lehet megvenni, legalábbis ha jól tudom iphonet sem csak ikonban lehetett venni soha hanem amivel akarod, csak más lesz az ára.. nem hiszem hogy voda lekorlátozná ezt, vagyis maradhatsz abban amiben vagy, viszont lehet hogy a teló annyi lesz mintha megvennéd függetlenül.. nem tudom..
-
qky
tag
válasz
Landon #38232 üzenetére
Remélem a konstrukciók alatt, normális díjcsomagokat is értenek.
November 11.-én fog lejárni a kétéves hűségem és találnom kellene egy értelmes csomagot, mert a volt Vodafone-os haverom, akin keresztül sikerült szereznem a mostani, nem publikus csomagot, szólt hogy az összes emberkét akik rajta keresztül szereztek ugyanolyan előfizetést, sorra hívja fel a voda, hogy mivel megszűnt a kapcsolat, ezért át kell hogy tegyék őket egy publikus csomagba.
A Multimédia csomagok közül a 10.500 forintos tűnk a legértelmesebbnek.
Egy kicsit drágának találom, igaz az a 3 gb-os net az üt, de inkább örülnék egy Ikon200-hoz hasonló vodás tarifának.ui.:
Ha valaki esetleg tudna egy értelmes vodás flottát amihez esetleg lehetne csatlakozni és dobna rám egy pü-t ezzel kapcsolatban, azt nagyon megköszönném. -
Everman
addikt
válasz
Landon #34244 üzenetére
"Az egy vicc hogy ebben az országban $1,200 az HUF400,000-nak felel meg…. "
Van egy különbség, de túlozni nem kell.
Az 1200 dolcsis Macbook Pro itthon 292 ezer. Átszámolva van egy kb. 40 ezres különbség, ami bosszantó, de nem ez a gáz, hanem az, hogy mindkettő nettó ár, csak amíg az USA-ban erre 8-9% adó jön, addig itthon 25%.
-
Csigger
őstag
válasz
Landon #34244 üzenetére
szerintem kb annyit tud egy Apple boltos srác a hazai iPhone 4 forgalmazásról mint egy utcasarki abc-s!
mivel Magyarországon a szolgáltatókon keresztül lehet csak hozzájutni a készülékhez első körben, és max ők csak onnan tudnak második körben ill az Appletől közvetlen kapni, ezért fingja nincs a dolgokról...de az az 1200 dollár ott sem annyi, azt ne felejtsd el, plusz adó ott is!
ide meg még szállítási költség, vám, árfolyam ingadozás miatti többlet, áfa, hazai bolt haszna és még sorolhatnánk... -
geri|
aktív tag
-
ent
őstag
válasz
Landon #34125 üzenetére
Az 100%, hogy T és Voda árulni fogja. Cseh Voda függetelnül árulja. 95%, hogy magyar Voda is függetlenül fogja árulni. T-nek szerintem meg követnie kell a kinyitott piaci magatartást, fogja árulni függetlenül is. Egyszem kérdés a mindig béna Telenor. Szentem 50%, hogy fogják árulni.
Ez eddig sem volt kérdés. A kérdés az ár. Remélem hasonló lesz mint a kedves szlovák és cseh boltokban. Meg hát az időpont is...
-
mecsek20
tag
válasz
Landon #34114 üzenetére
ha megnézed a német T-nél 9 hetes előjegyzés van iphone-ra, világos, ha kapnak akkor előbb a germánokat szolgálják ki belőle. A rossz antenna meg olcsó duma, biztos ezt égették az agyukba valami tréningen. Egyébként azt olvastam valahol, hogy a szlovák T is gyenge készlettel indított, nem is kapható mindenhol. Remélem a vodafone tökösebb lesz és hamarabb behozzák.
-
tsimora
tag
-
joey04
titán
válasz
Landon #34074 üzenetére
Tusom, de ez most ez nagyon korrekt emberke volt, értett is hozzá. Mondta, hogy ő is várja nagyon
34077:
Ha így haladnak tovább, akkor kezd számomra tökéletessé válni a rendszer JB nélkül is. Bár amíg nem lesz benne SBSettingshez hasonló ablak, addig élni fogok vele.
Pontosan ez a véleményem nekem is. Ez lassan az egyetlen dolog, ami miatt kell a jb. Mondjuk a 4es szoft elhozott egy újabb problémát, pont amit te is említesz:
Valahogy el lehet azt érni, hogy egy programból kilépve az véglegesen bezáródjon?
Én úgy tudom ez nem oldható meg, és mivel a 3G-m nem bírná el a multitaskot, így ki sem próbáltam, hogy Cydiában van-e erre lehetőség, de ha most nem is, később biztos lesz. -
trobi28
addikt
válasz
Landon #33971 üzenetére
Most jöttem vissza szabirol
Inni nem iszom mert nem bírom
Nem feltétlenül a személyednek szólt csak mindenap megkérdezi valaki és akkor jönnek a találgatások stb.
Ha megjelenik ,vagy lessz biztos iőpont akkor tuti hogy még a Mucsaröcsögei napilap is hatalmas betükkel közli a címoldalom
Bocs mégegyszer a kirohanásért
Béke -
Csigger
őstag
válasz
Landon #33960 üzenetére
még mindig nincs, de lesz! igazából semmi sem biztos, csak a halál!
míg hivatalos sajtóközleményt nem adnak ki, addig az összes többi időpont csak feltételezés!
hogy mind3 szolgáltatónál lesz-e az szintén csak akkor fog kiderülni, ha megerősítik!
találgatások vannak, hogy lesz...árakról meg végképp hülyeség beszélni, mer ment a találgatás tavaly is, azt jól pofáraestünk mer a kedves T, jóval drágábban adta a 3GS-t, mint amennyiért anno a 3G-t!
-
trobi28
addikt
válasz
Landon #33960 üzenetére
De van itthon 4-es Iphone,igaz nem a T-mobilnál
Hogy mikor lessz?Naná hogy a születésnapodon,hát mikor máskor,csakis akkor jelenhet meg
A többi szolgáltatónál lessz-e?Már hogy a viharba ne lenne,ha már egyszer a szülinapod lessz akkor ez a minimumMás
Nekem is lenne egy fontos kérdésem,használtam a keresőt de esküszöm sehol sem találom rá a választ!!!!
MIKOR LESSZ A T-MOBILNÁL IPHONE 4-ES???DE UNOM MÁR EZEKET A HÜLYE KÉRDÉSEKET
-
manchester85
veterán
válasz
Landon #29521 üzenetére
"Elnézést csak tényleg már március óta csak várok és várok... "
Már bocs, de mire? Egyelőre még sehol nem lehet kapni az iPhone 4-t, márciusban még be se jelentették. Jelenleg is hiány van, az előrendelés a világ minden pontján szünetel. Ugyanúgy vehetsz 3GS-t, mint bárki más. Ugyanúgy nem vehetsz még iPhone 4-t, mint bárki más. Fogalmam nincs, hogy mire vársz március óta, ami máshol kapható, itthon meg nem.
-
balazs0102
senior tag
válasz
Landon #28801 üzenetére
Igazábol ez nem overlock hanem a dovnlock feloldása. Overlock ról szó sincs mivel csak az eredeti órajelre lenne beállítva a proci, tehát nem vszinü h hibàzna mint egy tulhuzott proci, max csak amit legelőször írtam.... Nem a szàdban olvad hanem a kezedben
szóval lehet elfüstölne.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Landon #28612 üzenetére
Addig legalább mki össze tud spórolni egy kis pénzt...
3GS-t csak akkor érdemes lecserélni, ha nagyon szükséges neked a +felbontás kijelzőn + hátsó kamerán, meg az előlapi kamera...
Mert amúgy nem hiszem, hogy megéri. Más kérdés, hogy lesz-e valami akció a már meglévő 3G/3GS ügyfeleknek. -
Jhonny06
veterán
válasz
Landon #28608 üzenetére
iPhone előtt szinte mindegyik telefonomban volt, sose használtam. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek eltérő igények, ha ennyi ember sír miatta (márpedig elég sok), akkor csak van valami valóságalapja a dolognak, vagy csak azért csinálják, hogy le lehessen húzni a készüléket, mert egyre kevesebb dolog van benne, amiért szidni lehetne.
-
Integra
titán
válasz
Landon #28565 üzenetére
Jacqui Cheng:
Video chat with your just-graduated-from-college daughter...Jacqui Cheng:
audience is pretty impressed with this video chatlol, tiszta vidám vasárnap baszki...
de persze tudom, most majd mindenki wifire fog vadászni hogy fészcseteljen, váááááááá, sosem volt még ilyen jó -
Doresz
tag
válasz
Landon #28407 üzenetére
na igen, de akkor is sorban állás volt mindenhol, meg délután már jöttek a hírek, hogy itt meg ott már el is fogyott a 3GS. nem lehetett tudni, hol van készleten, T-Mobil nem nagyon akart rendesen tájékoztatni erről. ha neked ez kell július végén, akkor remélem megkapod. inkább jöjjön augusztusban, és lehessen venni rendesen, mint hogy megint megismétlődjön. De én nem sok esélyt látok változásra, tuti ez lesz megint.
-
Doresz
tag
válasz
Landon #28398 üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni, de az a júli 6 elég reménytelen. Szerintem megint akkora igény lesz rá, hogy nem fogják győzni gyártani, a T-Mobilnál szegény kis magyarok pedig nem élveznek semmiféle prioritást. Ugyanúgy fog lejátszódni vélhetően, mint ahogy az iPad-del is. Persze, lesz nálunk is. Mikor? Hát azt senki se tudja megmondani.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Landon #28088 üzenetére
Utolsó ezzel kapcsolatos hsz
A Macbook Air: melegszik. A Meleg a notebook legnagyobb ellenség. Az Akkuban lévő zselé kiszárad és gyorsan elveszti eredeti kapacitásást. Ugyan úgy az alaktrészeknek sem tesz jót.
Macbook: gagyi műanyag, törik, kopik ,reped stb... Ha ilyen a külső gondolhatod milyen a hűtés ami legnagyobb részben az anyaghasználattól függ.
Macbook Pro: Ez tényleg nem rossz de 2x3x annyiba kerül mint egy nála sokkal jobb notebook. Fényes kijelző egy utaazás során szinte használhatatlan. Nem rossz kis gép de ugyanezt el tudom mondani egy 120.000ft-os HP Compaq 6730b-ről is ami lehet, h talán még jobb is.
Support: (szervíz és hozzá tartozó szolgáltatás \ driver támogatottság) Nincs mo.-i szerviz csak átvevő központ. Ha elromlik szted mennyi idő a javítása? Sok! Nincs személyes kontaktus a szervizessel, nem tudsz az asztalra csapni, h "héjj! Ember az a bajom!". Egy nem szabályos időközönként ismétlődő hiba esetén lehet visszaküldik ú, h nem csináltak vele semmit.
Erről a témáról még órákat regélhetnék! Ha érdekel olvasd el ezt, direkt azért írtam, h tisztában legyen mindenki a dolgokkal: [link]Ők azt mondták, hogy megbízható.
Viszonyítás alap, több kipróbált modell és 1-2 ember saját, egyszeri tapasztalataiból sosem szabad konzekvenciákat (azt hiszem az az ide illő szó) levonni!
Csak , h iphone-ról is szó legyen. Nagy hibának tartom, h lakkos, fényes műanyagból van a telefon alja. Ettől könnyen karcolódik, nagyon kell rá vigyázni. Nagy hibának tartom még, h egybe van integrálva az egész így az alkatrészek cseréjét csak a telefon cseréjével lehet megoldani. A kezelhetőség miatt viszont le a kalappal, és nagyon jól is néz ki
-
spyduck
nagyúr
válasz
Landon #28082 üzenetére
Nem akarlak megbántani, én notebookokkal foglalkozok és el kell mondjam neked, hogy mind minőségre, mind supportra, mind hűtés\melegedés szempontjából nem a legjobbak az Apple notebookok. A HP EliteBook, Lenovo Thinkpad, Toshiba Tecra, Fujitsu Lifebook stb... sokkal jobb. Az egy dolog, h az Apple OS-e sokkal stabilabb de a fentebb felsorolt gépek a fentebb felsorolt dolgok miatt sokkal jobbak. Irreálisan magas az Apple gépek ára persze erre van magyarázat.... A lényeg, h mo.-n nem érdemes pl egy Macbook Pro-ra benevezni!
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Landon #27202 üzenetére
Eddig nem vettem eszre, azt leszamitva, hogy minden sportruhazati bolt tele van angol mezzel.
Gondolom ha elkezdodik, akkor a kollegak is naphosszat a tvt nezik majd [bar nem tudom mikor jatsszak majd a merkozeseket, nem vagyok annyira nagy focifan]
ON: nem akartalak lebeszelni, de szerintem felesleges, jobban jarsz, ha mo-n veszed.
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Landon #27193 üzenetére
3gs is juliusban jelent meg nalunk, sanszos, hogy a 4G/HD is elobb meg fog, mint mo-n.
Neked erdemesebb lenne szerintem kivarni azt az 1-1.5 honapot, ha van ra esely, hogy ikon-t raksz bele.
[olcsobb lesz ugy, mintha megvenned £550 korul, plusz mo-i elofizetes]Viszont fuggetlent nem fogsz kapni O2-nal, ismerosokon keresztul, az 100%. [mashol meg nem hiszem, hogy elobb lesz, Orange is kicsit kesobb kapott, Tesco es Voda megkesobb]
-
joey04
titán
válasz
Landon #25686 üzenetére
[link]
videón is látható. ha igaz, akkor micro sim miatt mi lesz itthon? Lép a T?Szerintem a mostani szebb. Egyre rondábbak az iphoneok, az első volt a legszebb, a mostani se csúnya, meg ez az állítólagos sem, de folyamatosan "rondulnak" a szememben.
What's new
• Front-facing video chat camera
• Improved regular back-camera (the lens is quite noticeably larger than the iPhone 3GS)
• Camera flash
• Micro-SIM instead of standard SIM (like the iPad)
• Improved display. It's unclear if it's the 960x460 display thrown around before—it certainly looks like it, with the "Connect to iTunes" screen displaying much higher resolution than on a 3GS.
• What looks to be a secondary mic for noise cancellation, at the top, next to the headphone jack
• Split buttons for volume
• Power, mute, and volume buttons are all metallic
What's changed• The back is entirely flat, made of either glass (more likely) or shiny plastic in order for the cell signal to poke through. Tapping on the back makes a more hollow and higher pitched sound compared to tapping on the glass on the front/screen, but that could just be the orientation of components inside making for a different sound
• An aluminum border going completely around the outside
• Slightly smaller screen than the 3GS (but seemingly higher resolution)
• Everything is more squared off
• 3 grams heavier
• 16% Larger battery
• Internals components are shrunken, miniaturized and reduced to make room for the larger battery -
-
Csapi007
veterán
-
tikshow
addikt
válasz
Landon #24362 üzenetére
kicsit keresni kellett volna, de akkor leírom
nekem 500 megás médiamánia s van, és bőven elég
azért annyira gyakran nem megy fel netre magától és ha mégis menne előtte megkérdezi általában kivéve, ha a push be van kapcsolva, mert akkor nem szól, de ezt egyszerűen ki lehet kapcsolni mindegyiknél szinte
másik kérdés még, hogy van-e wifi a közeledben, mert ha van és sokszor tudsz rajta lenni akkor elég az 1 giga bőven, igazából én még 100 mega felé se nagyon mentem(otthon és az albiba van wifim), de mobilneten nem szoktam progikat letölteni és youtubeozni, ez a kettő zabálja nagyon
az autosyncet meg ki lehet kapcsolni és csak az szidja az itunest aki baszik megtanulni 2 alap dolgot, auto sync kikpacs, és tarts rendet benne, hogy tud, hogy mi hol vanamúgy közel se kell minden progihoz net, kb a 10%-nak ha kell, de lehet sokat mondtam, a netes toplistákat a játékokhoz nem számolom bele, mert minek...
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest