- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathrine
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e változtatni a telefon beállításaiban a tárolt telefonszámot?
A probléma abból adódik, hogy a korábbi számomat hordoztam a vodafone-hoz, de előtte használtam már az iPhone-t az átmeneti időszakra kapott 70-es számmal, így az iMessage cím és hívó szám az ismerőseimnek ezt a számot jelzi ki, holott ma reggelre megtörtént a számhordozás és ezen a számon már nem tudnak elérni. Valakinek volt már ilyen problémája? -
kelzsoca
félisten
válasz
Kicsirics77 #83630 üzenetére
Igen, vodafone-os a készülék, mi lenne a megoldás?
-
Def26
félisten
Üdv.
Ha Németországban veszek iphone 5s/6 független telefont mondjuk egy saturn/mediamarktban akkor azt ugye teljes mértékben tudom itthon Magyar menüvel Magyar szolgáltatóval használni, igaz? Emellett a garancia is teljes értékű lesz?
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Lenne nekem is egy kis problémám, pár napja már, hogy beszélgetés közben alig hallanak a vonal tulsó felén, vagy tompán, illetve mintha fürdőből beszélnék.
Már állítottam mindent amit tudtam, csináltam restore-t is, de a probléma továbbra is megvan, a telefont kihangosítva, vagy headset-en keresztül használva a hangminőség kiváló.
A készülék egy 2 hónapos 5s lenne.
Találkozott már valaki hasonlóval? Jól gondolom hogy ez valami hardveres hiba lehet? -
Ragnar95
félisten
-
Noxy
veterán
válasz
mcsontos #83608 üzenetére
-1 Megoldható. Pld: Box, Dropbox. Mind2 alkalmazásból le tudod játszani az MP3-t. Sajnos a GoogleDrive nem kezeli közvetlenül. Magyarul nem játssza le. Pár Ftp App is lejátssza az FTP- szerveren tárolt MP3-t.
Pld FTPManager APP, 100% hogy igen.-2 Az iCould majd akkor mutatja, hogy ha előtte a gmailból ki exportálod kontaktokat, az iCould-ba meg be importálod. A változásokat meg mindig az alapértelmezett fiókba menti. Mind2be nem.
-
oszy
veterán
Ezt érdemes megvenni? Három hónapja cserélték ki iStyle-ban.
-
Aksomatic
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest