- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
norbi2010 #9217 üzenetére
Ja. Elhúzod, amire leugrik a jobb alsó sarokba, de tovább megy. Még egy mozdulat és kihúzod a képről, mire meglesz a tényleges stop.
És sajnos az androidos kliens is ugyanilyen vacakra frissült. Csak ott legalább a csatorna fejléce nem marad a kép tetején, hanem "kimegy" a listával együtt. -
-
vadászcsiga
félisten
válasz
norbi2010 #8159 üzenetére
Amazon nem szállít Mo-ra, ha van androidos eszköz az amazon appstoreban el lehet költeni a giftcardot. PayPal nem rossz de nekem pl nincs erre már energiám, fma-t is ritkán latogatom már, bár most hogy lett itthon egy ipad lehet újra rágyurok.
Matyi19
Ebay, stb. Ahol PayPalt elfogadjak ott tudod használni. -
-
sirszevenap
addikt
válasz
norbi2010 #4390 üzenetére
5. pályán vagyok. Elég gyér a felszerelésem és nincs goldom így a boss ellen esélyem nincs, nagyon hamar megfektet, pedig elég erősen taktikolok ellene. Így elölről kezdtem, hogy gyűjtögessek. De szerintem ennek nem ez a módja... vagy igen?
2. A fegyverek , armorok csak Skinek?! Csak a kinézetét változtatom azért a goldért amit kidobok rá? Az számít csak, hogy pl a damage, health , critical mennyire van felhúzva? Többi csak látszat?
3. Multiplayer esélyem sincs. Elindulok és jönnek a "nagyok" és végem van, kb két ütés vagyok neki... Pedig a játék elején írja, hogy egyforma statokkal indulunk.
Kb ennyi nem tiszta most, de ha eszembe jut valami akkor mindenképp szólok!
köszönöm.
-
bobooo
addikt
válasz
norbi2010 #4000 üzenetére
Reedemelj Amazon Gift Cardot. És vásárolj az Amazon-ról valamit. Van amikor van szállítás Mo-ra is, de ha nincs is akkor megrendeled egy külföldi ismerősöd nevére és Ő tovább küldi neked postán stb.
Én is ezt fogom tenni, de ha nem használnád a Gift Cardokat semmire, szívesen elfogadom.
-
b4zsi-
őstag
válasz
norbi2010 #3958 üzenetére
Amazonról akármit lehet venni Gift cardal? Akkor összegyűjtök egy Nexus 7 re. Fizetésnél kell majd kiválasztani a Gift Cardokat? Bocsánat, de nem ismerem az Amazon rendszerét.
DanielK
A szállítás mehet külföldre is . A fizetés része nem volt világos. Akkor összerakom apró 1,5,10 $-os Gift cardokból
-
alba-regia
aktív tag
válasz
norbi2010 #2874 üzenetére
Dehogynem, csak megpróbáltam magyarul írni
A lényeg, hogy meglévő pdf fájlba tollal tudjak írni. Pl. adatlapot kitölteni, aláírni. Olyan megoldás biztos van, hogy a pdf-ből jpeget készí, majd a jpeget egy rajz/jegyzetelő programmal szerkesztem, majd valahogy pdf-et csinálok belőle. De hátha van olyan app, ami ezt közvetlenül pdf-ből tudja, és ugyanabba a formátumba menti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest