Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
30z.Samu #120456 üzenetére
Én most tervezek váltani, ez lesz az első iphonom.
Már régebben is tetszett a rendszer és az iphone konkrétan a 5s de annyira kicsi az a kijelző, hogy az miatt nem váltottam és sokáig vacilláltam Htc one vagy Samu s4 között végül a s4-et vettem meg mindjárt megjelenés után, azóta az van. Amikor kijött a 6 plus gondoltam végre nagy kijelző aztán elég sokat utaztam abban az évben illetve sok kezdetleges hiba volt a telefonál meg leginkább ez a "meghajlás" dolog miatt inkább kivártam a 6s megjelenését. Most biztos váltok 6s plus 64gb-os verzióra.Miért váltok... egyrészt szeretném kipróbálni az ios-t, s4 laggol/befagy volt, hogy percekre, nekem egy stabil, gördülékeny rendszer kell. Nem mellesleg értékálló is az iphone, ez se egy elhanyagolható tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest