- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Így találták ki. Szól pl. a zene lefekvés előtt, azt akarod 1 óra múlva álljon le, akkor nem az Apple Music appban van időzítő, hanem az időzítőben. És ha zenehallgatás közben meggondolom magam 20 perc után és váltok egy podcastre akkor is az eredeti cél (lejárt időben legyen csend) teljesül mert az időzítő rendszerszintű. Bármi szól, az adott időben leállítja a lejátszást, nem kell apponként külön szórakozni. Számomra így kényelmes. Nem rosszabb, csak más.
-
consono
nagyúr
Hát, Moonreader nincs, de Koreader sincs, sajnos. Az Apple féle Könyvek alkalmazás egész használható, én az iPadre nem is kerestem mást. Van Kindle meg PocketBook Reader is, de azokat nem próbáltam. Mondjuk könyveket 99%-ban ebook readeren olvasok, nem is nagyon keresgéltem jobb olvasót...
-
BigBlackDog
veterán
mi az a prémium Tünde
Nekem ez a válasz jutott az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest