Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Nem igazán értem erdoke felzúdulását FMA kapcsán, elmondom az én verziómat.
Ha nagyon akarnám, nekem se okozna gondot valódi pénzért megvenni azokat az appokat, amiket egyébként FMA pontokért kapott gift cardokból vásároltam, de úgy vagyok vele, hogy amíg az appokra szánt összeget el tudom költeni másra is (ami éppen szükséges), addig a gift card csak erre megy.
Ergo nem a havi költségvetésem kárára áldozok a telefonos szórakozásra.
Az a napi 5 perc pedig lehet, hogy éves szinten valóban sok, de az FMA-ra szánt időt akkor "veszem ki" amikor hogy úgy mondjam amúgysem vagyok aktív, így végül akkor is pénzt keresek, amikor egyébként nem tehetném.szerk: erdoke: neked, aki nem használja, elhiszem hogy zavaró az új alkalmazásokra figyelmeztető hozzászólás. De aki aktívan használja, annak sokszor sokat ér, hisz van úgy hogy órák alatt jön-megy 1-1 lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Asztalos klub
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest