- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
válasz aprokaroka87 #38698 üzenetére
biztonságosabb mint egy otthoni winchesteren tárolni.....
-
Zozo0525
őstag
elméletileg igen, ha oda feltöltőd törölheted az eszközről. egyszer én kipróbáltam anno
-
Zozo0525
őstag
válasz BigBlackDog #38118 üzenetére
jelez, értesít ha kell..... főképernyőn látod jött-e hozzászólás.(androidos koromban imádtam)
Tibee86, köszi a választ sejtettem mert nem találtam :-) -
Zozo0525
őstag
Még mindig nincs semmi app mobilarenas topicok olvasásához? (Androidra évek óta létezik....) marad a böngésző?
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok. elő szeretnék fizetni apple music családi csomagra (családi meghívó.... megoldva) de az alkalmazásba előfizetésnél 1 hónap próbát akar adni 1 személyest..... hogy lehet hogy én családit szeretnék! :-) várjam ki az 1 hónapot más lehetőség nincs vagy balfasz vagyok?
-
Zozo0525
őstag
válasz HoldfenyLuna #36523 üzenetére
Köszönöm nézrem
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok, valami appot keresek ami pl garmin connectböl a suunto app-ba exportalja az edzest….. androidon van de ios-re nemtalalok….
-
Zozo0525
őstag
Tényleg, köszönöm
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
mondeypro alkalmazást megvettem, pár hónapja majd letöröltem mert haszáltam egy darabig androios telefonon, aztán az a telefon most besz@rt, mondom használom itt letöltöttem a store-ból ahogy belépek egyből kilép az alkalmazás. ha letörlöm majd újból addig ok amig be nem jelentkezem aztán egyből bezáródik az app. ilyenkor mi van? hiszen megvettem
-
Zozo0525
őstag
Nincs igazad. Pont idősporolás miatt legjobb az online utalás, és sokszor idő sincs mivel 7-19 melozom.... majd kommunikálok a barátaimmal.... mint a postásnénikkel. De a lényeg választható és ha valaki postán akar sorbanállni hát tegye.
-
Zozo0525
őstag
Szerintem is havi kb 4-5 perc es nem kell sorban allni. Nem kell sok app eleg egy a banknak az alkalmazása... de ezek szerint nem vagyunk egyformak. Engem idegesit a tomeg a postakon meg hogy allandoan ram akarnak ott tukmalni valami sorsjegyet, biztositast....
-
-
Zozo0525
őstag
Szerintem legegyszerűbb az átutalás bankon keresztül. nem sok értelme van ezeknek a csekkes appoknak. egyszer felviszed akinek kell fizettni, majd megjön a csekk belépsz átutalod és kész mellesleg szerintem biztonságosabb mind egy harmadik fél által készített alkalmazás
-
Zozo0525
őstag
másik topicba ma már volt szó
https://prohardver.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1_2/friss.html -
Zozo0525
őstag
válasz HoldfenyLuna #36010 üzenetére
szerintem erre nem találsz appot, próbálj ki egy futóedzőt az a biztosabb
-
Zozo0525
őstag
válasz MasterMark #35591 üzenetére
Azt hiszem sikerult😀 köszönöm
-
Zozo0525
őstag
válasz MasterMark #35591 üzenetére
Sohasem csinaltam parancsot, de megprobalom most, koszi
-
Zozo0525
őstag
válasz MasterMark #35588 üzenetére
Ezt hogyan? Ez nekem is kellene😀
-
Zozo0525
őstag
válasz baal-amiga #35523 üzenetére
ugy tudom tapatalk-l nem lehet sajnos ide belépni
-
Zozo0525
őstag
Kösz fiúk
-
Zozo0525
őstag
Akkor itt mindenki bongeszorol nyomja?
-
Zozo0525
őstag
Van valami forum app mint androidra? Vagy marad a bongeszo?
-
Zozo0525
őstag
válasz kalapacsolok #35257 üzenetére
jobban jársz iphone topicba tennéd fel szerintem
itt -
Zozo0525
őstag
válasz HoppMaster #35197 üzenetére
Itt [link]
-
Zozo0525
őstag
Sarkcsillagban nezd meg
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok. Keresek olyan alkalmazast ami suunto es garmin fiokot szinkronizal... de ios nem talalom. Valaki talalkozott ilyennel?
-
Zozo0525
őstag
mivel tud többet mint pl egy ingyenes? gondolkodom
-
Zozo0525
őstag
Köszönöm szépen
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok. Új vagyok az apple világban
Ha megveszek egy appot az áruházból. majd pár hónap múlva lecserélem a telefont. (szintén IOS) akkor az új telefonra simán átvihetem igaz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest