- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
Laca1212
őstag
Telón és notin Chrome-ot használok. Egy ideje ezt írja notin a Chrome ha belemegyek az előzmények/más eszközök lapjaiba: "Nincs más eszközről származó lap"
Pedig telón meg van nyitva pár oldal. Régebben működött. Szinkronizálás be van kapcsolva. .
Mi lehet a gond? -
jófejsrác
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan appot lehetőleg ingyenes amiben hangoskönyveket lehet hallgatni? Mostnában elég sok podcastet hallgatok és emellé betennék ilyesmit is utazás közben.
Néztem az audible appot, de havi 15 dollárt nem ér meg nekem. Ha lehetne külön külön könyveket venni az úgy oké lenne, de ez így nem baráti nekem.
Köszi
-
istvan170
aktív tag
Pixelmator Pro ingyenes 24 órán át. Nekem iPad Air 2-n már nem megy, de újabbakon érdekes lehet. [link]
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Van olyan alkalmazás amivel tudok úgy képeket szerkeszteni mint pl GIMP-pel PC-n?
Gondolok itt arra hogy részeket kitörölni, ecsettel rajzolni, kitakarni, stb.
Az olyan programok amik effekteket meg minden f@szsagot tesznek rá nem kellenek, nem Instagramra kell.
Előre is köszönöm. -
tboldi
nagyúr
válasz vadászcsiga #33665 üzenetére
Csak az iPades verzió, nem?
-
zsistvan
tag
Akinek nem a legújabb iPhone van annak talán érdekes lehet, hogy most egész jó áron van a Neuralcam alkalmazás. Ez éjszakai fotózásnál tud hasznos lenni. Hasonlóan működik mint az új gyári kamera app a 11-eknél. [link]
-
meroly
veterán
válasz MasterMark #33651 üzenetére
Abban esetleg tudsz (tudtok) segíteni, hogy így megosztva a wifit egyáltalán nem stabil? Ha készenlétben vannak a készülékek, akár a hotspot-ra használt 5c, akár a rákapcsolódott 6s, mindig szétkapcsol és van hogy újra rá kell csatlakozni.
Más jellegű megoszott hálózatra automatikusan visszacsatlakozik.
Igen, beállítottam azt is, hogy az ismert hotspotokra automatikusan csatlakozzon.Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
-
Giovan!
addikt
Le van árazva a Grimvalor 700 forintra.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
devil-k
nagyúr
Van olyan app, amiben le lehet tiltani a reklámokat a Chrome böngészőben?
- mozi bolondéria -
-
Rage47
veterán
Ezt a Spectre appot próbálta valaki? Tényleg ilyen jó? Legjobb app díjat nyerte.
-
Cyberbeni
addikt
válasz devil-k #33675 üzenetére
Van egy pár úgynevezett "packet tunnel provider" app, ha érdekel, hogy pontosan miket lehet vele csinálni, akkor [link]
Ez a legjobb out of the box: [link]
De ha ingyenest akarsz, akkor ezt érdemes kipróbálni: [link]
Ez tud DNS szervert is váltani, viszont alapból nincsenek hozzá iOS-re összerakott szabályok, hanem neked kell a listát beadni (Persze van olyan DNS szerver, amibe be van építve, pl AdGuard, de akár otthon is fellőhetsz egyet és akkor nem lesz az, hogy mobilon beraksz millió szabályt és meghal az app, mert memórialimitet túllép)Meg ez felhasználás függő is, hogy ami nekem mindent tilt, az lehet hogy nálad nem.
Telefon restart (pl OS update) után el kell indítani egyszer az ilyen appokat, csak utána működnek.
[ Szerkesztve ]
-
bgabek
tag
válasz zsistvan #33682 üzenetére
Ez (mint a címe is mutatja) csak az éjszakai módokat teszteli (már az elején kimondva, hogy melyik “érdekében” jött létre, furcsa módon az is nyert). Mondjuk én teszteltem a Neuralcamot, tényleg nem rossz. A Spectre-nek az egyéb funkciói lehetnek érdekesek.
Kíváncsi lennék én is a Spectre tapasztalatokra. -
jófejsrác
senior tag
K & H-nal us megy az Apple pay
-
moleculez
veterán
Új bankkártyát kaptam, mert csomagot váltottam a banknál, gondoltam hozzáadom az ApplePayhez is az új kártyaadatokat. De elkéstem, az már lecserélte magát. Ez normális dolog? Ez hogy lehet?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
addikt
Segítsetek, hogy működik ez az iCloud for Windows? Ha a drive részét bekapcsolom egyből letölt róla mindent, nem lehetne úgy hozzáférni, hogy csak azt töltse le amit én kiválasztok?
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
B.Ricsike
őstag
Tudtok mondani olyan PDF olvasó alkalmazást, amelyen gyorsan lehet nagyobb méretű terveket, alaprajzokat olvasni és belenagyítani? Vettem egy iPad Mini 5-öt, és bíztam benne, hogy ezen majd gyorsan tudom a helyszíneken a pdf-eket betölteni és nagyítani egyes részletekre vagy területekre, de csalódnom kellett. Rossz programot használok (Adobe es PDF expert) vagy a hardver ennyit tud?
-
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok!
Ki melyik felhő szolgáltatást használja fotók automatikus feltöltésére(wifin)?
Icloud is egy opció lenne, de több eszközről is szeretném elérni a képeket.
Mindezt lehetőleg eredeti minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest