- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #231071 üzenetére
Ja, hogy ilyen karácsonyfát akarsz az asztalra?
Amúgy Baseusnak nekem nem jön be ez a gumi karikás megoldása a Qi töltőknél. XS folyton lecsúszott róla reggelre.Én most ilyen 15W-osat használok, és leragasztottam az üveget egy bársony matricával.
(nem az üveg volt a gond, hanem a zöld LED annyira fényes hogy villogott tőle egész este a szoba)
-
válasz
hackeeeee #231066 üzenetére
Én ilyet akartam venni: HOCO CW24
Viszont nem derült ki, mennyivel töltené a telefont, plusz 3W az airpods-nak, meg 2W az órának? Az nem túl sok (szerintem).
"Telefon töltés kimeneti teljesítmény: 5W / 7.5W.10W
Fülhallgató töltés kimeneti teljesítmény: 3W
Okosóra töltés kimeneti teljesítmény: 2W" -
válasz
hackeeeee #230912 üzenetére
Akkor én kussolok, előbb a watch települt (rákerestem az appban és úgy), töltőre rakva. Aztá na telefon is szépen.
Még úgy is minden ok, hogy tegnap cseréltem a 11-emet egy 11 pro max-ra, előbbiről óra leválasztása után az újra simán felment a backup és az óra is szépen "párosodott", majd backupból az is visszaállt.
Annyi hiba volt,hogy a fitnesz alkalmazásból eltűntek a díjak, de most a 14.2-vel visszajöttek. -
ILLDisPozed
aktív tag
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
hackeeeee #230617 üzenetére
Szerintem katasztrófa a billentyűzetek bénasága androidhoz képest. Én is képtelen vagyok megszokni. A gyári billentyűzeten nincs haptic feedback (rezgés), az ékezetes karakteerek előhozása tetű lassú és nem állítható, nincs szám sor, spec karakterek nincsenek hosszú nyomásra (állandóan váltogatni kell a nézeteket).
A swiftkey eggyel jobb, de az androidoshoz képest óriási lemaradásban van. Hosszú nyomás sebességét nem lehet állítani, rohadt lassú. Méretet nem lehet állítani. Ékezetes karakterek sub-készletet nem lehet állítni (androidon pl nekem nincsenek mindenféle egzotikus karakterek, csak magyar ékezetes karakterek, úgyhogy egy A betűre nyomásnál nem kell átlépegetnem a mindenféle kalapos meg német umlatos karektereken, hanem csak egy db "Á" betű van). Nincsen swipe-left gesztusra törlés.
A másik amit utálok, hogy hiába van beállítva a swiftkey, pl jelszó mezőknél visszavált a gyári billentyűzetre. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
hackeeeee #230557 üzenetére
Fogalmazzunk pontosan: a gyári billentyűzetnek nincs ilyen beállítási lehetősége.
A külsősöknek lehet, például feljebb írták, hogy a SwiftKey tud ilyet.
icecave #230559: same here. Ne rezegjen és kussban legyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #229352 üzenetére
Ha esetleg még érdekel valakit, és esetleg más is szív ezzel a gonddal.
Rászántam a hétvégét erre a dologra, olvasgattam, próbálgattam mindent, külföldiek közül, akinek nem ment fel az update a watch-ra (mindegy melyik verzió, van akinek korábbi is hasonló hibával nem települt) az csatlakoztatta az óráját egy iOS 13-at futtató telóhoz, és azzal felmegy gond nélkül, vagy esetleg az FR a telónak, de van akinek ez sem segített.
A kérdés az, hogyha esetleg lesz újabb szoftver, esetleg ott ez megoldódik-e, vagy azzal sem fog menni..
-
burgatshow
Topikgazda
-
domerator
veterán
válasz
hackeeeee #227746 üzenetére
Egyaltalan nem aprosagok, en ugyanigy gondolom. Most a parom levetett S1-et hordom es abszolut nincs hianyerzetem, a penztaraknal pedig en is begyujtottem mar valoszinuleg par irigy droidos pillantast, amikor fizetek ezzel a 3 vagy 4 eves vackorral a csuklomon. Frontierem volt Note8-cal parositva es sose voltam veluk maradektalanul boldog.
-
-
válasz
hackeeeee #227357 üzenetére
"The line will not disappear ... as long as you are on the lock screen. It is there to remind you this is the way to view Control Center.
The line will disappear when you unlock the iPhone"
Magyarul az ott a jelzés hogy a lockscreen-en vagy és így tudod elérni a control centert.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hackeeeee #227301 üzenetére
Nekem sem teljesen jó alapból, de egy-egy mindkét oldalán lyukas szivaccsal tökéletes az AirPods. És még a tokba is befér így, a fedelet is rá lehet csukni rendesen.
-
feddel
senior tag
válasz
hackeeeee #227301 üzenetére
Én több fülest is kipróbáltam futáshoz, vezetékest és BT-t is. Lett egy airpods (2), azt nem mertem, féltem hogy elhagyom. Aztán mégis kipróbáltam, nekem egyszerűen tökéletes. Nem mozog, nem kell igazgatni, és hallom ha nagyritkán jön mögöttem egy kocsi a földúton. Ha gondolod küldök képet a fülemről
-
aujjobba
addikt
válasz
hackeeeee #227111 üzenetére
Optimalizált akkutöltés funkció azt hiszem alapértelmezett be van kapcsolva.
Ezzel csak 80%-ig tölti, a többit azelőtt kezdi belenyomni ahogy általában használni kezded a telefont.
Peldaul a beállított ébresztés előtt egy órával, ilyesmi, tanulja folyamatosan a szokásaidat.
Itt az enyém, éjfél körül abbahagyta, majd hajnal 3 körül kezdte felnyomni 100%-ra. -
Thewent12
aktív tag
-
válasz
hackeeeee #227111 üzenetére
7,5W-tal lehet tölteni vezeték nélkül,ez a max hiàba tudna többet a töltő.
Nem lehet állítani a gyorstöltést,ha olyan töltőre dugod,akkor gyorstölt.
A rajtahagyni/nem rajtahagyni téma meg nagyon változó,szerintem a töltés módjában mindig megosztottak lesznek a userek.
Sokan megvannak győződve arról is,hogy a telefont nem szabad 20% alá meríteni és 80-90% fölé tölteni,a töltőn hagyni meg egyenesen eretnekség.
Szerintem pl nem lesz baja ha rajtahagyod,egyik telefonom akkujánál se vettem észre gyorsabb öregedést. -
aujjobba
addikt
válasz
hackeeeee #227057 üzenetére
Vigyazat!
iCloud-nal szinkron van, nem backup.
Ha valamit torolsz a telefonrol, az a felhobol is torolve lesz.Ha azt akarod hogy a felhoben legyenek a teljes kepek, de a telefonon eleg csak a kismeretu valtozat, akkor a Fotok beallitasai kozott tudod atallitani 'iPhone-tarhely optimalizalasa' opcio alatt.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
hackeeeee #226786 üzenetére
1. Több lehetőséged is van:
----- Vagy áttöltöd a Google-ből a névjegyeket az Apple-hoz a webes felületeket használva, sima ügy de számítógép kell hozzá.
----- Be is állíthatod a Google hozzáférésed és akkor minden ott marad. Ebben az esetben figyelj majd rá, hogy melyik legyen az alapértelmezett fiók (alapból az Apple lesz) ha új névjegyet veszel fel.2. Ha szabvány Qi töltő, akkor minden további nélkül menni fog.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
hackeeeee #225499 üzenetére
Működik, de mivel nincs hozzá app iOS-en, nem igazán szabható testre. Kb olyan mintha egy Airpodsot használnál Androidos mobillal.
más: csak nekem merül GM alatt borzasztóan a telefon? beta 5-ön is még az elment kategória volt, de ezen meg percenként mennek le a százalékok
-
válasz
hackeeeee #225148 üzenetére
Biztos oké lesz. Note 10+ is alapból jó képeket csinált, de ahol kevesebb volt a fény (pl. beltéren, el is vérzett rendesen). iPhone-al nincs ilyen gond, mindig remek képeket csinál.
S4-S5: Csak az AOD a különbség, nekem az nem fontos az órán, azért vettem S4-et (úgyis ha felemeled a karod, kivillan, ha rátapintasz a kijelzőre, szintén, ha tekered a gombot, szép egyenletesen. Sok megoldás létezik rá). Apple watch-os Apple pay a világ legjobb dolga. Főleg ezekben az időkben. Elő sem kell venni a mobilt. Biztonságos, amíg a kezeden van, tudsz fizetni, amúgy lockolja.
-
válasz
hackeeeee #225140 üzenetére
Én legutóbb Note 10+-ról jöttem sima 11-re. Ott azért még nagyobb a méretkülönbség, amit a kijelzőt illeti. Nem mondom, hogy néha nem hiányzik a nagy screen, hisz megszoktam, de összességében azért ez a telefon jóval élhetőbb, ha mindent figyelembe veszünk.
Pár droid feature hiányzik, viszont cserébe itt nem kell nézegetni, mi eszi épp az akkut, aggódni,hogy kibírja-e estig, remek képeket csinál minden körülmények között és nagyon pörgős a rendszer (bár bevallom, azért One UI is remek volt, nagyon sokat fejlődött).
Apple watch egy remek okosóra, rengeteg mást is próbáltam, ez a legátgondoltabb általánosságban nézve (nyilván ha kiemeljük csak a sportot, van konkrétan arra jobb, de az meg más feature-ökben nem kiemelkedő emiatt és fordítva). -
mazsiii92
aktív tag
válasz
hackeeeee #224680 üzenetére
Ráadásul én Gear S3 Frontier-rel használtam egy darabig az i11-et és volt egy durva bugja, amin nem segített se iPhone frissítés se óra frissítés se visszaállítás. Az volt, hogyha hívtak, az órám rezgett, ha felvettem a telefonon akkor az óra nem érzékelte és továbbra is rezgett, ha bármelyik irányba elhúztam (hívás fogadás vagy elutasítás) akkor lefagyott a képernyő és újra kellett indítani az órát. Naponta 1x csinálta de annyira idegesített, hogy eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest