Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
iOS és OS X alatt milyen RSS readert használtok? iOS-on a Flipboard eddig bevált. Úgy használtam, hogy Google Readerből olvasta be az oldalakat (híreket).
Mivel ez rövidesen megszűnik, megpróbáltam egyenként felvenni az oldalakat. Az RSS linkekre sajnos nem hoz semmit, a portálok címét beírva pedig leginkább a Facebook/Twitter oldaluk tartalma elérhető (van amelyiknél fél éve azt nem frissítik). Tehát ez a megoldás nem működik. Valami ötlet van rá, esetleg a Google Reader helyett másik megoldás?
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ahogy már írták, töltsd le az Oplayert vagy valami hasonló appot. Elindítod, rányomsz a WIFI ikonra. Kiír egy IP címet, ezt beírod a gépeden, és ott vezeték nélküli hálózaton feltolod az avikat, mp3-akat, ill. ha jól tudom, egyéb formátumokat is kezel. Ugyanezzel az appal le is tudod játszani.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Totheground
üzenetére
Köszi szépen. Ráadásul a GoodReadert már rég' megvettem, de eddig nem nagyon használtam.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
norbi2010
üzenetére
Dehogynem, csak megpróbáltam magyarul írni

A lényeg, hogy meglévő pdf fájlba tollal tudjak írni. Pl. adatlapot kitölteni, aláírni. Olyan megoldás biztos van, hogy a pdf-ből jpeget készí, majd a jpeget egy rajz/jegyzetelő programmal szerkesztem, majd valahogy pdf-et csinálok belőle. De hátha van olyan app, ami ezt közvetlenül pdf-ből tudja, és ugyanabba a formátumba menti.
-
alba-regia
aktív tag
iPadre keresek olyan appot, amiben pdf-be lehet írni stílussal, majd ugyanúgy pdf-be lehet menteni (ha van ilyen). Előre is köszönöm.
-
alba-regia
aktív tag
Nimbuzzról esetleg nem tudtok semmit, hogy miért nem telepíthető iPAD2-re (5.1)?
-
alba-regia
aktív tag
Délután kaptam a bankomtól egy SMS-t: "Vásárlás: 1.180 HUF. Idő. 2012.04.02.16.18 Hely: LUXEMBOURG APPLE"
Nem vásároltam semmit, nem töltöttem le semmit, az iPadet sem használta más.
Valakivel esetleg történt már hasonló? Mit lehet tenni? A beállításoknál a kártyaszámot átírtam, nehogy újabb összeget leemeljen. Tegnap a Video Camera app ingyenes volt, azt letöltöttem, szóta semmit. WTF?
Alkalmazással kapcsolatos kérdés:
A Nimbuzz miért nem telepíthető iPAD2-re, IOS 5.1-re nem megfelelő??? -
alba-regia
aktív tag
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek itt tapasztalata iPadre kötött USB audio interface-szel vagy MIDI-s eszközzel kapcsolatosan (GarageBand alkalmazással)?
Elsősorban az érdekelne, hogy a camera connection kiten keresztül az USB csatlakozóval ellátott audio/MIDI eszközöket mennyire támogatja az iPad2 (pl. Edirol UM-1, Edirol UA-1X, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest