- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Tiger. #40945 üzenetére
Igen.
Kipróbáltam és tökéletesen működik. Felhívtam egy számot és megkértem a feleségem, hogy küldjön egy viber üzenetet. A hívás alatt az üzenet megérkezett csak nem adott hangot és nem rezgett. Miután befejeztem a hívást azonnal küldött egy másik üzenetet amit egyből jelzett is a készülék. A rutin a hívás befejeztével visszaáll alapértelmezésre. Mondjuk akkor itt már az is érdekes, hogy miért lép ki a ne zavarjanak módból egy hívás indításával? Valószínűleg máshogy működik androidon és ios-en-
A rutin beállításánál kell kiválasztani, hogy az értesítésekre korlátozódik a ne zavarjanak mód.
-
törölt tag
válasz
Tiger. #39556 üzenetére
Azt megnéztem, hogy megcsináltam a fókuszt, beállítottam egy emlékeztetőt, Phone app megnyit be is kapcsol a fókusz és nem jelzett az emlékeztető, csak elrakta értesítési központba, ahogy kiléptem a Phone-ból már a Reminders jelvény is változott. De akkor ezek szerint tényleges hívásra nem lehet fókuszt csinálni.
Szerintem nézd át miből kapsz sok értesítést, mi adhat hangot, miből elég a jelvény, pl. egy messenger group chat legyen némítva, vagy Sound & Haptics részen beállítod haptics: don't play in silent mode és akkor híváskor csak átbillented a némító kapcsolót ne rezegjen
-
törölt tag
válasz
Tiger. #39554 üzenetére
Próbáld így: új fókusz, nevezd el pl. Call Focus, testreszabásnál állítsd be ütemezéshez amikor Phone app fut, majd engedélyezett appok részen csak a Phone legyen kijelölve, más app ne adhasson értesítést a fókusz során. Nem próbáltam, csak egy ötlet. Bár az is lehet maga a hívás külön rendszer mint a Phone app, nem tudom. Le kell tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest